LaRedoute.fr - 104 - Поръчките ВСЕ ОЩЕ закъсняват!

• 90 129
  • 1 588
  •   1
Отговори
# 810
И аз да питам някой поръчвал ли е тази пола?
http://www.laredoute.fr/vente-jupon-volante.aspx?productid=32409 … &numberpage=1

Нося 40 номер, който е максимално възможния, но ми се иска да я нося до края на бременността когато ще съм с поне 10кг отгоре. Разтеглива ли е? Че на снимката широчка изглежда?

# 811
  • София
Може ли да ме посъветвате кой размер да взема за сина ми - 86 или 94? Искам да му поръчам летни дрешки - блузки, потничета, панталонки. Той в момента е около 86 см, 13 кг., лятото ще е на 2 г. и 2-3 месеца. По-скоро ме притеснява дали панталонките 94 размер (който го дават за 3-годишни деца) няма да са много големи и да не може да ги носи лятото...

# 812
Къде да щракна и аз да им напиша едно писмо? Незнам френски ще ми помогнете ли ?

# 813
  • Там....където всичко е възможно ....
И аз да се включа във всеобщата треска Mr. Green
Чакам от 14,15,20,21,24,27,28 ЯНУАРИ и т.н. и днес вече ми се изчака чакането и звъннах на митницата в Свиленград,да проверя имам ли колети Whistling Та жената ми каза така,питаики имам ли колети , цитирам думите "абе момиче имаш колети обаче кога ще ги пратя един Господ знае" Shocked.Хубава работа ама Българска Confused
Кажете ми сега да се смея ли да плача ли Tired
На французите изобщо не се напъвам да им пиша,знам ,че и от там са ми забавени поръчките с по 15-20дни.
Обаче по дългото забавяне е от тук в БГ пощи.Имат липса на служители и не организирана работа.Мое лично мнение Rolling Eyes
Хаиде на всички пожелавам днес много получени колети.Кога ще получа моите знае само Господ Mr. Green

# 814
Цитат
Къде да щракна и аз да им напиша едно писмо? Незнам френски ще ми помогнете ли ?
Прочети първия пост и ще разбереш ето тук http://www.laredoute.fr/Contact_us/ContactUs.aspx?etap=2&cat … amp;subCategory=1  Peace

# 815
А колетите над 2кг от област Добрич, от къде да се получат? Някой знае ли ?

преди няколко дни се обадих в митница -Монтана ....да не би там да е пратена и от там ми отговориха ....че само за София се получава на митница (но и това след време ще се прекрати).....за останалите градове се получава в пощите ....а на митница отиват  само, ако се дължът над 50 лв. доплащане (доплащане тук няма)Simple Smile)))
По пощата вече , щото сме европейци ...значи...и добре ...че от митници само гледат как да ни изсмучат....като пиавици са
Simple Smile)))))))))))))))))))))))))

а пак да питам ...едни бели панталонки си фиксирах ....на моя деферинциал 103 см...дето се е изравнил с талията ми Simple Smile)))) ooooh!...дали ще стане 42 номер ...че 44 се е свършил

# 816
  • на пистата
И аз да питам някой поръчвал ли е тази пола?
http://www.laredoute.fr/vente-jupon-volante.aspx?productid=32409 … &numberpage=1

Нося 40 номер, който е максимално възможния, но ми се иска да я нося до края на бременността когато ще съм с поне 10кг отгоре. Разтеглива ли е? Че на снимката широчка изглежда?
полата е ужасна,имам я от миналата година.платката под ластика е много тясна и стои гадно.

# 817
geri1969, май е загубена поръчката.
Струва ми се, че тези няколко дни на всяко запитване за неполучена пратка, отговарят, че е загубена. Tired

ама защо да е загубена  #Crazy....аз какво сега трябва да правя ...адреса който те са ми написали, че са изпратили поръчката е верен  newsm78

Ми честно казано, не знам.
И аз имам такова писмо, поръчката ми е от 13.01. Мисля да им изпратя писмо, в отговор на тяхното, в което да искам да ми възстановят сумата.
Чудя се само дали мога да настоявам да  ми я възстановят по банков път, май нямат такава практика. А на мен ваучер не ми трябва. Ама това са рисковете на онлайн пазаруването. Crazy
Все се надявам да вземе да се появи тази пратка, че на всичко отгоре не е за мен, а за позната, която ме помоли а и направя услуга и да и поръчам.  ooooh!

Писах миналата седмица, че получих същото писмо за поръчката ми от 10 януари, а на следващия ден тя пристигна, така че не се тревожете, явно пускат някакви стандартни тесктове, ама защо трябва така да ни шашкат, не знам...

# 818
  • Перник
а пак да питам ...едни бели панталонки си фиксирах ....на моя деферинциал 103 см...дето се е изравнил с талията ми Simple Smile)))) ooooh!...дали ще стане 42 номер ...че 44 се е свършил

Мисля, че да. Но все пак можеш да пуснеш линк. Лятото бях 104 см и се напъхвах в 40, но зависи от модела Peace

# 819
marinele
оли мила ....чул те Господ с двете уши Simple Smile))))
 Laughing  bouquet
а дано

# 820
Може ли да ме посъветвате кой размер да взема за сина ми - 86 или 94? Искам да му поръчам летни дрешки - блузки, потничета, панталонки. Той в момента е около 86 см, 13 кг., лятото ще е на 2 г. и 2-3 месеца. По-скоро ме притеснява дали панталонките 94 размер (който го дават за 3-годишни деца) няма да са много големи и да не може да ги носи лятото...

Възможно е да са му големи. Моя е висок 95 см. и съм вземала за сега само едни летни 94 размер и са му малко широки и дълги, не ми харесва много как му стоят ( може и модела да им е такъв ). А анцуг един има 94 размер и му е точен, и джинси 86 размер - още му стават. А тениските и блузките ги взимам 102 и са му точно. Най-добре според височината на детето се ориентирай за номерата специално за на долу, а тениски може и следващия номер да вземеш. Значи във вашия случай за нагоре 94, а на долу 86.

# 821
  • Бургас
Момичета, за тези работи да разбирам ли, че пращат всичко, дето е на картинката? Четох, четох обяснението, никъде не пише какво точно съдържат... И въобще - ако някой е поръчвал от "Тефал" да каже дали си струва...

http://www.laredoute.fr/vente-sauteuse-avec-thermo-spot-tefal-in … 2&prodcolor=1

# 822
168uu Знам, че не е за тук, но ...  Embarassed Някой да знае нещо за този сайт? Много ми прилича на редутския, но дали имат доставка до бг? newsm78
Ми да бях сложила линка поне. ooooh! http://www.3suisses.fr/FrontOfficePortail/3Suisses.portal

Последна редакция: чт, 05 мар 2009, 13:12 от enigmata

# 823
marinele
оли мила ....чул те Господ с двете уши Simple Smile))))
 Laughing  bouquet
а дано

Стискам палци на всички. Аз чакам още един колет от 26.01. и една малка пратка от 3.02. Този от 10 януари беше преопакован в България, но не липсваше абсолютно нищо, при все че имаше доста скъпи неща.

# 824
  • Стара Загора
Незнам дали вече някои е писал,но в пощенски клон 1 в Стара Загора има много ларедутски пратки,пристигнали са днес,така че мацки дерзайте  Hug

П.П.Дадоха ми по погрешка пратка на името на Димитър Александров - ако чете тук да ходи да си я взима  Peace
Извиняваи за въпроса....това пощ.клон едно къде е...в смисъл не е централна поща нали?

Общи условия

Активация на акаунт