LaRedoute.fr - 104 - Поръчките ВСЕ ОЩЕ закъсняват!

• 90 542
  • 1 588
  •   1
Отговори
# 315
# 316
ДОбре де,някое момиче попита нещо и после-6-7 поста,които я препращат към първия пост и още толкова да й се карат,че не чете (не че е лъжа  Wink ) !Според мен е достатъчно една от нас да я прати да чете първия пост,а после ако пита още,да не отговаряме! Wink Така ще,не ще,ще си потърси сама инфото!Иначе става мазало! Crazy

Сега видях,че имам отказах артикул-едни балеринки,които още ги има,но са с 0,85Е по-скъпи! ooooh! А така ги чаках!Сега пак трябва да пускам поръчка заради тях! Crossing Arms

# 317
Да. Взех ги на майка ми миналата година. Носи 36, взех й 37 - точно са й.
Алекс1,а дали ще ти е възможно да ми кажеш колко см. е стелката им?  Praynig

# 318
не знам колко съм склонна да платя newsm78
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?categoryid=22912352&a … documentid=207609 в описанието на този видях "et Thermospot?" което не го преведе много добре, но аз си го тълкувам като че има термо спот значи и той е с тефлоново покритие Money

Thermospot е червената точка на Tefal в средата на тигана, която показва колко е загрят. Този тиган със сигурност е тефлонов.

# 319
е аз имам отказан артикул на 25,02 и до днес не ми се е появил втори ред със сумата + %.а отдавна си писахме  че искам ваучер ,а не чек

# 320
  • София
не знам колко съм склонна да платя newsm78
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?categoryid=22912352&a … documentid=207609 в описанието на този видях "et Thermospot?" което не го преведе много добре, но аз си го тълкувам като че има термо спот значи и той е с тефлоново покритие Money

Thermospot е червената точка на Tefal в средата на тигана, която показва колко е загрят. Този тиган със сигурност е тефлонов.

да знам, но просто не звучеше добре превода. Поради наличието на тази дума изобщо в описанието си мисля, че е тефлонов

# 321
  • София
Български пощи имат телефони и мейл за рекламации.

Защо не ги притесним малко

за вътрешни пратки:
02/ 949 32 90
02/ 949 32 59
за международни пратки:
02/ 949 64 12
е-mail: info@bgpost.bg

ето и страницата за рекламации: http://www.bgpost.bg/Bulgarian/Information/Service/Reklamacii.aspx
Благодаря на Penev75  за информацията  на мен ми е полезна, ако ще само за това да се е регистрирал. Simple SmileВече им писах на мейла, ще чакам отговор.Два дена се ровя в закони и наредби тези дни като съм на работа определено, ще им наложа тормоз по телефона, докато някой смислено не ми обясни след влизане в България 1 месец къде  стоят колетите и кой не си върши работата. Close Crossing Arms

# 322
Здравейте, някой получавал ли е подобно писмо, доколкото разбрах става въпрос за код с  доставка за 24ч, но неще не ми се струва нормално. Може за Франция да важи, но не и за България ! Не знам в заглавието на писмото пише " GRATUIT ! Votre colis livré en 24h à 4400 PAZARDJIK"

Madame .....,
Connaissez-vous le service “Relais Colis”
de la Redoute ? Nous vous donnons la possibilité
de le découvrir grace à notre offre exclusive :
la livraison 24h chrono en relais colis est
exceptionnellement gratuite. Alors profitez-en,
ça ne dure que 3 semaines !    

Un relais colis c’est tout simplement un commerçant partenaire de la Redoute. Il vous remet vos petits colis et, reprend gratuitement les articles non volumineux que vous souhaitez retourner ou échanger.    
   Retrouvez dans votre Espace Client TOUTES les adresses des Relais Colis    
     Où trouver votre Relais Colis ?

Il y a des Relais Colis partout en France, il ne vous reste plus qu’à
choisir ! Près de chez vous, d’une école ou de votre lieu de travail ?
Vous trouverez très facilement l’adresse la plus pratique sur laredoute.fr

Petits plus :

Les Relais Colis sont ouverts tard dans la soirée et même parfois
le samedi. Vous avez donc tout le loisir d’aller récupérer vos articles !
Vous avez jusqu’à 15 jours pour échanger.

Само да отбележа: направих първата си поръчка на 25.01. Чаках, чаках, накрая на 18.02 видях сумата на цялата поръчка и коментар ARTICLE MANQUANT. Писах им, на англйиски благодарение на форума се оправям с фрнския- обясниха, че като са приготвяли пратката / явно около 18.02!!?/ артикулите са били изчерпани, ще ми пратят ваучер.

Имам и втора поръчка - от 07.02. все още я чакам. Надявам се да дойде  Laughing та затова това предложение ми се струва като някаква шега.

И аз получих такова и много ще се радвам, ако някой внесе яснота по въпроса за какво става дума. Преводача на Гугъл не го превежда твърде смислено...

Г-жа .....,
Знаете ли, че Relais COLIS "
де-ла-Redoute? Ние Ви даваме възможност да
отворите чрез нашата изключителна оферта:
срок за доставка 24 часа реле пакет
изключително за безплатно. Ето защо, тя се ползва,
То продължава само 3 седмици!

Релето зададете търговски партньор Redoute. Това дава на вас и вашия малък пакет включва безплатен обемисти елементите, които желаят да се върнат или обмен.
     Намери всички адреси на клиента Relais COLIS
       Къде да намерим Relais COLIS?

Съществува във Франция Relais COLIS, IL NE VOUS reste плюс qu'à
избирам! Не е далеч от дома, училището или работното си място?
Вие можете лесно да обмислят по-практично Laredoute.fr

Екстри:

Relais COLIS отворени до късно през нощта, а понякога дори
Събота. Следователно, вие сте свободни да отидем вземем вашите статии!
Можете до 15 дни за обмен.

# 323
Да. Взех ги на майка ми миналата година. Носи 36, взех й 37 - точно са й.
Алекс1,а дали ще ти е възможно да ми кажеш колко см. е стелката им?  Praynig

Да, разбира се. Но довечера или утре, че съм на работа в момента и няма как да меря.

# 324
писах им,относно отказаният ми артикул и след няма и 5 минути получих отговор от Julie Areski,разбира се отговора ми е на френски и нищо не разбрах,Votre message vient d'être envoyé à notre Service Relation Client,
nous traiterons celui-ci dans les plus brefs délais.

Un numéro de dossier relatif à cette demande vous a été attribué   но предполагам Votre numéro de dossier-това е номера на валчера,който трябва да вкарам,нали така? Simple Smile

# 325
Не е номера на ваУчера, а номера на запитването ти. Реалният отговор с номера на ваучера ще получиш след няколко дни.

# 326
  • София
Добро утро и честит празник на всички Hug

Ваучерите като обикновено писмо ли се получават или като препоръчано се взимат от пощата?
Аз си ги получавам като обикновено писмо. Peace

Честит празник и от мен!

# 327
Не е номера на ваУчера, а номера на запитването ти. Реалният отговор с номера на ваучера ще получиш след няколко дни.
хах тъкмо се зарадвах че е номера,ок сега ще чакам да видим до кога Grinning

# 328
  • Пловдив
Добро утро и честит празник на всички Hug
Ваучерите като обикновено писмо ли се получават или като препоръчано се взимат от пощата?
Аз си ги получавам като обикновено писмо. Peace
Честит празник и от мен!
и аз така ги получавам,като обикновенно писмо.
Аз имам отказан артикул от 19.02,но втори ред така и още не ми се е появил,писах им на 26.02,да си искам номера на ваучера по мейла,но ми отговориха на другия ден,че още не е издаден и да изчакам няколко дни.Вече не ми е спешно,че пуснах поръчката и ще изчакам да си го получа по пощата. Бях писала че имах такъв случай ноември месец и така и не ми се появи 2-я ред в мес..... явно понякога като са натоварени,става по-бавно въвеждането на информацията.  Hug

# 329
  • Пазарджик
varinia,  благодаря за превода, исках само да кажа че очаквах повече от ларедута и е кофти да ти откажат цялата първа поръчка, да закъснява втората, да нямам още и номер на ваучер за отказаната, а пък да ми пращат код за безплатна доставка и то  за 24 ч.

Имам в кошницата си заредени още 8 артикула и чакам. Скоро ще дойде известие че ще трябва да платя или изтича срока на кошницата.  Или въобще се въртя в един омагьосан кръг и така да кога. Знам, че ще ме нападнете за създаване на на излишно напрежение и мрънкане но това е положението.

Общи условия

Активация на акаунт