LaRedoute.fr - 104 - Поръчките ВСЕ ОЩЕ закъсняват!

• 90 493
  • 1 588
  •   1
Отговори
# 330

Имам в кошницата си заредени още 8 артикула и чакам. Скоро ще дойде известие че ще трябва да платя или изтича срока на кошницата.  Или въобще се въртя в един омагьосан кръг и така да кога. Знам, че ще ме нападнете за създаване на на излишно напрежение и мрънкане но това е положението.

Слушай сега... дори и да ти пратят мейл, че ти изтича кошницата, това нищо не значи! Пращат го от време на време на всички, дори и да нямаш нищо в кошницата. Рекламен трик е, с който те приканят да пазаруваш.

# 331
  • София
Не че се притеснявам за поръчката си от 24.01., но там имах поръчани подаръци за 8-ми март и ми става кофти като си помисля, че може и да не дойде.  Sad

# 332
Не че се притеснявам за поръчката си от 24.01., но там имах поръчани подаръци за 8-ми март и ми става кофти като си помисля, че може и да не дойде.  Sad
От тази дата май сме доста,и мен не ме притеснява,че не идва-притеснява ме,че скоро няма да съм в София и се надявам,друг с моята лк да може да ми я вземе като дойде Rolling Eyes

# 333
Е, направо започвам и аз да се нервирам.Всеки ден ходя до пощата за поръчката от 21.01 и днес виждам, че маратонките на детето от тази поръчка са свършили и ще ми изпратят чек.На 25.02 са ми отговорили. Цял месец са ми задържали поръчката.Писах им мейл, че искам ваучер вместо чек и да ми изпратят номера по мейла. Да видим какво ще ми отговорят.

# 334
Момичета извинете ме за въпроса но има ли друг мейл на който да се свържа с французите.
От 26.02 получавам все автоматични отговори на мейла от първият пост.

# 335
Момичета извинете ме за въпроса но има ли друг мейл на който да се свържа с французите.
От 26.02 получавам все автоматични отговори на мейла от първият пост.

Ми изчакай де. Ще ти отговорят! Да не мислиш, че си единствената, която им пише. За отговор им трябват от 3-4 дни до седмица.

# 336
  • гр.Видин
Искам да споделя, че мнението, че банките отказват плащане под 10 евро и не се получават поръчките, не е съвсем вярно. Направих поръчка с 10 евро от покана на приятел-едно панталонче от кръглите цени, точно 10 евро. Т.е. поръчката ми бе на стойност 5 евро /транспортните разходи/. Бях я отписала, но я получих.

# 337
  • Бг-мама
Някой би ли ми помогнал с линк за машинка за бръснене на Филипс , че нещо се изгубих в сайта . Hug

# 338
  • Пловдив
Искам да споделя, че мнението, че банките отказват плащане под 10 евро и не се получават поръчките, не е съвсем вярно. Направих поръчка с 10 евро от покана на приятел-едно панталонче от кръглите цени, точно 10 евро. Т.е. поръчката ми бе на стойност 5 евро /транспортните разходи/. Бях я отписала, но я получих.

Това зависи и от банката
В повечето случаи не се получават такива поръчки

# 339
  • Шумен

Да и аз така чакам от 14.01 и имам поръчани неща от една приятелка, която има рожден ден на 8-ми март, все още не съм им писала  Tired.

# 340
  • Sofia
Здравейте, да се похваля, че на 27.02 е пристигнало известие за поръчката ми от 30.01, мъжът ми утре ще ходи да я вземе  Joy Утре ще снимам и ще кача снимки.

Между другото , получих това на мейла:
Vous avez passé votre première
commande sur laredoute.fr et nous tenons
à vous dire une nouvelle fois merci !
Notre objectif premier étant de faire
toujours mieux, nous souhaiterions
connaître votre avis.

Dites-nous TOUT en répondant à
quelques questions et aidez-nous ainsi
à vous donner entière satisfaction
 С преводача си го превехдам, че е вид благодаря за поръчката, но повече ме интересува какво означава изречението : Vous avez dernierement passe une commande a Laredoute?

# 341
На мен ми се появи 2-ри ред в мес... чак след седмица, писах им да ми пратят номера на ваучера по мейла. След няколко дни получих авт. отговор, а след още няколко- номерата. По пощата още няма нищо, не че чакам де...явно не са го били пуснали по пощата дори, добре че им писах.

# 342
Някой получавал ли е това http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=3689158& … ue&ksource=-1
Ако може отзиви и мерки за да преценя кой номер евентуално да поръчам  Rolling Eyes

# 343
Да се оплача и аз. В петък получавам e-mail от Ла Редут, че ми връщат сума с ваучер - оказва се, че това е поръчката ми от 28.01, която е върната като неполучена. Аз не съм получавала никакво известие, а синът ми преди 10-тина дни пита в пощата за колети. Много съм им набрала. #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Удържали са ми пари за колета, а него няма да го получа. В пощата са толкова нелюбезни и ти се карат защо ходиш да питаш, щом нямаш известие. Ако ми се върне още някой колет ще пиша жалба, но преполагам, че няма да й обърнат внимание.
Дано всички да си получат поръчките! baby_neutral

# 344
Защо не направим един списък на поръчките ни с посочени дати на влизане в БГ и дати на реално получаване и да пуснем оплакване към пощите? След като си получим колетите, разбира се  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт