LaRedoute.fr - 104 - Поръчките ВСЕ ОЩЕ закъсняват!

• 90 036
  • 1 588
  •   1
Отговори
# 825
Какво означава поръчката да е над 10 евро-само артикулите да са над 10 евро  или артикулите,доставката и 7 % общо да са над 10 евро ?

# 826
Какво означава поръчката да е над 10 евро-само артикулите да са над 10 евро  или артикулите,доставката и 7 % общо да са над 10 евро ?
Всичко,т.е сумата,която трябва да си изтеглят

# 827
  • София
Може ли да ме посъветвате кой размер да взема за сина ми - 86 или 94? Искам да му поръчам летни дрешки - блузки, потничета, панталонки. Той в момента е около 86 см, 13 кг., лятото ще е на 2 г. и 2-3 месеца. По-скоро ме притеснява дали панталонките 94 размер (който го дават за 3-годишни деца) няма да са много големи и да не може да ги носи лятото...

Възможно е да са му големи. Моя е висок 95 см. и съм вземала за сега само едни летни 94 размер и са му малко широки и дълги, не ми харесва много как му стоят ( може и модела да им е такъв ). А анцуг един има 94 размер и му е точен, и джинси 86 размер - още му стават. А тениските и блузките ги взимам 102 и са му точно. Най-добре според височината на детето се ориентирай за номерата специално за на долу, а тениски може и следващия номер да вземеш. Значи във вашия случай за нагоре 94, а на долу 86.

Много ти благодаря   bouquet

# 828
ЕТО ПОДРОБНО ОБЯСНЕНИЕ КАК ДА ЗАПИТАТЕ ФРАЦАЙСИТЕ ЗА ПОРЪЧКАТА СИ :

в горния десен ъгъл на екрана има категория Aide. Кликваш там, след което ще видиш в средата на екрана под снимките, подзаглавие в зелено: "Les 5 questions plebiscitees par les internautes". Под това, кликваш на "Je n'ai toujours recu ma commande" (не получих поръчката си). Oт там ти се отваря друга страница, в средата има линк в зелено: "Pour plus de details, contactez-nouz" (свържете се с нас за повече подробности). Като кликнеш на този линк, ти излиза страница където имаш възможност да им пратиш имейл - има няколко полета които трябва да попълниш:

Мon E-mail: слагаш твоят имейл адрес
L'objet de mon e-mail: причината за твоя имейл - можеш да напишеш това:"Je n'ai toujours recu ma commande"(не съм получила поръчката си).
La date de ma commande: Дата на поръчката ти
Le numero de ma commande: Номер на поръчката ти (ако го нямаш влез и си го провери в сайта)

Je saisis mon message: Пишеш там ако имаш още нещо да добавиш по въпроса. Напиши го на английски, като не знаеш френски, дано някой от тях разбира английски.

Mon numero de client: Твоят клиентски номер, ако са ти дали такъв, не знам.
Mon nom: Името ти
Mon prenom: Фамилното ти име.
Pays: Държава. Има France или Autre Pays. Избираш Autre Pays (друга държава).
Моn code postal: Пощенски код.

Envoyer ma demande: Кликваш там за да пратиш имейла си.

Също така има и телефон за връзка: 0892 350 350, за 0.34 евро на минута. Работно време от 7 сутринта до 10 вечерта, от понеделник до събота.

Пробвай да ги питаш на английски ако им се обадиш, може да те разберат..ЗНАЕ ЛИ ЧОВЕК

# 829
Много благодаря, Туранага_Санка!
Още повече че видях и изписан и любимия си град Велико Търново!

# 830
Аз да ви се оплача - имам една поръчка от 28.01 и днес получавам писмо от La Redoute. Поръчката ми е дошла и се е върнала обратно във Франция, защото смотаните служителки в нашата поща никога не изпращат известие за колети. И сега имам един чек, който не знам какво да правя.

# 831
  • Сливен
Ето какво получих аз като отговор за непристигналата ми все още поръчка от 22.01.09
Vous кtes sans nouvelles de votre commande.

Je vous prйsente toutes mes excuses pour cette attente.

Vous ne devriez pas tarder а la recevoir.

En effet, le colis a йtй envoyй avec retard (12 fйvrier), le dйlai moyen d'une livraison dans votre pays est de 2 а 5 semaines.

Je vous remercie de bien vouloir patienter.

A savoir : si votre colis est toujours signalй "en prйparation" dans votre suivi de commande, je vous invite а ne pas tenir compte.

Това което разбрах е че дават закъснение още от 2-5 седмици в нашата страна.а иначе днес получих последната си поръчка -малък пакет мисля че от 16.02,тръгнала на 02.03,Sofiq 04.03 с код за -20евро и подарък нещо като покривка с размери като за детска кошара и ето това
http://www.laredoute.fr/vente-ensemble-pret-a-dormir-sans-couett … 8&single=true
в червено рае.реални снимки по късно

Последна редакция: пт, 06 мар 2009, 05:27 от stamimar

# 832
nameika, благодаря ти много мила! Така и се бях наточила.....  Laughing особено заради цената.......

# 833
  • Балчи-Варна
А колетите над 2кг от област Добрич, от къде да се получат? Някой знае ли ?
ами мисля че от пощата на населеното место.Аз получих на поща в Балчик 6 кг колет....ти от къде си?

# 834
днес почти никой не се хвали с пристигнала поръчка (включително и аз) ... лошо... Thinking дано да се размърдат нещата  Peace

# 835
Взех си поръчката от 29.01. На Митница - Русе имат колети Шанел, Миглена Богданова, Даниела Добрева. Имаше и още, но само тези имена видях  Peace

# 836
ехо,здравейте!аз съм нова в тази тема и се надявам да ме приемете Hugза първи път ще поръчвем от LaRedoute.fr и имам нужда от помощ.А навсичкото отгоре незнам и дума френски! Embarassedуспях да си направя регистрация,сложих няколко неща в кошницата,но не ми е ясно какъв е начина на плащане и за като съм от малък град къде ще си получа поръчката. newsm78Нямам време да прочета всичко по темата много нещо се е изписало Laughing и за това ако някой има търпението да ми обясни че съм му много БЛАГОДАРНА!!! smile3525

# 837
  • Русе
Мъжът ми и той има колет за митница от 20-ти  Mr. Green

# 838
ехо,здравейте!аз съм нова в тази тема и се надявам да ме приемете Hugза първи път ще поръчвем от LaRedoute.fr и имам нужда от помощ.А навсичкото отгоре незнам и дума френски! Embarassedуспях да си направя регистрация,сложих няколко неща в кошницата,но не ми е ясно какъв е начина на плащане и за като съм от малък град къде ще си получа поръчката. newsm78 Нямам време да прочета всичко по темата много нещо се е изписало Laughing и за това ако някой има търпението да ми обясни че съм му много БЛАГОДАРНА!!! smile3525

Достатъчно ти е да прочетеш само първия пост на темата!

# 839
  • на пистата
Мъжът ми и той има колет за митница от 20-ти  Mr. Green
мъжът ти ли Joyтой колко неща има в колетчето или само акаунта и картата с която плащаш са на негово име Mr. Green
шегувам се Peace

Общи условия

Активация на акаунт