Мама с мартеничка ще закичи ОКТОМВРИЙСКОТО момче или момиче!

• 18 514
  • 291
  •   1
Отговори
# 135
каран ние пюренца хапваме на Хип. Пробвах и с Овко и с Бебивита, но Криси не ги хареса. Може би защото са малко по-гъстички. Честно казано мен ме е страх да давам на Ганчев.Много консерванти имат, много Е-та. За кашите взех на Хип - Първата каша на бебето. С ароматна ванилия, но много удря на сухо мляко. Сега хапваме Фризокрем. Все се моля на Кристияна да остави една, две лъжички да си кусам, ама не. Всичко изяжда. Много по-вкусна е за мен от тази на Хип.  newsm74

# 136
 Добър вечер !

Нели , миличка   newsm59 .Много  здраве и щастие усмивки и късмет навсякъде около теб !

Аз пък смело давам  Ганчев, не си спомням кой беше казал ,че наистина най-вкусните плодове и зеленчуци  са нашите .И да ви кажа са вкусни , пък и Зарето ги харесва .Е, със зеленчуковите ни е по-трудно -за сега ги приготвям аз -по нататък ще видим как ще се справяме

# 137
 newsm59 ТРИКСИ много здраве и късмет в живота.Честита баба марта и от нас с РАЯ. bg Честит празник на всички БЪЛГАРИ

# 138
  • София
Нелка, честит рожден ден! Много здраве и усмивки да изпълват дома ви! И да имаш повече време за нас  Wink

Софко, ние сме от фините - в 4 месец ни теглиха 5,500 кг. Една седмица преди 5 месец сме 6кг с дрехите.

Инче, Съни, Сиси, пуснах поръчката. Ще чакам потвърждение да видим  Wink Аз бях харесала много неща, но първо искам да видя дали съм нацелила размера. За сега освен бодитата взех едни панталончета памучни за вкъщи, един лигавник с ръкави за омазване с пюрета  Mr. Green чорапчета, панталон на мъжо.

Абе я кажете пролетта и лятото като облечете нагоре боди с къс ръкав надолу по без нищо ли ще е детето?  newsm78 Много като по долни гащи ми изглежда работата. За момите гледах бутафорни памучни бели полички колкото да покрият дупата  Party

Криси, много готино става у вас. Благородна завист  Crazy

Пуки, съжалявам, че така са се развили нещата при теб. Но вярвам, че ще имаш своето трето детенце.  Peace

# 139
Ние слава богу сме здрави, но определено от няколко дни е по-крива, повечко плаче и иска все да се гуши...
Наде, нашите моми заедно се родиха и така продължават с развитието и настроенията си. Същото наблюдавам и аз, все едно не е моето дете, често е крива, поплаква доста, обича да е сгушена във врата ми. Чудя се кое да отдам на естественото развитие и кое - на евентуално сърбящите обриви.

Софко, да допълня, че последно Деним отчете за Ивайла кг-и около вашите. Помня, щото беше тия дни, а иначе със сигурност съм мервала подобно тегло за други девойки, не помня кои  Embarassed

Манана, много мило поздравление. Аз още помня как сина ми казваше първото си стихче от яслата:
Сняг ваи, ваи,
сичко побея,
губел бял покриФ
цялата зе-мя.
Ако някой иска превод в ефир да се обади  Simple Smile

Майли, отсега планирам да я държа по боди лятото. Не знам какво ще ми хрумне дотогава.

# 140
Мерси на отговорилите и на теб, Алис, (ти винаги последна пишеш за деня забеляазвам, защо ли  Laughing)...

Моя син преди малко преброи съвсем с умисъл 9 билярдни топки на английски без да сбърка, като използваше една кутия за шах, за да стане по висок и да бърка в джобовете на билярдната маса и да вади въпросните топки, та сега съм много горда...
Вики още държи гадна температура от ваксините, но определено е нахитряла и крещи ужасно ако я оставя в нейното креватче.
Май пак ще откъртим двечките пак... Спи ми се, та ми се плаче  Cry

# 141
Добро утро
Моят пък батко казванякакво стихче за мече
Сутрин рано Ф гурата
Мечо чисти чишматаааа
колко повиче баниии
здрав и силен ще стане
Joy
Сега за 16 април трябва да учим стихче защото ще играем лале на пролетното тържество Joy

# 142
Добро утро мамчета  HugХайде да пием по едно кафе kaffeetrmker_2
Калин когато го сърби личицето се гуши във връта ми както е описала aliss.
Аз лятото мисля малчо да го държа само по боди - пък и дерматолошката ми каза с колкото се може по малко дрехи да го държа - от както ми го каза се затопли и свалих ме повечето дрешки. Неди как е малката принцеса Hug Пуки на Дани спряха ли му антибиотика и ние на косъм се разминах ме с такава инфекция - беше му се събрало доста въпреки че го чистех ме всяка вечер но си беше направило някакво сакче където се събираше мръсно - доки го спука и мазах ме пишлето една седмица с антибиотик и мина. Hug
Параход ти как си   bouquet

# 143
Добро утро и от мен...
Дребчо вече е с температура и доста пъпки, но се държи, само очичките му едни влажни, малки и мрънкоти, пъшка и все на сън го кара. Лошото е, че не е акал вече 12 дни и се напъва, почервенява, но нищо не изкарва... Tired Пробвахме с термометър няколко пъти, Дуфалак давам - нищо... Купила съм едно пюре от сливи, ама как да го дам сега с тая шарка, не бива да се захранва като е болно....
Сега ще пратя мъжо да купува спринцовка да му правим клизма с топла вода, че в нашия град никъде не намерих бебешки клизмички  #Cussing out

Хубав ден и стискайте палци за пълен памперс!

# 144
  • Пловдив
Добро утро!

Фийл стискам палци и за пълен памперс и за по-лесно минаване на варицелата, май опровергахте твърдението, че до шест месеца не се заразяват.

Милен никога не е отказвал вечерното хранене, но сега е направо ужас. Поне първия му сън вечер беше от порядъка на 3 часа, а сега го слегам в 9 и в 10 е вече буден и ревящ  и така на всеки час. Нищо не помага освен цица, вече изцяло се е пренесъл в моето легло. Искам здрав сън поне три часа, но не би.

Дано всички болнички да се оправят по-бързо.
Милен вече оздравя, но да не казвам голяма дума.

# 145
  • Бургас
Кате доста по-добре сме/Пу-Пу/мерси че попита Hug

Мая дано си права за Милен/как му казвате на галено newsm78/

Фийл малкият Варицелчо дано напълни памперса и те зарадва с количество и консистенция Grinning

Никол втора нощ се буди по 2 пъти и вече взе да ми писва,защото не заспива
след като хапне както обикновено,а се върти,носим се и така отива към 1час.
И сутринта пак го направи -будни сме от 5ч Shocked
към 6,30 тя задряма,а аз гледах ТВ.

# 146
СОФИЙСКИ МАМИ СРЕЩА ДНЕС В 12 НА КАТЕРУШКИТЕ В СРЕДАТА НА БОРИСОВАТА ГРАДИНА.АКО НЯКОЙ ЩЕ ЗАКЪСНЕЕ ДА СЕ ОБАДИ И ЩЕ ГО ЧАКАМЕ

# 147
Добро утро Hug
Фийл, много гадно Tired Дано поне да я изкара леко Максо, душичка малка Hug
И при нас е така с буденето нощно време. То не че е спирал да си папа, ама поне беше по веднъж на нощ, а сега по 4-5 пъти ooooh! Явно е масово явление, както виждам Thinking Дано мине по-бързо, чееееее... #Crazy

# 148
  • Бургас
Герииии и аз яхам метлата и пристигам afwitch Laughing

# 149
Герииии и аз яхам метлата и пристигам afwitch Laughing
даваййййй
Ти като Дени гледал някакво детско и сега яха тръбата на прахосмукачката вика летиииииииииимммммммм Joy hahaha

Общи условия

Активация на акаунт