LaRedoute.fr - 104 - Поръчките ВСЕ ОЩЕ закъсняват!

• 90 551
  • 1 588
  •   1
Отговори
# 300
с риск да ме препратите към 1 пост Embarassed-мога ли да ползвам едновременно код и ваучер Rolling Eyes

Да, може. Simple Smile

благодаря Peace  bouquet  bouquet

# 301
и аз имам глупав може би за вас въпрос - какво означава безплатна доставка без 6 евро, без 7% или без двете

# 302
Без 6 евро.

# 303
  • В Голямото село
Момичета, от два дни се случва нещо странно с кошницата ми. Изписва, че има 8 артикула, а реално са 2. Влизах и излизах сто пъти, пробвах и през друг браузър, даже на друг комп. Днес гледам пак същото, изписва, че нещата са 10, а вътре има само 3 продукта. Не че ми пречи де, ама ми е странно дали друг има тоя "бъг" Simple Smile

# 304
  • Пловдив
 Сори за  spam2 но не се сдържах  Embarassed
За пореден път казвам - няма нови и стари, ИМА ЧЕТЯЩИ И НЕЧЕТЯЩИ
повече няма да пиша, освен да се похваля с някой закъснял колет...
Първия пост е просто толкова изчераптелен, уважавайте труда на Алекс и на Финти, ми то всичко е за наше улеснение.
Извинявай но съм прочела 1 пост кога кога сега, че не мога да съм постоянно на компа и да чета темата е отделен въпрос то се натрупват 20-30 нови страници като влезна и ко... не мога всички да ги прочета пък и все още нямам проявени ясновидски възможности съжелявам  Weary newsm51 

нали не мислиш че тук има момичетата на хонорар дето по цял ден седят на компа,четат нечии въпроси и отговарят,независимо че е обяснено и отговорено десетки пъти....еми няма такива да те изкарам от заблуждението и по начина по-който се изказваш-едва ли ще има някой глупав да ти отговаря на твоите въпроси-ние не сме по-балами от теб,че да можем да четем всеки пост,темата не е направена да се цопне някой тук който не е влизал от 1 седмица и да си зададе поредния повтарящ се въпрос,че даже и да се сърди,като му е показано къде да си прочете отговора....едва ли си мислиш че само ти имаш деца,семейство,ходиш на работа и ставаш в 5-2/3 от тук четящите и пишещите го правят и се справят-въпрос на желание или искаш и го правиш или си намираш оправдание и не го правиш  Peace Хайде стига .............и ако мога да съм ти още в помощ (ако изобщо го прочетеш де,в което се съмнявам) писането с почервенени,почернени и големи букви се котира във форума като викане и крещене,не е зле наистина да прочетеш правилата.

# 305
на мен ми показва пълна или празна кошницата с влизане и излизане се оправя само

# 306
аз в събота взех поръчка от 18.02 за пощата, но пък чакам януарска за митница.  Rolling Eyes
http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-basic-de-nike.aspx?produc … 4&prodcolor=2  L размер
http://www.laredoute.fr/vente-tee-shirt-adidas.aspx?productid=32 … 4&prodcolor=1  36 размер
И една тениска на Найк, която излиза само с реф.номер в момента, но не е нищо особено и затова няма да пускам кода   Simple Smile

# 307
  • София
Някой вече получи ли тези обувки
, че ми се изчака чакането  Mr. Green Да ме успокои, че не са уголемени, каквито са отзивите...
[/quote]
Аз ги имам,взех си моя номер-37,съвсем точно си отговарят.Много удобна обувка,мекички,само дето моите са кафяви и едната стои по-изтъркана от другата отпред-това явно е като ефект. Peace

# 308
Добро утро и Честит празник на всички!
Току що си видях в remboursements,че имам отказан артикул,една туника на adidas(като вляза в сайта я има налична,но както и да е).Тъй като сумата ми е без %-та,въпроса ми е след колко време долу горе прибавят %-та,за да мога да им пиша да ми пратят валчер по email-a.

# 309
  • София
Няколко въпроса:
1. За обувките от изкуствена кожа Не ми се с случвало скоро да си купувам и ме притеснява следното:
- Не се ли изпотяват много краката?
- Не убиват ли?
- Гледам на повечето пише "Made in China", което ми е допълнително притеснение. (Опита ми с обувки е много малък, 3 чифта от които едните бяха "изкуствени" "балеринки" - точно като балетни изглеждат, но поради външен дефект който винаги ми се е набивал в очите и почти не са обувани)
Харесах си и тези:

за цвета пише сиво/черно, а по скоро са черно/сиво  аз ли нещо бъркам?

2. Търся си тиган
искам нещо като това
  , т.е да не е с тефлоново покритие вътре, но с тази форма: , може и с капак

не знам колко съм склонна да платя newsm78
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?categoryid=22912352&a … documentid=207609 в описанието на този видях "et Thermospot?" което не го преведе много добре, но аз си го тълкувам като че има термо спот значи и той е с тефлоново покритие Money

# 310
  • София-Младост
Добро утро и Честит празник на всички!
Току що си видях в remboursements,че имам отказан артикул,една туника на adidas(като вляза в сайта я има налична,но както и да е).Тъй като сумата ми е без %-та,въпроса ми е след колко време долу горе прибавят %-та,за да мога да им пиша да ми пратят валчер по email-a.

След ден май се появява втори надпис с включен %, но не ти пречи и сега да им пишеш.

# 311
  • Бургас
Стеска, аз чаках около 20 дни и след като не се появи вторият ред, им писах. После за няколко часа ми отговориха и въведоха сумата с %-тите. Така че най-добре им пиши, ако ти е спешно.

# 312
  • София
При мен отказаният продукт се появи на 12.02 ,а цената + % на  19.02.Пристигна ми по пощата на на  27.02 и го оползотворих.

# 313
.

Последна редакция: вт, 03 мар 2009, 10:34 от Maktub

# 314
  • Перник
Добро утро и честит празник на всички Hug

Ваучерите като обикновено писмо ли се получават или като препоръчано се взимат от пощата?

Общи условия

Активация на акаунт