Здравословно хранене за децата - 2

• 109 905
  • 1 593
  •   1
Отговори
# 1 455
Не знам такова нещо.

# 1 456
Преди време бях гледала един филм от който ми се е запечатала следната сценка: майка стои над люлката на бебето си, гледа го с изплашени очи и пита бащата : какво си и направил!? А той обяснява, че и дал пчелно млечице. И майката избухва в плач. Аз понеже много се страхувам да не взема да надебелея от нещо или по някакъв начин във филма така съм разбрала, но ми се е набило в главата , че пчелното млечице се дава за подсилване на имунитет или нещо такова( за добро се дава) , но се дебелее от него след време.
Вероятно всичко е плод на фантазиите ми, не съм търсила инфо по въпроса, но някак си съм останала с такова впечатление и край!
 Laughing

# 1 457
Ани, това с дебелеенето е много относително. То и ядките ги дават като супер калорични и мазни, но при правилно ядене не се дебелее от тях. Един приятел пък беше ужасен как може да изям половин авокадо, след като е толкова мазно. Нетлъсто месо, обезмаслени млечни и изкуствени подсладители пък са в основите на много диети. Все неща, които затлачват организма, ама нали слабее това е важното.

# 1 458
Виви, този твой приятел добре, че не е видял аз по колко авокадо изяждах в началото на моя преход към друго хранене. Даже бих казала, че топи мазнини в тялото. Децата могат по едно авокадо да хапнат на ядене и още искат.
За ядките, може да се напълнее, ако хубаво си си похапнал и накрая цялото това ядене го залееш с орехи+мед, примерно.

# 1 459
Ани, това с дебелеенето е много относително. То и ядките ги дават като супер калорични и мазни, но при правилно ядене не се дебелее от тях. Един приятел пък беше ужасен как може да изям половин авокадо, след като е толкова мазно. Нетлъсто месо, обезмаслени млечни и изкуствени подсладители пък са в основите на много диети. Все неща, които затлачват организма, ама нали слабее това е важното.
какво му е на нетлъстото месо?

# 1 460
Има ли нова тема? Не е типично цяла седмица да не се пише в тази тема?

# 1 461
ами като е Коледа и е времето на сладки8ите и киселото зеле със свинско   Laughing Кой ще си признае първи всички прегрешеия  Wink

# 1 462
ами като е Коледа и е времето на сладки8ите и киселото зеле със свинско   Laughing Кой ще си признае първи всички прегрешеия  Wink
Laughing  Разби ме!

# 1 463
и аз се сетих скоро за темата,и как не я виждам в нови отговори  Rolling Eyes

ние прегрешения ,по отношение на храненето ,нямаме  Naughty
или поне ,що се отнася до децата-за родителското тяло -не казвам  Mr. Green

най-новата мода у нас е покълнала елда -ядат я чиста,без нищо!
чистя си аз кълновете от натрошени семена,недообрани преди накисването ,и не забелязвам как едната ми маймуна ги обира след мен и ги слага в устата  hahaha
сега ,час през час ,седят пред шкафа,където държа кълновете и ,нали не говорят кой знае колко ...само викат* аааам*   Joy

# 1 464
Няма нова тема. Реших да попишем тук и декември.

Сладките ще са ни сурови. Кисело зеле ще има, но и то е сурово. Свинското ще липсва.  Wink

# 1 465
Ние пък ще готвим -кисело зеле с боб;сърми,пържени печени пиперки;пататник ;пита от много зърна ;тракийски гювеч и т.н за Бъдни вечер!

# 1 466
И нашето кисело зеле за сега е без свинско и е сурово, но за утре не отговарям  Mr. Green 
Да много вкусно меню за Коледа. Ние ще сме при родителите и да видим с какво ще ни гощават. Баба ми е спец по вкусното хранене, но колко е диетично ...  ooooh!

# 1 467
ами като е Коледа и е времето на сладки8ите и киселото зеле със свинско   Laughing Кой ще си признае първи всички прегрешеия  Wink
Аз признавам правих с едни дружки коледни сладки. Хммм, цели 6 вида  Grinning Поканиха ме да правим сладки, а аз си мислех, че отивам на женско парти и между другото ще метнем по някоя сладка. А то работата си беше съвсем сериозна hahaha Няма да повторя друг път, че много пенсионерско ми се видя Naughty

Детето не се престраши ад опита нито една Joy Поне от там няма прегрешения.

# 1 468
  • Linz
Искам да се оплача. Много обичам мандарини, и децата ги харесват. Всеки ден си хапвахме с голямо удоволствие. И бях много доволна, че приемат естествени витамини. До днес Sad Майка ми чула по новините да казват, че пестицидите в мандарините са 61 пъти над нормата. Ужас, направо сме се отровили... Как може да се предлагат толкова токсични храни?!? Вече съм напълно отчаяна- не знам какво да ядем. Съвсем скоро се наложи да се откажем от любимите ни черни маслини, а сега и любимите ни плодове Cry

# 1 469
Портокалите и мандарините са най-пръскани, трябва да се мине на грайпфрути и лимони (тях ги пръскали най-малко). Ама много кисели бе  Sick

Общи условия

Активация на акаунт