LaRedoute.fr - 104 - Поръчките ВСЕ ОЩЕ закъсняват!

• 90 429
  • 1 588
  •   1
Отговори
# 360
По грубите сметки за разликата от 0.5см. между номерата 22 номер си е точно със стелка 14.5см. при дадените от елита преди това  Peace
Tani4ka* , сложен "казус" ми е това с твоята кошница, дано се включи някой препатил и да се оправи по- бързо проблема.
В моята кошница има артикули, които си седят отдавна.

# 361
Не знам дали сте го обсъждали, но тези маратонки са доста уголемени..22-и номер са със стелка 16см

може ли линк много са сладки

# 362
момичета имам пролем и моля за помощ. Получих писмо от редута, че поръчката ми е върната. Аз както се сещате не съм получила никакво пощенско известие за пратка и сега направо умирам от яд. По-важното обаче е , че сега не знам какво да правя, изпратили са ми някакъв номер, но не знам как да го ползвам. Бихте ли ми помогнали моля. Сумата сега как ще ми я върнат, ще ми я приспаднат ли или какво............ох ужас

# 363
  • Пловдив
Tani4ka*, моят съвет е да им пишеш. Обясни им всичко това и изпрати снимки. Успех. Peace

Последна редакция: вт, 03 мар 2009, 15:47 от marzeliva

# 364
момичета имам пролем и моля за помощ. Получих писмо от редута, че поръчката ми е върната. Аз както се сещате не съм получила никакво пощенско известие за пратка и сега направо умирам от яд. По-важното обаче е , че сега не знам какво да правя, изпратили са ми някакъв номер, но не знам как да го ползвам. Бихте ли ми помогнали моля. Сумата сега как ще ми я върнат, ще ми я приспаднат ли или какво............ох ужас
Вероятно са ти пратили ваучер. За подробности как да го използваш прочети 1-ва страница - и по-точно как се ползва чек и ваучер.

# 365
на 2.03 / вчера /  от поръчка направена на 14.02 имам отказан Артикул пише : Note d'avoir
няма втори ред - да го чакам ли или да им пиша веднага , че искам ваучер по ел .поща ?
Интересното е , че Артикула с моя номер е наличен , а те ме уведомяват като липсващ.
Моля за съдействие  Praynig

Редактирам се
: Note d'avoir - означава , че ми дължат сума ...в Евро за липсващия Артикул
сега ще чакам втория ред да видим дали ще ми пратят ваучер
Първа страница съдържа всички отговори      bouquet  bouquet

Последна редакция: вт, 03 мар 2009, 16:30 от poli_

# 366
Tani4ka*, и според мен е най-добре да им пишеш и да им обясниш.

# 367
Здравейте! Преди 3 седмици направих първата си поръчка, а седмица по-късно още една. Виждам, че при всички има забавяне, но на мен не са ми пратили мейл, че ми потвърждават поръчките - нито едната, нито другата. Всички ли получавате мейл-потвърждение за направена поръчка или има и такива, които са си получили поръчка без такъв мейл? Също искам да питам дали винаги изпращат известие от пощата (май съм чувала за случаи, в които не са пращали, но бих искала да ми потвърдите)?
Благодаря ви предварително!

# 368
Здравейте! Преди 3 седмици направих първата си поръчка, а седмица по-късно още една. Виждам, че при всички има забавяне, но на мен не са ми пратили мейл, че ми потвърждават поръчките - нито едната, нито другата. Всички ли получавате мейл-потвърждение за направена поръчка или има и такива, които са си получили поръчка без такъв мейл? Също искам да питам дали винаги изпращат известие от пощата (май съм чувала за случаи, в които не са пращали, но бих искала да ми потвърдите)?
Благодаря ви предварително!

И на двата ти въпроса отговорът е НЕ.
На нито една от поръчките нямам потвърдителен мейл.
Не винаги изпращат известия. Понякога изпращат и се губят.

# 369
Момичета какво ще кажете да вземем да си чукнем среща на митница София. Да вдигнем скандал  #2gunfire че  да видим какво става с нашите колети  newsm78 ако те не могат да си подредят склада да го направим ние  Mr. Green
сори но съм много ядосана  #Cussing out

# 370
момичета здравейте
някои може ли да ми преведе това защото преводача ми превежда но аз не го разбирам
Mademoiselle Vatcheva Atanaska

Vous avez récemment créé votre panier sur laredoute.fr.

Le délai de celui-ci arrive bientôt à expiration… Peut-être avez-vous oublié de le valider ?

Il ne vous reste que quelques jours pour recevoir votre sélection…
Alors n’attendez pas, cliquez simplement sur ce lien et suivez le guide !
предварително ви благодаря

# 371
# 372
  • Sofia
Аз получих това на RipCurl, но ми е малко Cry За което много ме е яд, защото е страхотно якето. Ако някой има следващ размер и му е голямо, да ги разменим - моето e XS Praynig

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5529042& … ue&ksource=-1

Иначе ще го продавам за съжаление...

# 373
# 374
  • морето и сините вълни :)
И аз се оплаках Joy Joy Joy Joy
вЕрно напрежението голямо с тез пръчки... ooooh!

Развесели ме....  Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy

Оххх,то направо с  ПРЪЧКИ викам да ходим да ги бием Франсетата...И после защо жените били  под напрежение постоянно и в СТРЕС.

Общи условия

Активация на акаунт