LaRedoute.fr - 104 - Поръчките ВСЕ ОЩЕ закъсняват!

• 90 156
  • 1 588
  •   1
Отговори
# 540
Колко ги взимате тези завивки????  Останах с впечатление от предни постове,че са на добри цени.   Тези,които намерих,като дам размер 200x200 и ми излизат много скъпи.

Цените са добри ако ги намалиш с код от типа -20Е от 33Е или -30Е от 55Е.

# 541
  • Пловдив
http://www.laredoute.fr/vente-soutien-gorge-a-armatures.aspx?pro … &numberpage=1

от този сутиен 80б на кой БГ размер отговаря..някой има ли представа?  newsm78 newsm78 newsm78
По правило -15, значи на 65б.
ееееееее,къде го тоя размер 65Б   hahaha   ooooh!  Не се поръчват -15(незнам къде си го прочела),а +15,значи 95Б трябва да се поръча. 

# 542
http://www.laredoute.fr/vente-soutien-gorge-a-armatures.aspx?pro … &numberpage=1

от този сутиен 80б на кой БГ размер отговаря..някой има ли представа?  newsm78 newsm78 newsm78

хмм странно че чак -15... какви размери имат тия французи чак вече се изумявам..  Rolling Eyes

# 543
  • София-Младост

хмм странно че чак -15... какви размери имат тия французи чак вече се изумявам..  Rolling Eyes
Пълна ти е кутията затова пиша тук :
Ако тук носиш размер 80В, от сайта взимаш размер 95В.  Simple Smile

# 544
  • София-Младост

ееееееее,къде го тоя размер 65Б   hahaha   ooooh!  Не се поръчват -15(незнам къде си го прочела),а +15,значи 95Б трябва да се поръча. 
Тя пита френски размер 80на кой български отговаря, ако правилно съм прочела!

# 545
да това питам

# 546
  • Пловдив
аха,аз не съм разбрала точно въпроса,но такъв номер 65 няма,започват от 70   newsm78

# 547
  • Стара Загора
Момичета има ли някой от Ст. Загора с доставена поръчка? Поздрави на всички!
Не и аз чакам 3 поръчки

# 548
Аз пуснах 2 олекотени завивки и една калъфка.Онзи ден ми дръпнаха парите само за едната-9Е и нещо! Laughing Сега се чудя едно по едно ли ще ми ги пратят тия три неща? Laughing
дай линк към тези завивки

Аз си редактирах поста,че не ги намирам.Всъщност едната беше 19,90Е,другата-12,90 и след кода (+една калъфка,да станат над 33Е) станаха 9 и нещо и 5 и нещо!Но тогава ги пъхнах в кошницата от едни линкове от тука,някой беше пуснал и не знам сега къде да ги търся! Blush Но ако го нямаш този код -20 от 33Е,няма смисъл! Peace

# 549
Тук нося 75 или 80 В. От Ларедут взех 85В, нямаше по-малък пък и не знаех, че се поръчва по-голям. Съвсем добре ми е.  Peace

# 550
аха,аз не съм разбрала точно въпроса,но такъв номер 65 няма,започват от 70   newsm78

няма проблем! благодаря все пак, че само такова не бях поръчвала и панталони, нещо  немога да си преценя размерите  Rolling Eyes

а ето пък сега Betty L.  нещо ново казва...хмм то сигурно зависи и от модела и от куп други неща. абе пускам там 80б пък има кой да го носи Simple Smile Simple Smile Simple Smile 10х

# 551
Момичета да споделя имам един акаунт в ларедут и го ползвам и от компютара в къщи и от компютара в работата последните две седмици ми се случва нещо страно това което съм сложила в кошницата в работата не ми излиза в къщи и обратно някой да е имал подобен проблем страх ме е че ако ги сложа и от двете места може да се дублират

уф.......а при мене проблема е следния имам два акаунта след като влезна в единия или другия като си избера нещата които искам да ги поръчам не ми ги дава в кошницата т.е. дава ми да ги сложа и след като съм натиснала розовия бутон горе ми стои празно.....така е от няколко дни отначало мислех 4е е нещо временно от сайта,но вече ми прави тоя номер кажи речи една седмица......на някой да се е случвали или някакви идеи... Praynig,защото ще си изпусна кода за Ч>Р>Д...... Mr. Green

# 552
  • Стара Загора
Ето това са олекотените завивки:
200
350
500
Има и такива антибактериални.

Ние (както няколко пьти вече писах) спим в момента с 550(1*200+1*350)   Mr. Green, на леко отворен прозорец и са ни перфектни, като се постопли само вадя едната и така....

# 553
Момичета да споделя имам един акаунт в ларедут и го ползвам и от компютара в къщи и от компютара в работата последните две седмици ми се случва нещо страно това което съм сложила в кошницата в работата не ми излиза в къщи и обратно някой да е имал подобен проблем страх ме е че ако ги сложа и от двете места може да се дублират

уф.......а при мене проблема е следния имам два акаунта след като влезна в единия или другия като си избера нещата които искам да ги поръчам не ми ги дава в кошницата т.е. дава ми да ги сложа и след като съм натиснала розовия бутон горе ми стои празно.....така е от няколко дни отначало мислех 4е е нещо временно от сайта,но вече ми прави тоя номер кажи речи една седмица......на някой да се е случвали или някакви идеи... Praynig,защото ще си изпусна кода за Ч>Р>Д...... Mr. Green
а аз го изпуснах беше на 02.03  Tired

# 554
пробвайте да изтриете всички кукита, поне при мен подейства

Общи условия

Активация на акаунт