LaRedoute.fr - 104 - Поръчките ВСЕ ОЩЕ закъсняват!

• 90 548
  • 1 588
  •   1
Отговори
# 255
Mоите колети минават през Свиленград.В пощата ми казват,че тъкмо са пристигнали от там от митницата

# 256
Всички колети, които влизат в България, минават през Разпределителната станция на БГ Пощи в кв.Враждебна, гр. София. Тя затова се казва и "Разпределителна" - от там ги изпращат за страната.

# 257
Ясно, благодаря за поясненията!

# 258
  • София
Със сигурност,когато пристигат,те идват на 1 място,както Алекс каза-във Враждебна.
Когато получават дрехи,не само Ларедут,а и други фирми,специално нашия превозвач
ги стоварва в Безансон,а те от там поемат на местно ниво.

# 259
получих това писмо знаешщите фрески биха ли ми ко превели , защото с речника не превежда нещо не свързано
Madame Markova Teodora,

Après analyse de votre compte client, nous avons décidé de vous verser aujourd’hui une Prime-Achat d’un montant de 23?*. Il nous a paru tout à fait normal de récompenser votre fidélité à La Redoute, depuis le 20 novembre 2008 . Et nous avons aussi pensé que vous apprécierez un petit coup de pouce côté budget !

Votre prime de 23?* dès 46? d’achats, est valable sur tous les articles non démarqués du PRET-A-PORTER et du LINGE DE MAISON. Et en plus, à titre exceptionnel, vous en profitez aussi sur LES MARQUES. Connectez-vous vite sur laredoute.fr pour vous offrir le meilleur des collections Printemps-Eté 2009 à petits prix avec le Code Offre Spéciale : 74020.

Et en remerciement de votre commande, vous aurez le plaisir de découvrir dans votre colis, un magnifique CADEAU Bagagerie & Maroquinerie GRATUIT.
Aussi, profitez dès aujourd’hui de votre prime-achat !

Cordialement,
Ph. Démarret
Responsable Relation Clients

# 260
Desem според теб раничката става ли и за първокласничка? Rolling Eyes Embarassed

# 261
Аз пък си получих колета от 17.02 преди няколко дни, парите ми бяха дръпнати на 20.02 Crazy, а този от 05.02 - парите са изтеглени на 24.02.
Просто поръчките от периода на намаленията явно още се обработват, докато другите си вървят бързо newsm78

# 262
получих това писмо знаешщите фрески биха ли ми ко превели , защото с речника не превежда нещо не свързано
Madame Markova Teodora,

Après analyse de votre compte client, nous avons décidé de vous verser aujourd’hui une Prime-Achat d’un montant de 23?*. Il nous a paru tout à fait normal de récompenser votre fidélité à La Redoute, depuis le 20 novembre 2008 . Et nous avons aussi pensé que vous apprécierez un petit coup de pouce côté budget !

Votre prime de 23?* dès 46? d’achats, est valable sur tous les articles non démarqués du PRET-A-PORTER et du LINGE DE MAISON. Et en plus, à titre exceptionnel, vous en profitez aussi sur LES MARQUES. Connectez-vous vite sur laredoute.fr pour vous offrir le meilleur des collections Printemps-Eté 2009 à petits prix avec le Code Offre Spéciale : 74020.

Et en remerciement de votre commande, vous aurez le plaisir de découvrir dans votre colis, un magnifique CADEAU Bagagerie & Maroquinerie GRATUIT.
Aussi, profitez dès aujourd’hui de votre prime-achat !

Cordialement,
Ph. Démarret
Responsable Relation Clients

Е, това нещо се коментира поне десет пъти до сега. А четете , де!
Понеже те смятат за лоялен клиент ти дават отъстъпка 23 от 46 евро от колекция Пролет-лято.
И аз го имам, но не можах да си харесам нищо, което да ме грабне, та да напазарувам за тия пари.
Нещо май почвам да изтрезнявам от манията Ларедут   - особено след първото пране на някои неща от последната пратка.

# 263
  • Пазарджик
Здравейте, някой получавал ли е подобно писмо, доколкото разбрах става въпрос за код с  доставка за 24ч, но неще не ми се струва нормално. Може за Франция да важи, но не и за България ! Не знам в заглавието на писмото пише " GRATUIT ! Votre colis livré en 24h à 4400 PAZARDJIK"

Madame .....,
Connaissez-vous le service “Relais Colis”
de la Redoute ? Nous vous donnons la possibilité
de le découvrir grace à notre offre exclusive :
la livraison 24h chrono en relais colis est
exceptionnellement gratuite. Alors profitez-en,
ça ne dure que 3 semaines !    

Un relais colis c’est tout simplement un commerçant partenaire de la Redoute. Il vous remet vos petits colis et, reprend gratuitement les articles non volumineux que vous souhaitez retourner ou échanger.    
   Retrouvez dans votre Espace Client TOUTES les adresses des Relais Colis    
     Où trouver votre Relais Colis ?

Il y a des Relais Colis partout en France, il ne vous reste plus qu’à
choisir ! Près de chez vous, d’une école ou de votre lieu de travail ?
Vous trouverez très facilement l’adresse la plus pratique sur laredoute.fr

Petits plus :

Les Relais Colis sont ouverts tard dans la soirée et même parfois
le samedi. Vous avez donc tout le loisir d’aller récupérer vos articles !
Vous avez jusqu’à 15 jours pour échanger.

Само да отбележа: направих първата си поръчка на 25.01. Чаках, чаках, накрая на 18.02 видях сумата на цялата поръчка и коментар ARTICLE MANQUANT. Писах им, на англйиски благодарение на форума се оправям с фрнския- обясниха, че като са приготвяли пратката / явно около 18.02!!?/ артикулите са били изчерпани, ще ми пратят ваучер.

Имам и втора поръчка - от 07.02. все още я чакам. Надявам се да дойде  Laughing та затова това предложение ми се струва като някаква шега.

# 264
аз чакам от 21.01 и 24.01 и то за поща и още ги няма. Имам поръчка от 13.02, за която още не са изтеглили парите. Определено закъсненията идват и от Франция.

# 265
и какво като не са ти изтеглили парите, поръчката ми от 10.02 дойде още пред и седмица, а парите не са изтеглени, ей така като треснете некви изводи и хвърляте и без това хиперпаникьосаната публика в стрес

Последна редакция: пн, 02 мар 2009, 19:18 от Magnetic

# 266
  • Бургас
и какво като не са ти изтеглили парите, поръчката ми от 10.02 дойде още пред и седмица, а парите не са изтеглени, ей така като треснете некви изводи и хвърляте и без това хиперпаникьосаната публика
Подкрепям Peace Поръчката ми от 29.01. дойде на 25.02 и днес в извлечението по картата видях, че парите са изтеглени също на 25-ти Wink

# 267
Пристигна ми мейл със заглавие votre panier arrive a expiration madame M.S.  а в самия мейл пише  Madame M.S. Vous avez recemment cree votre panier sur laredoute.fr. Le delai de selui-ci arrive bientot a expiration... Peut- etere avez-vous oublie de le valider? Il ne vous reste que quelques jours pour recevoir votre selection... Alors n'attendez pas, cliquez simplement sur ce lien et suivez le guide! и има един розов бутон на който пише Validez votre panier! и като го натисна ми излиза точно главната страница на ларедута   newsm12 нямам идея от френски а преводача превежда несмислено... моля помощ какво да правя????

# 268
Пристигна ми мейл със заглавие votre panier arrive a expiration madame M.S.  а в самия мейл пише  Madame M.S. Vous avez recemment cree votre panier sur laredoute.fr. Le delai de selui-ci arrive bientot a expiration... Peut- etere avez-vous oublie de le valider? Il ne vous reste que quelques jours pour recevoir votre selection... Alors n'attendez pas, cliquez simplement sur ce lien et suivez le guide! и има един розов бутон на който пише Validez votre panier! и като го натисна ми излиза точно главната страница на ларедута   newsm12 нямам идея от френски а преводача превежда несмислено... моля помощ какво да правя????

Да прочетеш внимателно 1-вия пост.
И аз си нямам идея от френски, всъщност.  Laughing

# 269
Aleks, на моето запитване за таксата ми писаха след 3 дни следното

Hi,

This taxe has been modified since february 17th and is at present at 7 %. Thank you for your understanding.

Best regards.

Не става върпос за грешка или каквото да било, а просто факт таксата е увеличена.
Някой има ли развитие

Общи условия

Активация на акаунт