Мартенички имат всички ЯНУАРЧЕТА добрички!

• 10 574
  • 301
  •   1
Отговори
# 45
  • Русе
Айде да ви насподеля нещо важно (според мен):

"Мисли бяло и ще те стига бяло, мисли черно и ще те стига черно."
Векове след раждането на тази народна мъдрост квантовата физика успява да докаже, че мислите ни се материализират, че мисълта, словото и материята са трите агрегатни състояние на енергията. На каквато честота мислим - на същата честота ще ни се случва мисленето. Как точно да научим децата си на това? Не е толкова сложно. .....
.....
15. Обичай детето си! Вярвай в него! По-големи уроци по позитивизъм от любовта и вярата няма. Обичаният човек вярва в качествата си, в щастливото си бъдеще.

-------------------------------

Има само две абсолютно трайни неща, които можем да завещаем на децата си, според Ходинг. Едното са корени, а другото - криле.

Мадлен Алгафари

Peace Много ми хареса Ив   Peace

На мен познати ми пратиха това и искам да го споделя с вас:

..."Парадоксът на нашето време е, че имаме високи сгради, но ниска търпимост ; широки магистрали, но тесни възгледи.
Харчим повече, но имаме по-малко; купуваме повече, но се радваме на по-малко.
Имаме по-големи къщи и по-малки семейства; повече удобства, но по-малко време.
Имаме повече образование, но по-малко разум; повече знания, но по-лоша преценка, имаме повече експерти, но и повече проблеми, повече медицина, но по-малко здраве.
Пием твърде много, пушим твърде много, харчим твърде безотговорно, смеем се твърде малко, шофираме твърде бързо, ядосваме се твърде лесно, лягаме си твърде късно, събуждаме се твърде уморени, четем твърде малко, гледаме твърде много телевизия и се молим твърде рядко.
Увеличихме притежанията си, но намалихме ценностите си.
Говорим твърде много, обичаме твърде рядко и мразим твърде често.
Знаем как да преживяваме, но не знаем как да живеем.
Добавихме години към човешкия живот, но не добавихме живот към годините. Отидохме на луната и се върнахме, но ни е трудно да прекосим улицата и да се запознаем с новия съсед. Покорихме космическите ширини, но не и душевните.
Правим по-големи неща. но не и по-добри неща.
Пречистихме въздуха, но замърсихме душата.
Подчинихме атома, но не и предразсъдъците си.
Пишем повече, но научаваме по-малко.
Планираме повече, но постигаме по-малко. Научихме се да бързаме, но не и да чакаме.
Правим нови компютри, които складират повече информация и бълват повече копия от когато и да било, но общуваме все по-малко.
Това е времето на бързото хранене и лошото храносмилане, големите мъже и дребните души, лесните печалби и трудните връзки. Времето на по-големи семейни доходи и повече разводи, по-красиви къщи и разбити домове. Времето на кратките пътувания, еднократните памперси и еднократният морал, връзките за една нощ и наднорменото тегло, както и на хапчетата, които правят всичко - възбуждат ни, успокояват ни, убиват ни. Време, в което има много на витрината, но малко в склада. Време, когато технологията позволява това писмо да стигне до вас, но също ви позволява да го споделите или просто да натиснете „изтриване".
Запомнете, отделете повече време на тези, които обичате, защото те не са с вас завинаги.
Запомнете - кажете блага дума на този, който ви гледа отдолу нагоре с възхищение, защото това малко същество скоро ще порасне и няма да е вече до вас.
Запомнете и горещо прегърнете човека до себе си, защото това е единственото съкровище, което можете да дадете от сърцето си и не струва нито стотинка. Запомнете и казвайте „Обичам те" на любимите си, но най-вече наистина го мислете. Целувка и прегръдка могат да поправят всяка злина, когато идват от сърцето. Запомнете и се дръжте за ръце, оценявайте моментите, когато сте заедно, защото един ден този човек няма да е до вас.
Отделете време да се обичате, намерете време да си говорите, както и да споделяте всичко, което имате да си кажете. Защото животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни."...

# 46
  • София
*Elina*, това го бях забравила, а е много ценно!  Hug

# 47
Момичета, сега аз да помоля за промяна на деня. Искате ли в сряда в 18,30  да запазя места на бившото  6 без 10. Много е приятна обстановката. Дайте да се броим и да кажете да запазя маса. Предполагам за 6-7 човека. Надявам се Норчето да се влючи, а Ели да може да мине за малко. Ще се радвам да се видим и набърборим.

# 48
   Момичета,най-сърдечно ви благодаря за вчерашните поздравления!!!Така ме трогнахте!
   Мимоза! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ивонска,запаметих си "мъдрите съвети",които си постнала.Страхотни са!Къде ги намери?Да не са от някоя книга ма Мадлен Алгафари?

# 49
  • София
Ивонска,запаметих си "мъдрите съвети",които си постнала.Страхотни са!Къде ги намери?Да не са от някоя книга ма Мадлен Алгафари?

http://nel-anel.blogspot.com/2009/02/blog-post_4540.html

ПП. А пожеланията от днес?...  Crossing Arms Не те ли трогват?... Crossing Arms

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 50

ПП. А пожеланията от днес?...  Crossing Arms Не те ли трогват?... Crossing Arms

Mr. Green Mr. Green Mr. Green
     Joy Joy Joy
     Не съм им гледала датите!Имах пред вид,по случай вчерашния празник. Simple Smile
     А за днешните пожелания те черпя от каквото си избереш в рецептите ми! Wink Hug (тук повече нищо няма да поствам,знаете защо... pregnant pregnant pregnant)
     Благодаря ти,за линка! Grinning

# 51
Включвам се  Simple Smile
По повод на срещата - за сряда съм съгласна, няма проблем. До 19 часа съм на работа, ще дойда като свърша където кажете - "Синьо и бяло" ми е на 30 секунди, а 6 без 10 на 2 минути така че където кажете  Hug
И този път ще дойда непременно - имам нужда от среща с вас  Heart Eyes

# 52
Включвам се  Simple Smile
По повод на срещата - за сряда съм съгласна, няма проблем. До 19 часа съм на работа, ще дойда като свърша където кажете - "Синьо и бяло" ми е на 30 секунди, а 6 без 10 на 2 минути така че където кажете  Hug
И този път ще дойда непременно - имам нужда от среща с вас  Heart Eyes

Съмнявам се, че ще успея да дойда, но за всеки случай ми пишете какво сте решили...

# 53
Честито Освобождение!

Аз преболедувах грипа след децата. Ако и те са се чувствали като мен, значи им е било ужасно, милите. Вчера витаех някъде с висока температура, а днес всичко ме боли  Tired Добре, че се уцелиха почивни дни и имах възможност да спя почти цял ден вчера, а мъжа ми се занимаваше с децата.

Русенки, ние вече два пъти се готвим да ви посетим и все нещо се обърква. Но ни чакайте, ще дойдем някоя събота  Grinning

# 54
  • Willebroek, Belgium
Добро утро момичета  Hug

Как сте днес  Simple Smile

Ние днеска като по чудо се сабудихме рано  Laughing Отдавна не сме ставали с Емито в 8 часа  Wink

# 55
  • София
Русенки, ние вече два пъти се готвим да ви посетим и все нещо се обърква. Но ни чакайте, ще дойдем някоя събота  Grinning

Ех, пък ние колко пъти се каним... Но и аз скоро ще ги налазя пак, само че този път до последно ще си мълча.  Sunglasses

Андж, честито ти Освобождение... от гадните болести!  Mr. Green Да не окупират повече малкото ви царство!  Hug

ПП. ДаВинчи, как е принцесата?  Rolling Eyes  Надявам се, пак във форма?  Flutter

# 56
  • Русе
Добро утро, момичета   bouquet
Надявах се днес времето да е по-хубаво, за да направим една семейна разхода, но нещо се чумери  Confused
Нищо, ще се забавляваме вкъщи  Party
Русенки, аз съм за сряда, 18.30 в 6 без 10. Весни, давай!
Желая ви усмихнат ден!

# 57
Андж, честито ти Освобождение... от гадните болести!  Mr. Green Да не окупират повече малкото ви царство!  Hug

Амин!  Praynig Grinning

# 58
  • София
Хохохо - вижте какъв предупредителен надпис открих в темата на арабските мами:

"Можете да ни видите
в нашия албум.На тайно място.Ще получите парола, ако пишете в 5 поредни теми .
Представете обстойно себе си, семействата си, направете ни съпричастни към живота си. Бъдете искрени - дайте и ще ви дадем!!!
п.п. След като минат пет пълни теми изпратете ЛС с ваш имейл на dtti, ако никой от старите не е против тя ще ви  изпрати паролата!"

Леле, препоръката на росси-варна явно е била истинска!  Mr. Green

# 59
Честита Баба Марта, честит 3 март  bouquet
Селма , честит рожден ден
Плами трябваше да е от вчера на детска градина, но защото падна 2 пръста сняг , които се разтопи до вечерта детските градини бяха затворени и беше обявено едва ли не бедствено положение Joy. Тези южни щати ще ме уморят Laughing
моя здвер, го мъчат зъби и просто не се търпи, Хайде отивам пак да спя
до преди малко плака за мама / мляко/ , да не си помислите че е за мен / ами мен ме е съкратил на ма Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт