LaRedoute.fr - 104 - Поръчките ВСЕ ОЩЕ закъсняват!

• 90 200
  • 1 588
  •   1
Отговори
# 630
Някй знае ли къде пише за 5% такса обработка? Че ме питат, а аз и дума френски не знам  Embarassed

http://www.laredoute.fr/Help/popup_domtom.aspx

п.с. снощи им писах да питам къде са ми поръчките от 15 януари и 04 февруари
сабине мило ми отговори още днес предиобед, че двете били пуснатиедновременно в един колет  на 02 февруари  Shocked

# 631
Какво означава поръчката да е над 10 евро-само артикулите да са на сума над 10  евро или артикулите, доставка и 7 % ?

# 632
снощи им писах да питам къде са ми поръчките от 15 януари и 04 февруари
сабине мило ми отговори още днес предиобед, че двете били пуснатиедновременно в един колет  на 02 февруари  Shocked

#Crazy Ами те вече французите знаят какво ще си поръчаме и ни го пращат преди да сме пуснали поръчката  hahaha

# 633
Здравейте,изпратили са ми писмо но не мога да си го преведа.Вътре пише:

I am writing about your order booked on 27 ianuary,ihvoice humber 8764434
However,we couldh"t cnarge the credit card for the amount for 8.15  So,the order has been cancelled.

Благодаря ви предварително.  bouquet
аз получих мейл със същото съдържание..абсолютно еднакво с това което пишеш,моята поръчка също беше пусната на 27.януари и беше на стойност 7 евро.Според мен пише,че поръчката  е отказана.

# 634
написах им едно писмо с много удивителни  #Cussing out не мога да разбера хората в темата, които ги оправдават. не ме интересува миналата година кой кога си е получил колета. казали са 7 седмици, 7те седмици минаха, а колета ми го няма. искам си парите. егати!
E kakво не можеш да разбереш, че сме 9-та глуха ли? Хайде малко по- реално.Самочувствието в повече няма да ни е полезно. Като нищо ще ни резнат! Едва ли сме толкова важни за тях, колкото те за нас. Казвам това, защото е повече от изгодно за нас да си пазаруваме от там,  не можете да го отречете. Дори и да има забавяне, хората са повече от коректни и това е многократно доказвано. Също така всеизвестно е , че Софийската митница и БГ пощи са в основата на тази каша с безкрайно дългото забавяне и въобще на всяка друга каша с крадена стока и неполучени/ върнати колети. Французите не са виновни за това, което се случва на местна почва. А държанието на съответните служители няма да го коментирам.

# 635
  • София-Младост
Момичета, тези дънки някой има ли ги размер 36 или 38. Да ми измери ширината на колана и дълбочината, че не мога да преценя кой номер да си взема...

Ето тези размери ми пратиха за този модел преди време на ЛС:
Размери на номер 38:
талия-39см.
ханш-50см.
дължина-109см.
дълбочина-21см.
доста са разтегливи

# 636
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=7746920& … ue&ksource=-1

някой имаше това, ще може ли реална снимка моля

имаше го в нечие албумче, но кое точно беше

# 637
  • Шумен
Преди малко взех известие от пощенската кутия. Не знам за коя поръчка е.
Имам поръчки от 14.01,23.01 и т.н.
Утре ще пусна снимки. Peace

# 638
За тези които са от Варна- днес ходих до Митницата и имаше списък с 17 човека до вчера, а днес бяха получили МНОГОООООО колети-почти цялата стая беше пълна и казаха, че трябва да ги опишат и проверят митничарите и утре ще разпращат уведомления.Така че дерзайте...края е близо..дано за много от нас. :  bouquet

# 639
  • Бургас
,казаха че днес пристигнали много колети от Франция,така че вероятно скоро ще дойдат бавещите се.

брат ми ми звъни днес по телефона и ми казва: в пощата видях един колет от Ла Редут, да не е твоя? И аз мълниеносно се отправих натам, но не  бил за мен...  Tired
Та някой от Сарафово (Бургас) днес е получил колетче... Laughing

# 640
написах им едно писмо с много удивителни  #Cussing out не мога да разбера хората в темата, които ги оправдават. не ме интересува миналата година кой кога си е получил колета. казали са 7 седмици, 7те седмици минаха, а колета ми го няма. искам си парите. егати!
E kakво не можеш да разбереш, че сме 9-та глуха ли? Хайде малко по- реално.Самочувствието в повече няма да ни е полезно. Като нищо ще ни резнат! Едва ли сме толкова важни за тях, колкото те за нас. Казвам това, защото е повече от изгодно за нас да си пазаруваме от там,  не можете да го отречете. Дори и да има забавяне, хората са повече от коректни и това е многократно доказвано. Също така всеизвестно е , че Софийската митница и БГ пощи са в основата на тази каша с безкрайно дългото забавяне и въобще на всяка друга каша с крадена стока и неполучени/ върнати колети. Французите не са виновни за това, което се случва на местна почва. А държанието на съответните служители няма да го коментирам.
и като ни резнат, което много ме съмнява, какво от това? с парите си можеш да пазаруваш навсякъде!

# 641
  • Шумен
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=7746920& … ue&ksource=-1

някой имаше това, ще може ли реална снимка моля

имаше го в нечие албумче, но кое точно беше
Имам я, но в друг цвят http://www.viki82.snimka.bg/album.php?album_id=333638&pid=10180255.

# 642
Абе нещо не мога да си хвана мярката - 46 ли съм, 48 ли съм.. Получих една блуза , но тя ми е и дълга и плувам в нея. Я дайте мнения по моите мерки в сантиметри 112-ханш, 98 - талия, 108- бюст, височина - около 165, какъв размер трябва да поръчвам?
Според мен си 44

# 643
Някоя мама питаше за тази пола- сега я дава налична  и в други размери- за тези дето не сме отслабнали със амнайсе кила Embarassed

# 644
  • sofia

и като ни резнат, което много ме съмнява, какво от това? с парите си можеш да пазаруваш навсякъде!

Аз не че съм подстрекател, но кажи къде другаде за тез` пари. Ще се радвам на нови предложения...

Общи условия

Активация на акаунт