Мама с мартеничка ще закичи ОКТОМВРИЙСКОТО момче или момиче!

• 18 514
  • 291
  •   1
Отговори
# 105
Триксчееее, честит рожден ден! Нека празникът ти свят днес да е полят с руйно вино, веселба и така до сутринта! Hug

# 106
Трикс, честит рожден ден!Много слънце и усмивки с малката госпожичка!
 happy bd

# 107
Здравейте,

ЧЕСТИТ НАЦИОНАЛЕН  ПРАЗНИК на всички!

Честита Бабка Марта! Весели и здрави бебешоци на всички мами!

За протокола да отбележа, че кърмата ми се върна, цикъла също  Mr. Green, явно затова е бил целия екшън.
С Борис сме добре, благоразположени и любвеобилни  Laughing
На всички болни дечица и мами- бързо оздравяване!
Пуки, моля се да не е това от което се опасяваш!  Hug С теб съм !

Трикс, Честит Рожден Ден! Да си винаги желана и обичана!   bouquet

# 108
Момичета, не съм ви чела, признавам си, но хванах, че имаме хубави новини!

Ние пък си имаме малко Варицелче вкъщи, ама засега е добре, без Т, с 3 пъпки на главата, но очаквам още...

Включвам се навреме да честитя на Трикси рождения ден! Да си ми жива и здрава и да плуваш по водите на живота с пълна сила! Да се радваш на хубаво и любящо семейство - всеки ден от живота си!

Честита Баба Марта, честит имен ден на Марта.... на патерица! Все така будна (в преносния смисъл, Параходче, иначе дай Боже все по-спяща), любопитна, любознателна! Здрава и щастлива!

ПукиHug Изчакай още малко да се види със сигурност, няма да бързам да ти честитя тогава...

ЧЕСТИТ 3 МАРТ!

# 109
  • Бургас
Фийл мила дано леко изкарата шарката Hug
Много целувки на сладкия Варицелчо Heart Eyes

# 110
Трикси, ЧРД!Желая ти много щастливи мигове!

# 111
feel_u значи и малкия се е ошарил?
Дано по-бързо ви минава и да я изкара леко шарката.
Аз варицела карах в седми клас и докторите ми се смяха , че е детска болест, а пък аз дърта магарица тогава я прихванах. newsm53

# 112
  • Бургас
а пък аз дърта магарица тогава я прихванах. newsm53

rotfImbo

# 113
Хм, партито е било супер казват, само дето аз не отидох... малката се държи все по- ужасно от около една седмица насам и вечер ми е нонстоп на гърдите по около 3 часа преди да заспи... доскоро спеше по 6-7 часа след което... та, разпуснах подкреплението и си останах в къщи, за което не съжалявам... съжалявам за партито обаче  Crazy Party.
А, от снощи незнам дали заради ваксините или е някаква нова фаза в развитието на Вики, ама изобщо не заспа- рева, смя се, блещи се, рева, задремваше в люлката или количката и усетеше ли, че си е в леглото започваше програмата отначало... накрая се тръшнахме заедно в свободната спалня и диваненцето веднага се отряза, както и аз... това в 11 вечерта (изобщо не искам да я свиквам точно отсега нататък да спи с мен, ама не се издържаше вече)... А, сега от 5 сутринта реве и се прави на каба- гайда, събуди и брат си, и той рева, сега гледа анимационни (от 6 сутринта  ooooh!) милия, а нея съм я сложила в една от прословутите ни люлки, откъдето озвучаваме квартала, както казах като каба гайда  Rolling Eyes Mr. Green, а аз съм седнала да ви пиша  Whistling...

Добре, че съм свикнала да спя малко и на пресекулки, иначе много щеше да ми е кофти.

Неди, Никол по елегантна от Вики върви значи Simple Smile, да я цункаш от нас!!!

# 114
Честит празник на всички, дано нашите бебоци са горди и достойни българи. bg
Трикси честит рожден ден, здраве, любов и късмет за теб и цялото ти семейство  bouquet.
Криси чудесна кухня - подреждането на нов дом е изключително приятно и вълнуващо
преживяване. Ще чакаме и други снимки.
Пуканка дано всичко е както трябва.Аз лежах в болницата в 6 месец заедно с едно момиче
за, което се съмняваха, че е с извънматочна бременност - оказа се,че просто е било рано
и не се е виждало плодното сакче.Пожелавам ти и при теб да е фалшива тревога и ти
да имаш крайния избор и решение.
Неди радвам се , че сте по- добре.

# 115
  • София
Честит национален празник! bowuu

Трикси, ЧРД! Бъди здрава и щастлива!

Пуки, ще чакаме хубави новини. Praynig

И Влади е болничък-кашля. От вчера му давам сиропче-Мукосолван. Днес сутринта се бяхме засилили да излизаме четиримата на разходка, но той така се разкашля, че решихме да си седи вкъщи на топло и излезнах само аз със Соня. Прочетох криво-ляво, че има и други болнички бебчета. Бързо оздравяване желая на всички.

Аз също съм със страхотни болки в кръста и нощем едвам се надигам от леглото. А понякога не успявам и да се завъртя, така ме боли Sad Но така бях и със Соня. Предполагам, че трябва да мине повече време от раждането и да сваля излишните 10-тина килограма, които също тежат.

# 116
  • Варна
Снощи дъ късно лекарката ми звъня на познати и търси Метотрексат.Препарат,който унищожава ембриона в тръбата. Намери го към 11 вечерта и днес ми сложиха първата доза. Не ме интересуват страничните му действия, защото още една коремна операция, и то спешна с кръвозагуби не мога да преживея. Кой ще ми гледа детето а аз да вися по болници.Вчера още един лекар потвърди извънматочна бременност и вече бяхме сигурни. Радвам се че лекарката ми намери лекарството,защото това може би ми спасява живота.Не ми е за първи път извънматочна и знам ужаса какъв е. Сега чакаме да подейства,като следим всеки ден ЧХГ. Малко ми е замаяно,дано само с това мина.Ма то и няма как.Метотрексат е вид химиотерапия.Дават го на онкоболните. Препарата разпознава клетките на ембриона като чужди , туморни един вид и ги унищожава. Като заискам трето пак ще си направя инвитро.Спирам с тия глупави рискове за естествено.

# 117
Триски Честит Рожден Ден

Ние сме на градина "при баба"  Mr. Green Много слуша там и не създава проблеми. Вечер се прибира в добро настроение и явно му харесва. Пак не иска да яде много мляко, но хапва други работи. Вчера например е изял следното: 300мл мляко, 125гр зеленчуци с ориз, 1 цял банан, 200гр бананова каша. Аз си мисля, че е хапнал достатачно, какво ще кажете?

# 118
Пуки, много съжалявам Cry Дано по-леко го понесеш действието на това лекарство  Hug Дръж ни в течение.
Мими, според мен добре си е хапнало детенце, ама не трябва ли млекцето да е повече newsm78 Ама ти пък казваш, че не го иска... Thinking

# 119
Пуки  HugКакво преживяваш само ти си знаеш.Всичко ще е наред дано по бързо мине
Трикси ЧРД   bouquet Hug
Не съм писала отдавна ама знаете как е почивни дни и направо луднах  CrazyДеца, мъже страшна работа  Laughing
Бебе Деа нещо има огрооомен апетит.Да ми кажете по колко пюре ядат вашите бебчовци.Тя вчера изяде 2 пюрета по 125 гр. на обяд а следобяд яде по 200 грама каша  Rolling EyesНека хапва сега на 10 ще видим резултата в килограми LaughingМъжа ми каза че има чувството че пюрето както влиза така излиза  JoyСтабилно пълним пампата.

Общи условия

Активация на акаунт