Мама с мартеничка ще закичи ОКТОМВРИЙСКОТО момче или момиче!

• 18 514
  • 291
  •   1
Отговори
# 195
Искам да попитам,които вече ядят зеленчукови пюренца цяла порция по колко гр. и колко часа издържат след това пак ли 3,защото ние ще ги почваме по малко

# 196
Miss Fairy, много ти е красив бебока! Много ме впечатли с тези сини, големи очи. Красив мъж ще стане!

# 197
  Здравейте и от нас..Мъчат го зъби Боби и май нещо вирусно.Педито днес беше у нас че има температура детето и мислех че е от зъбите, но доки каза че е при тях е по-ниска до 37 и малко, а на Боби беше 38.7 снощи.Дадох Нурофен по съвет на доктора снощи и Панадол няколко часа преди това.Не спира да се смее да си играе и добре че често го цункам та усетих снощи че е топъл.Доста се изплаших, но се надявам да не е вирусно.Доктора каза че до 48 часа ако не спре да вдига температура ще го види пак и може да се наложи антибиотик.Освен Стеримар си ползваме за нослето и Виброцил.

mylili, дано скоро всичко е наред при вас Hug

Относно пюретата Борислав яде вече всичко.Изместила съм му две яденета.На обяд зеленчуково, а следобед плодово.Давам на Ганчев и много му харесва.Доволна съм и от асортимента им- доста е богат.И Боби като Миро на Мимисофия предпочита банановите пюрета, но му взимам смеси.И доста други де..няма само банани да яде Joy

Мими, знам за кашите че не е хубаво повече от два-три пъти седмично да се дават, защото много дебелеят от тях децата.Аз съм взела на Нестле и Хип по една, но мисля да ги почна като навърши 5мес Бобката.
 За количката изправям го на първото положение, че все иска да гледа.Като заспи го пускам и е легнал.
 За сядането...няма търпение голямо напъване е и при нас.Ето снимки как иска да сяда и си сяда стига да се докопа до нещо или на някой пръстите http://radionovi.multiply.com/photos/photo/25/104
http://radionovi.multiply.com/photos/photo/25/106

Сега отивам да почивам че този ремонт ми взе силите.Приятна вечер

# 198
Здравейте и от нас. Ние на обяд ядем местно половин бурканче и половин плодово, следобяд каша. Лакомите деца не е хубаво да ядат каша всеки ден, ама ние не сме от тях така че може. Другата седмица сутринта почвам попара.
Кло да кажа, че след всяко немлечно ядене и предлагам и малко мляко ама тя не иска. Ако пожелае няма проблем. Каката ядеше до три години по три кисели млека всеки ден. Сигурно това АМ вече и втръсна.
А за Хип пюретата да кажа, колкото и екологични да са, са супер гадни. На Ганчев поне местните са супер. Олито на Хип неще да ги помирише даже. Зеленчуковите на Гербер са много хубави. Незнам от кое пюре точно, но като ядеше само зеленчукови носът и беше станал оранжев от многото моркови Joy
Кашите в кутия на Хип са най добри иначе.

# 199
Криси
това за темп. и нашето педи го казваше ама Дени е вдигал до 40 градуса.
Имайте предвид че когато растат зъбки спада имунитета на детенцето и киселиността на урината и акото се промяна и може да се подсекат или излязат гъбички.Зъбките на Дени избиваха много трудно така че съм запозната от блзо Laughing

# 200
  • София
Влади вдигна 37,6   Sad Много е жален с едни такива плуващи, зачервени очи...и не се е усмихвал цял ден.
Ще видя и утре сутринта как ще и тогава ще мисля за АБ.

Захранването при нас предстои от 20-ти-на 5 навършени месеца.

Лека ви нощ.

# 201
Kpuccu ти с плодовото пюре цяло хранене ли замести?? Ние в 12,00 ядем едно зеленчуково и в 13,00 едно плодово и едвам устисква до 15,30 за кашата. Верно,че на Хип пюретата са по-малки, но Криси не би издържала само с плодово пюре за едно хранене затова се чудя Боби как изкарва.
Ние утре сме на консултация да видим колко сме пораснали. Предния месец беше 6,290 кг дали сме минали 7,000 килца. Laughing

# 202
  • Велико Търново
мам79, и нашето пъпче е в университет, ама в Колумбийския в Ню Йорк. Решихме да бъде хвърлен в библиотеката, че само да си избере детенцето какво го влече Simple Smile Не вярвам напълно на поверието, но поне няма да навреди  Peace

# 203
  • Bulgaria
Добър вечер и лека нощ. smile3524
Не успях да ви изчета и да пиша,но днес ми е доста напрегнато.
Мъжо има рож.ден и нямах време много за форума.
Утре ще се реванширам.
Набързо:
Софко  Ивайла е 5300 и 63 см на 4 месеца и 6 дни. Не се тревожи такива ще сме явно финни мадами.
Като почна с пюретата се надявам да наддаде.
Надежда и нашето ще е там другия месец,но няма да е в библиотеката Mr. Green
Мисля да давам пюрета Хип,а за кашите не знам има голямо разнообразие.
Някъде бях чела че е добре картофа да се вари необелен така се запазват повече витамини?? Rolling EyesКакво ще кажете по ?

Hug

# 204
Kpuccu голям сладур е Борислав   love001 пу,пу,пу

# 205
Ние също вече неможем да спим нощно време но при нас е от сърбежа защото почва да се търка по бузите точно на обривите и така.И аз немога да спя с него в леглото но вече 2 седмица неиздържам и от време на време заспивам. Преди дечко спеше от 20:30 будеше се към 3 хапва за 10 мин. и пак заспива сега този режим ми се вижда мираж Sad

# 206
   Добро утро.И аз я втасах и сега съм болна Sick

Ние на обяд ядем местно половин бурканче и половин плодово, следобяд каша.

Каран, ти и месо ли даваш вече?Доктора ли ти каза така?Мен ме предупреди местните пюрета след 6ти месец моя, защото още стомахчето не било готово за толкова твърда храна та ми стана интересно при теб как е.

Гери, значи може и повече да вдига и пак да са зъбките правилно ли съм те разбрала?

Tinti_16
, въх ти ма уби бре Laughing Две цели пюрета едно след друго през час? #Crazy newsm78 Ми незнам да ти кажа Боби яде 190гр зеленчук към 1 и после 4-4.30 яде пак 190гр плодово , след това вече има две млечни към 7 и 10 вечерта.Съвсем добре го засища плодовото, щом не реве.

Kpuccu голям сладур е Борислав   love001 пу,пу,пу

Мерси Hug
   Ах, дано нямат температура тия наште дяца че много ми е притеснено като вдигне Praynig

# 207
  • Бургас
Добро утро сладурки и сладурчета Hug

Мис Вики  винаги ме пленява с тоя син поглед Heart Eyes

Алис и аз най-обичам домат и краставца без сол.
Когато сме си на село и има в градината отивам и си откъсвам и само изплаквам Grinning

мам79 нашто пъпче си е в къщи.
И аз като Кло ще и го дам като порасне Peace

Ренко дано се размите и се оправи Влади и без АБ Hug

Криско Боби голяяям пич беееее Heart Eyes
За месните пюрета-ми доста от мамите около мн дават вече Grinning

Каранче
дай някоя скорошна снимка на Олито - да и видя пак
красивите очета Heart Eyes

Кате гадния обрив дано скоро изчезне,че се мъчи и мъничето и ти Hug

# 208
alliss3, доколкото знам всички пюрета се варят, за да се консервират, незнам дали им помагат солта и захарта  Rolling Eyes
deniim за кашите проучих тук във форума, като цяло най-доволни са от Милупа, Хумана и Хип  Simple Smile
И аз като каран мисля, че зеленчуковите Хип  не са особено вкусни, и най-вече морков с картоф, а аз с него го захраних и се чудех защо не го яде с удоволствие.Сънвал не са лоши, пак са био и немски, малко по-вкусно ми се видя от Хип-а, иначе са по-голям грамаж и по-евтини  Rolling Eyes
Ние ядем само на обяд и би трябвало да заместя хранене, обаче след 100-120гр пюре, огладняваме бързо и му давам и мляко, мисля към края на първия месец от захранването, да го заместим.Просто ми е трудно да му давам повече количество пюре, защото той след 100гр се уморява вече или му писва и май не иска повече newsm78 Вчера изяде едно бурканче Хип, после изпи 140 мл АМ  Shocked, обаче откара 4 часа вместо 3 до другото хранене.

Да оздравяват болничките  Praynig

Последна редакция: чт, 05 мар 2009, 08:50 от adina

# 209
Да Криси напълно е възможно  Peace

Общи условия

Активация на акаунт