Мама с мартеничка ще закичи ОКТОМВРИЙСКОТО момче или момиче!

• 18 514
  • 291
  •   1
Отговори
# 120
  • Бургас
Пуки Hug

Мими и аз мисля,че е хапнал доволно Миро-той гладен няма да се остави Grinning

Софко ще ти разкажат играта тия двамката калпазанковци Hug

Рени дано бързо оправите кашлицата  Hug

# 121
Честит рожден ден Трикси   mimisofia браво на вас много сте яшни   smile3501  и на болните бързо оздравяване   love001

# 122
Пуки, съжалявам мила  Hug, с теб сме всички  Praynig

Мими и на мен ми се вижда достатъчно това, което си е хапнал Миро. Наистина казват, че до 1 год. млякото трябва да представлява около 80% от дневното меню, ама като не ще няма да го насилиш я.

Гери, какво е това плюскане по 250г пюре на обед и 200г каша, на мен ми се вижда доста за възрастта на Деа.  ShockedМного ви е ящно девойчето, то аз нямам опит още не сме започнали захранването.  Rolling Eyes

# 123
Нелка  newsm59 nbirthday newsm67  bigdance2 бъди здрава, усмихната и много щастлива! Весело изкарване на празника ви желая!  bouquet
Честит празник на всички ни!
Да оздравяват всички дечица, идва пролетта!
При нас нищо ново, продължаваме ежечасното будене през нощта и вече се чувствам супер изморена и недоспана, но какво да се прави ooooh! През деня съня също не е от любимите ни занимания, ето сега се събуди след 15 минутна дрямка Whistling, на обяд е спал час, не разбирам откъде зарежда батерийките. Не трябва ли да спят сега по два пъти на ден по около два часа newsm78? Хайде оставям ви че започва да помрънква
И друго исках да питам, но...забравих - ще се включа по-късно Hug
А сетих се, то не е толкова въпрос, колкото и аз да се оплача, че кръста и гърбът зверски ме болят, как ще я караме нинам ooooh! newsm78
Извинете ме за леко отрицателният пост, но кой ще ме разбере по-добре от вас  bouquet

# 124
 bdbaloni,Нели!
Ето и Хриси с първите си мартенички!

# 125
Честит рожден ден Трикс! Много любов и здраво, послушно детенце!  bouquet
Много искам да ви покажа снимки от похода, но имах само глупавия си телефон и снимките са отвратителни. Все пак ще пусна няколко, колкото да видите къде сме били.
Абе какво става, че всички дечица се изпоразболяха? Направо се разтрепервам като си представя болни бебоци Cry.
n_alex76 , Хриси е направо като на блинк блинк шоу с толкова много мартенички! Joy Сладурана!

Последна редакция: вт, 03 мар 2009, 18:16 от shikimiki

# 126
  • Бургас
n_alex76 Хриска е стахотна с тея мартинички Hug

Сиси ти си голяма оптимиска с тия 2ч сън Laughing
Никол също предремва за по 15-20мин.и това е после си будуваме Grinning

Шики
тръшни се на 1/2-ката  да те обзаведе с новичак тел. за да праиш хубави снимки Grinning

Честита 5-та месечинка на 3-те малки дами с царствното име
Александра и техните сладки мами
Златинабер Heart Eyes
Нинка Маслинка Hug
Мам79 Grinning

Последна редакция: вт, 03 мар 2009, 18:25 от Nedialka_81

# 127
  • Варна
Привет  bowuu
Честит Рожден Ден Трикси, бъди здрава и много щастлива майка и жена   bouquet

Май и Момото ще влезе в редиците на болните, от сутринта кашля и то се засилва това кашлюкане с всеки час
Педката каза(по телефона) че се стичат секрети от нослето и това го дразнело, пък и като няма температура не било нищо притеснително,обаче на мен ми се струва,че му е зачервено гърлото....

Вчера го изкарах, а беше голям студ във Вн, и е напълно възможно да се е надишал със студен въздух... Confused
Най-вероятно ще ни отложат пентаксима в четвъртък, но туй да ни е проблема
За сега с нищо няма да тушираме кашлицата, дано отмине...

# 128
Здрасти на всички. Мими аз да кажа, че Олито отдавна неще мляко. В чудо съм се видяла. Гледам като спи да и давам, иначе будна ли е неще и това е. Тя има общо 3 хранения с мляко. Тя вече яде месо на обяд. Добре че го харесва. Доки казва другата седмица да почвам с попарата. Така още едно мляко отпада. Дано да я яде. Но с това мляко какво ще правя незнам. Как не я мъча неще и това е сякаш и давам оцет. Плюе и това е.
Аз да питам даващите пюрета каква марка купувате. Те всички са ужасни на вкус де.
И още какви каши. Много са видовете но кои са хубави наистина.

# 129
  • Бургас
Каранче аз давам предимно Ганчев,а за кашите съм хвърлила око на Слънчо и Милупа Peace
ще ги почваме следващата седмица Grinning

Тони ако се засили кашлицата грабвай го и го води при педи,
да не се влачите като нас после Peace
Никол изобщо не е вдигала Т,а беше доста зле.

# 130
Честит рожден ден Трикси много усмивки на твойто лице newsm59

# 131
   Нелка  newsm51!Много обичана и щастлива жена и майка,от здраве да не се оттървеш  love001!
  Пуки Hug,бързо възстановяване и като му дойде времето още едно прекрасно бебче!
Момичета,честит да ни е днешния празник bg!Нека бъдим горди майки на здрави и умни българчета,които ще имат повод винаги да се гордеят с произхода си!
 Аз вече си имам свекърва newsm44,такива хубави подаръци е донесла на бебка,че аз съм много щастлива.Като имам време ще ги наснимам и ще ги споделя с вас Party!
 Тони,дано не е сериозно при Момо и се разминете само с тази кашлица Hug!А и на всички сладки бебоци пожелавам бързо оздравяване!
  Мойта бухтичка също от известно време си върна нощното ядене и си ме буди на 2-3 часа  #Crazy,направо сутрин съм парцал.И то не да яде,ами нещо я събужда,но нищо не я залъгва,иначе слагам на цица,цоква няколко пъти и отнася плувката.Ама аз като се разсъня и посля няма заспиване ooooh!.Ще се оправяме някак си де.

# 132
  • Велико Търново
Съни, ще чакаме снимки с подаръците:)

Пуки, незнам дали ти става по-малко зле от думите ни, но имаш и от мен  Hug

Софко, Преслава на 4м и 8 дни беше 5780гр.

Ние слава богу сме здрави, но определено от няколко дни е по-крива, повечко плаче и иска все да се гуши...

# 133

Аз съм бъгалче, бичам
панините зелени
бъгалче се ричам
пълва радост мене  Mr. Green
Това е поздрав от нашия батко
Нека не забравяме никога кои сме и да се гордеем винаги с нашите предци  Peace

# 134

Общи условия

Активация на акаунт