Ако прословутата 19-та седмица е краят на периода на скок в растежа, ще оцелея. Ако обаче е средата, не съм сигурна. От снощи до сега е един малък кошмар моят синковец. Забравих и за гинеколог, и за каквото и да било. Само до близката дрогерия излязохме с кенгурото, но вместо да се успокои, той оврънка орталъка, а в магазина направо се разпищя като ущипана булка. През нощта 3 пъти ме буди пъшкайки, и понеже нямах изцедена кърма, първият път се опитах да му дам да суче в просъница, белким се излъже. Събуди се, закриви се като червей и рееееев... После изпи 40 мл АМ и заспа. И след 2 часа пак. И след 3 пак. А от сутринта сме на фази с честота от 2 часа - час и 1/2 рев и махане на ръце като вентилатор, после 1/2 час сън - явно не може да издържи на толкоз зор и той самият. Сега пак заспа, за 4 път от сутринта. Нито съм се цедила, нито нещо мога да свърша, само шишетата му мия, щото не ще и да яде като хората и 3 пъти изхвърлям повече от половината от млякото.
Благодаря, Алис и Капучино. Взех от дрогерията един комбиниран препарат, в който има и калций и витамини, утре ще звънна на доктора, ако не се пооправя.
Дарина21, аз съм все още със силни болки в кръста и в целия гръб изобщо. Едва вдигам дребния от креватчето му понякога, а като изляза навън след 1 час пеша съм като разглобена. Бях с перидурал, но при мен го отдават не на упойката, а на някаква блокада, която се е получила от напъването (оставиха да напъвам повече от 2 часа, докато установят, че няма как да родя без секцио, но това друга опера). Ходих на един местен доктор-чакръкчия да ме разтяга уж, но освен че ми смачка напращелите женствености, докато се упражняваше по плешките ми, май друг резултат няма. Ходих пак преди 3 дена, сега ми даде направление и на мен като Капучино за кинезитерапевт и гимнастика за гърба към един център тук. Да видим ще има ли ефект, в сряда ще ходя. Ако те боли много е добре да те снимат, може да има някой засегнат нерв.
Майлили, благодаря ти, ще разгледам как са Перегото.
Бидапет, големи сте илюзионисти, сума ти народ сме се вързали

Ъъъъъ, моят герой още спи, нещо се обърка
Да взема да измия чиниите ли...ПП. Пуки, напиши какво е станало с прегледа, дано си се възстановила, стискам палци!
Ама, чакай малко, не е ли още рано да ти кажат?
Чакам още 1 човек да се присъедини и пускам поръчката.

Миналата година го изпитах това приятно чувство... 

...
Дай снимки и на твоето жилище деееее да видя..
Като мога ще се включа пак.Много прегръдки и целувки на всички дечица и скорошно оздравяване на болничките