LaRedoute.fr - 104 - Поръчките ВСЕ ОЩЕ закъсняват!

• 90 240
  • 1 588
  •   1
Отговори
# 615
  • Sofia
Идвам да се оплача от митницата.Бясна съм.Днес ходих да проверя дали е дошъл някой колет за мен ,казаха ми ,че нямало.Прибирам се и в пощата ми известие.На нищо не прилича това Naughty.Известието е или за поръчката от 16.01 или 26.01,казаха че днес пристигнали много колети от Франция,така че вероятно скоро ще дойдат бавещите се.

# 616
Момичета, от доста време ви чета и наистина страшно много ми помагат вашите обяснения за регистрация, поръчка, проблеми, размери и т.н., за което ви благодаря bouquet
Пиша ви единствено да ви успокоя, че днес  взех поръчка на митница София от 12.01., която е фактурирана на 23.01. и изпратена към БГ на 30.01. Така, че сами направете сметка къде и по колко се бавят поръчките ни.  Дано съм прозвучала успокоително на всички, които вече са изгубили търпение.  Peace

# 617
anji78: кажи ми моля те, тези балеринки (плетенките) бели ли са или кремави.

# 618
Днес взех от митница поръчка от 21.01. Тръгнала е от Франция на 12.02, влязла е в БГ на 28.02.
Другите, от предишните и следващите дати все още ги няма.

# 619
anji78: кажи ми моля те, тези балеринки (плетенките) бели ли са или кремави.

Балеринките са бели, но цветето е от леко кремав плат (не е плетено като самите балеринки, но отдалеч не се забелязва).
И аз да се оплача - пуснах запитване какво става с поръчката ми от 17.01 и днес имам писмо от Сабине, че колета е пратен в началото на Февруари и до 10 дена ще си го получа. Е че какво е това историческо пътуване месец и половина от Франция до България... то от Африка да го бяха пуснали досега щях да го получа... Ама аз като го получа ще видя кога точно са го пуснали...

Последна редакция: чт, 05 мар 2009, 08:49 от anji78

# 620
Абе нещо не мога да си хвана мярката - 46 ли съм, 48 ли съм.. Получих една блуза , но тя ми е и дълга и плувам в нея. Я дайте мнения по моите мерки в сантиметри 112-ханш, 98 - талия, 108- бюст, височина - около 165, какъв размер трябва да поръчвам?

# 621
  • София
Viky v благодаря, че сподели, ще се възползвам.

# 622
  • София
Днес пуснах поръчка  на стойност 278 Е и ми се случи следното нещо:
не успях да си пусна всички продукти  в една поръчка,и то незнайно защо имах в  кошницата около 12 артикула и не ми даде,пуснах първо поръчка за 100 Е после пуснах с  300 зора втора за още 100 Е (изписа ми преди това няколко пъти че имам проблеми с картата)и накрая  пуснах от  другия си акаунт останалите  артикули,защото с този пак ми каза че имам проблем с картата  а  вътре има  достатъчно пари.Това ми се случва много често в  последните  ми поръчки,кажете защо,бъг  в  сайта  ли има  не  знам,да  им пиша  ли на  Франсетата,защото  така  в  случая  се набутах  с 3 доставки.

# 623
Момичета, тези дънки някой има ли ги размер 36 или 38. Да ми измери ширината на колана и дълбочината, че не мога да преценя кой номер да си взема...

# 624
може ли да ми кажете какво поълвате в тези редове защото не получавам отговор и да не бъркам някъде  Praynig
La date de ma commande:      (JJ/MM/AAAA)

Le numéro de ma commande:

# 625
може ли да ми кажете какво поълвате в тези редове защото не получавам отговор и да не бъркам някъде  Praynig
La date de ma commande:      (JJ/MM/AAAA) - ДАТАТА НА КОЯТО СИ ПУСНАЛА ПОРЪЧКАТА ДЕН/МЕСЕЦ/ГОДИНА, показан е броя на цифрите

Le numéro de ma commande: - НОМЕРА НА ПОРЪЧКАТА ТИ

видяхте ли тези потничета
http://www.laredoute.fr/vente-3-debardeurs-femme.aspx?productid= … &numberpage=1

# 626
La date de ma commande:      (JJ/MM/AAAA)

Le numéro de ma commande:

Първото е дата на поръчката, във формат  ДД/ММ/ГГГГ
Второто е номера на поръчката

# 627
Момичета, тези дънки някой има ли ги размер 36 или 38. Да ми измери ширината на колана и дълбочината, че не мога да преценя кой номер да си взема...

и аз се интересувам от тези дънки,ако има някой може и размерите на 40 номер.
благодаря   bouquet

# 628
  • София

В предишната тема имаше размери на 38 и май бяха уголемени...

# 629
  • София
Някй знае ли къде пише за 5% такса обработка? Че ме питат, а аз и дума френски не знам  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт