LaRedoute.fr - 104 - Поръчките ВСЕ ОЩЕ закъсняват!

• 90 425
  • 1 588
  •   1
Отговори
# 345
Не знам дали сте го обсъждали, но тези маратонки са доста уголемени..22-и номер са със стелка 16см

# 346
  • Sofia
Защо не направим един списък на поръчките ни с посочени дати на влизане в БГ и дати на реално получаване и да пуснем оплакване към пощите? След като си получим колетите, разбира се  Rolling Eyes

Съгласна, също може и за пратки София-София , моя такава пътува м/у 2 квартала 5 дни #Crazy

# 347
http://www.laredoute.fr/vente-joggers-a-lacets.aspx?productid=32 … &numberpage=1
отговарят ли си на номера, четох в описанието не пише за 1 номер по голям  Rolling Eyes

пак да си питам аз:

# 348
  • Бургас
Синеоч, в много стари теми се коментираше, че си отговарят, но да се включи някой, който ги има, да не те подведа нещо.

# 349
  • София
Здравейте момичета, чета от едно известно време за покана на приятел, но не намерих някакво по подробно обяснение. Някой ще обясни ли за какво точно става въпрос и какво се печели в случая, и от някакъв специален линк ли се кани приятел.....и т.н. , мерси  Peace

# 350
Момичета извинете ме за въпроса но има ли друг мейл на който да се свържа с французите.
От 26.02 получавам все автоматични отговори на мейла от първият пост.

Ми изчакай де. Ще ти отговорят! Да не мислиш, че си единствената, която им пише. За отговор им трябват от 3-4 дни до седмица.

Благодаря!Далеч съм от мисълта че съм единствена.Просто вече мина почти седмица от първото ми запитване по проблема.

# 351
Не знам дали сте го обсъждали, но тези маратонки са доста уголемени..22-и номер са със стелка 16см

Направо ме отчая Sad. Страшно ги харесах още щом ги мернах за първи път и поръчах 24 номер,синът ми е с краче 14,5см. Явно ще ги носим след 2 години.

# 352
Simple Smile рем.... съвсем на "статусбар" заприлича Simple Smile
в Bon d'achat ��� вече имам 7 �������.
Интересно колко  трябва да станат, за да си получа voucher-а   Joy  Joy  Joy

# 353

Направо ме отчая Sad. Страшно ги харесах още щом ги мернах за първи път и поръчах 24 номер,синът ми е с краче 14,5см. Явно ще ги носим след 2 години.
Ами преди няколко страници писа elita, че ги е получила и даде размер на номер 26- 16.5см....Сега вече и аз съм в шах, защото чакат в кошницата- точно 24 номер, за краче 15-15.5см.  newsm78

# 354
  • София

Имаме 26 номер и стелката е 16,5. Не е възможно 22 да е 16 см. Да не мериш подметката?
Току-що ги премерих пак!

# 355
"Имам нужда от вашата помощ, случи се нещо много странно. Вчера се хванах да си направя втори акаунт всичко мина както трябва , регистрирах се , сложих няколко неща в коша , но поръчка не съм пускала. Днес влизам аз с този акаунт и виждам че нещата са ми в коша, обаче като вляза в суивито имам нещо като направена поръчка, което е невъзможно ,казвам нещо като поръчка , защото изглежда ето така  http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=10796113  ,а като цъкна в нея изглежда така   http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=10796120   , а най шантавото е че съм поръчала два броя от нещо което виждам за първи път и то защото успях да го открия с търсачката след като го копирах от суивито  http://www.laredoute.fr/vente-etageres-pour-plantes-solutions-ma … 1&prodcolor=1
Случвало ли му се е на някой от вас нещо такова и какво да правя сега ?"

Това е мой цитат от предната тема, тогава никой не ми отговори ,предполагам защото на никой не му се е случвало такова нещо.
Аз оставих нещата така , като реших че французите сами ще откажат поръчката, при условие че тя дори не е платена, едната графа си я превеждам като просрочено плащане, а и този акаунт още не е "помирисвал " картата ми.
Днес влизам да видя дали са я отказали но изскочи нещо ново , изглежда ето така, оградила съм различните неща http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=10859004 , а като цъкна в ограденото от мен излиза ето това http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=10859011  , моля ако някой е наясно какво става да пише  ooooh!

# 356
Момичета извинете ме за въпроса но има ли друг мейл на който да се свържа с французите.
От 26.02 получавам все автоматични отговори на мейла от първият пост.

Ми изчакай де. Ще ти отговорят! Да не мислиш, че си единствената, която им пише. За отговор им трябват от 3-4 дни до седмица.

Благодаря!Далеч съм от мисълта че съм единствена.Просто вече мина почти седмица от първото ми запитване по проблема.

На мен ми отговориха след 9 дни. Явно са претоварени. Ще ти отговорят, не се притеснявай. Никога не оставят писмо без отговор.  Peace

# 357

Имаме 26 номер и стелката е 16,5. Не е възможно 22 да е 16 см. Да не мериш подметката?
Току-що ги премерих пак!
ми да Rolling Eyes, ама че съм патка.
НО пак са големи, сега вече стелката измерена е 14.5

# 358
  • морето и сините вълни :)
Я да питам дали някой има като мойта шантава кошница
Вече няколко дни все я пълня и все на другия ден е празна Rolling Eyes
Що така ми чистят тез Французи кошницата??Да не са направили сайта вече да не пази кошницата пълна повече от 24 часа?

Уфффф и аз имам поръчка  от 5.2. за поща и никаква я няма и се изнервям.Не за друго ами понеже е за приятелка и не са ми се бавили никога по толкова много поръчките Sick Sick
А и е за поща все пак newsm78
И другото което ми направи впечатление в Нет банкирането че на 24-ти са ми дръпнаи чак парите,което ме навежда на мисълта че може би чак тогава са я пратили...(макар да знам че може да ги теглят парите даже и след като съм получила поръчката вече)

И аз се оплаках Joy Joy Joy Joy
вЕрно напрежението голямо с тез пръчки... ooooh!

# 359
И аз се оплаках Joy Joy Joy Joy
вЕрно напрежението голямо с тез пръчки... ooooh!

Развесели ме....  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт