LaRedoute.fr - 104 - Поръчките ВСЕ ОЩЕ закъсняват!

• 90 551
  • 1 588
  •   1
Отговори
# 285
размерите на евтиния панталон от 2 евро, 40ти номер
талията е 82-3 някъде, а ханша 96. дължина от вътрешната страна на панталона - 80см

# 286
http://www.laredoute.fr/vente-joggers-a-lacets.aspx?productid=32 … &numberpage=1

отговарят ли си на номера, четох в описанието не пише за 1 номер по голям  Rolling Eyes

# 287
Български пощи имат телефони и мейл за рекламации.

Защо не ги притесним малко

за вътрешни пратки:
02/ 949 32 90
02/ 949 32 59
за международни пратки:
02/ 949 64 12
е-mail: info@bgpost.bg

ето и страницата за рекламации: http://www.bgpost.bg/Bulgarian/Information/Service/Reklamacii.aspx

# 288
аз викам тези французи да пращат по-бързо поръчките,че както сме тръгнали ще се избием всички от това напрежение  Laughing

Ще бъде интересно  smile3521 Ще следя тема с интерес  Mr. Green newsm08

# 289
Хайде стига с тези провокации. Положението е достатъчно изнервено. penev75 , Вие специално, за да напишете това, ли се регистрирахте.
На всички е ясно, че пратките масово закъсняват. Не са единични случаи, за да се правят такива драми. За момента, не мисля, че е подходящо да се притискат нито французите, нито БГ пощи.

# 290
penev75 , Вие специално, за да напишете това, ли се регистрирахте.
Хахаха! Верно това е единственият пост на човека  Laughing

# 291
Здравейте, някой получавал ли е подобно писмо, доколкото разбрах става въпрос за код с  доставка за 24ч, но неще не ми се струва нормално. Може за Франция да важи, но не и за България ! Не знам в заглавието на писмото пише " GRATUIT ! Votre colis livré en 24h à 4400 PAZARDJIK"

Madame .....,
Connaissez-vous le service “Relais Colis”
de la Redoute ? Nous vous donnons la possibilité
de le découvrir grace à notre offre exclusive :
la livraison 24h chrono en relais colis est
exceptionnellement gratuite. Alors profitez-en,
ça ne dure que 3 semaines !    

Un relais colis c’est tout simplement un commerçant partenaire de la Redoute. Il vous remet vos petits colis et, reprend gratuitement les articles non volumineux que vous souhaitez retourner ou échanger.    
   Retrouvez dans votre Espace Client TOUTES les adresses des Relais Colis    
     Où trouver votre Relais Colis ?

Il y a des Relais Colis partout en France, il ne vous reste plus qu’à
choisir ! Près de chez vous, d’une école ou de votre lieu de travail ?
Vous trouverez très facilement l’adresse la plus pratique sur laredoute.fr

Petits plus :

Les Relais Colis sont ouverts tard dans la soirée et même parfois
le samedi. Vous avez donc tout le loisir d’aller récupérer vos articles !
Vous avez jusqu’à 15 jours pour échanger.

Само да отбележа: направих първата си поръчка на 25.01. Чаках, чаках, накрая на 18.02 видях сумата на цялата поръчка и коментар ARTICLE MANQUANT. Писах им, на англйиски благодарение на форума се оправям с фрнския- обясниха, че като са приготвяли пратката / явно около 18.02!!?/ артикулите са били изчерпани, ще ми пратят ваучер.

Имам и втора поръчка - от 07.02. все още я чакам. Надявам се да дойде  Laughing та затова това предложение ми се струва като някаква шега.

И аз получих такова и много ще се радвам, ако някой внесе яснота по въпроса за какво става дума. Преводача на Гугъл не го превежда твърде смислено...

# 292
  • In The Middle Of Nowhere
Maktub, въпросът ти е за другата тема, но все пак ще ти кажа, че и аз днес получих такова писмо и след като го изпробвах на ненамален артикул от НК ми махна доставката  Peace

# 293
Това е оферта за безплатна доставка. Не съм сигурна има ли условия, за това можете да погледнете в кодов-ата тема!
И аз продължавам да си чакам от 08.01, 29.01. и нататък от февруари, ама за тях хич не се надявам все още.
Да ви честитя Баба Марта и да ви пожелая здраве, търпение и радост!
Да почерпя за именния ден на моето Мартинче...на патерица!!! Почерп...

# 294
Хайде стига с тези провокации. Положението е достатъчно изнервено. penev75 , Вие специално, за да напишете това, ли се регистрирахте.
На всички е ясно, че пратките масово закъсняват. Не са единични случаи, за да се правят такива драми. За момента, не мисля, че е подходящо да се притискат нито французите, нито БГ пощи.
Не не се регистрирах специално за това. Чакам поръчка за 1500 лв, която е от 15.01 и е тръгнала от Франция на 29.01. Нормално ли е вече цял месец да ходя и да си губя времето всеки ден да проверявам дали е дошла поръчката ми в пощата и там да е държат нагло и надменно с мен? До кога да ги търпя?

Не искам да провокирам никой, просто това е нормалния начин - да чакам.

# 295
За пореден път казвам - няма нови и стари, ИМА ЧЕТЯЩИ И НЕЧЕТЯЩИ
повече няма да пиша, освен да се похваля с някой закъснял колет...

Първия пост е просто толкова изчераптелен, уважавайте труда на Алекс и на Финти, ми то всичко е за наше улеснение.

Извинявай но съм прочела 1 пост кога кога сега, че не мога да съм постоянно на компа и да чета темата е отделен въпрос то се натрупват 20-30 нови страници като влезна и ко... не мога всички да ги прочета пък и все още нямам проявени ясновидски възможности съжелявам  Weary newsm51 

# 296
избягвам да се намесвам в разговорите кой четял и кой не, но наистина вече няма какво и да се чете в темата

fdeizi, имам един въпрос, конкретно към теб. наистина ли мислиш, че правилното изписване на думата е 'съжелявам', че даже подчертаваш с червени главни букви

другото няма и да го коментирам....

# 297
избягвам да се намесвам в разговорите кой четял и кой не, но наистина вече няма какво и да се чете в темата

fdeizi, имам един въпрос, конкретно към теб. наистина ли мислиш, че правилното изписване на думата е 'съжелявам', че даже подчертаваш с червени главни букви

другото няма и да го коментирам....

е не се пише така но бързам утре ще ставам в 5 пък и вие тука всички едва ли не ме обвинихте и почнахте да ми се карате един вид п.с. пише се СЪЖАЛЯВАМ

# 298
с риск да ме препратите към 1 пост Embarassed-мога ли да ползвам едновременно код и ваучер Rolling Eyes

# 299
  • Пловдив
с риск да ме препратите към 1 пост Embarassed-мога ли да ползвам едновременно код и ваучер Rolling Eyes

Да, може. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт