Абе за млекоцентралите- не знам, аз и от преди имах много мляко - цедях по литър, така че е нормално да има още от това количество
А за кафето и другите вредности - употребявам си ги, че иначе не мога. Особено кафето. Ако не пия, съм труп

Дано операцията мине успешно
И още се замислям как ще тръгне коластра след раждането, като в момента произвеждаш мляко
. СИгурно природата си знае работата, защото коластрата е много важна. И хайде не се ослушвай, ами се стягай и да се множите вече, а ма ха
Раде, кураж! Всички сме с теб! 

Вече две нощи малкото бонбонче спи по 3,5-4,5 часа и съответно гърдите ми се пръскат по шевовете през това време. Цедих 1-2 пъти до леко облекчаване, но се чудя ще се регулират ли сами? Ами ако почне и по повече време да спинка и да пропуска ядене как да известя милите другарки под брадичката ми, че няма нужда да се напъват да произвеждат толкова 
Та и аз се чудя каква е тая работа...?
- млечницата. Това мъчение със содата не дава резултат и се чудя как се прилага Дактарина? По колко пъти, как му се пъха в устичката...
На 4.03. сме на консултация и ще си занеса въпросите и тубичката на доки, ама не ми се чака дотогава с лечението. Тя и без това каза, че ако не стане със содата, ще почваме Дактарина. 

Аз гуках един ден доста и накрая бях изгукала
съвсем...и нищо...малко започвам да се притеснявам, защото вече минахме един месец,а няма и следа от гукане...
Деси, при вас случвало ли се е подобно нещо?
Фокси,мила предай и че всички сме с тях...и каквото и да е било вече е минало и всичко ще е наред 
след туй само гушнат на корема ми спеше!!!
за да видим какво да правим с колики и газове да но да има някакъв ефект.
Е.... и хидрофора е малката муцунка
Препоръчани теми