Аз да се оплача - от няколко дни малкия реши, че иска да спи настрани. Дотук добре, само дето той не може и см да се върти и трябва аз да го поставям. Това нямаше да е проблем ако знаех как, но докато му хвана позата е един рев едно чудо, направо ме е побъркал. Колко го нагласям, не е истина. То възглавници върху главата /от ония бебешиките, леките/, които в последствие махам, то е въртене на крачетата. Абе в чудо съм се видяла
И тъй като се опитвам да го приуча поне малко сам да се забавлява, лудницата вкъщи е пълна. То не може вечно компания да има. Ако го оставя за 5 мин и се почва едно мрънкане, то хубаво да не оставяш детето да плаче, ама май в един момент това е невъзможно
. Ох, много ми е разпокъсан поста, но просто съм леко изнервена. И по този повод да ви попитам - вие как сте с нервите? Нещо забелязвам, че напоследък съм станала особено раздразнителна и незнам защо. Най-дребните неща могат да ме докарат до изключително изнервяне. Знам, че не звучи сериозно, но се отразява върху детето и колкото и да се опитвам да се контролирам, не се получава. Не че викам или нещо такова, ами от вътре направо откачам. Само аз ли съм така? 
А за пюретата - в началото реших да давам на Хип, въпреки цената, защото нали са по-хубави /така казват всички/, но нашия си яде на чичо ти Ганчев и Хипа дори не го помирисва. И обратно на другите деца не обича плодови пюрета, а зеленчуковите си ги хапва що-годе с охота.
Чета че много бебчета са болнички, ама то с това променливо време...Бързо оздравяване на всички пожелавам
. Също така започна да я мързи да дърпа от гърдата, яде докато налягането е по-голямо и тече лесно и после реве, сменям гърдата и си яде без проблем. Реших, че може да ми е намаляла кърмата, ама като стисна с ръка и излиза струя два метра!!! Нямало кърма, тръцки! Направо ме е побъркала напоследък
и така реве като я приспивам... голямо кривене, голямо нещо. В Търново я бях оставила за 5 мин. на баба и и прабаба и, за да се изкъпя и като се връщам, какво да видя! Двете баби припотени и прибледнели, татко и и той един уплашен, а нашта крещи с все сила, претреперва чак, червена и вече изгубила глас даже, все едно вие! В момента в който я взех на секундата заспа и то дълбоко! Надявам се да е криза на разтежа, че ако е друго, незнам!
от както сме излезли само ,че го взех и млъкна иска МАМА да
,а я кажете как се поръчва от този сайт
Иначе до сега не й е обръщала внимание, нито е цветна. 

Уф, знаех си аз, че кърмените бебета трудно се захранват, но все се надявах моето да е от изключенията
Ще полудея!!!
. Гледам да го пробвам и с каквото му е интересно, да го занимавам повече. Понеже в къщи му говорим на български, вън на английски и ептен оплескваме нещата, та гледам да му чета и приказвам много и пак не мога да кажа, че с нещо е дръпнал пред другите ноемврийчета освен с ината си, който винаги е бил забележителен. Децата са много различни и с големи разлики във времето се проявяват разни качества, та не се шашкайте.