Перник-14

• 17 543
  • 293
  •   1
Отговори
# 120
SvetlaK  на теб днес ти е троен критичен ден май  Tired Дано с това да се приключи.
А за мнението което имат за нас какво да кажа, то не стига, че градът ни все с такива ужасии става известен, пък и чуден "химн" си имаме в лицето на песента Пернишки рай  ooooh!

# 121
  • Перник
SvetlaK  на теб днес ти е троен критичен ден май  Tired Дано с това да се приключи.
А за мнението което имат за нас какво да кажа, то не стига, че градът ни все с такива ужасии става известен, пък и чуден "химн" си имаме в лицето на песента Пернишки рай  ooooh!

Колежката ми каза, че все едно е петък, 13-ти. Да видим пък тогава какво ще става.
За мнението за града ни - верно с нищо хубаво не сме известни за съжаление. Няма да забравя как в първи курс в университета като кажех, че съм от Перник и софийските ми колеги реагираха така  Shocked "ау, ама ти от Перник ли си? Не ти личи" и аз питах по какво трябва да ми личи - и в Перник сме хора, и се почваха едни разкази, кой какви ужасии бил чул за нашия "мил" град.

# 122
Много тъжно, много жалко за момчето...
Чета за тази история и за убийството във Варна и направо ме побиват тръпки за децата ми Confused

За града - да беше само Перник, с мед да го намажеш...

Бибита, добре дошла при нас. Само едно уточнение, Църква не е село, а е квартал на Перник, мола ви се не го принизявайте толкова Laughing Wink
Аз също съм отрасла в Църква, Светле ти там ли живееш сега, изпуснала съм нещо Embarassed

# 123
От прочетеното останах в шок  Shocked
Моите съболезнования за близките на загиналото дете  Flowers Rose Flowers Rose
Убиеца заслужава доживотен затвор.
КаЛей добре дошла в нашата дружинка,жалко,че се включи с такава лошо новина.

# 124
Е,не обръщайте внимание на коментари за града ни,защото всички софиянци тук дават зор да си купуват жилища,а не на друго място.
Навсякъде има престъпност и наркотици и наркомани и грабежи и всичко...

# 125
Момичета да ви почерпя че днес Галя има имен ден.

# 126
  • Перник
Аз също съм отрасла в Църква, Светле ти там ли живееш сега, изпуснала съм нещо Embarassed

Да, Феъри, там живея. И аз си му викам село  Mr. Green

Честит имен ден на малката Галя! Да и е живо името!

# 127
Честит Имен Ден на Галя! Да е жива и здрава и много щастлива. Ти също Лиско.

# 128
Честит Имен Ден на Галя! Да е жива и здрава и много щастлива. Two Hearts  Gift Tada

# 129
Честит Имен Ден на Галя!Много здраве,късмет и усмивки!

# 130
  • от Луната
Честит имен ден на Галя! Нека да е жива, здрава и много да ви радва

# 131
Честит имен ден на малката Галя! Да расте умна, любознателна, малко палава и винаги отворена за нови предизвикателства и приключения!

Относно Перник - няма да забравя едно време от училище като ходехме по лагери... Та почти всяка година ни водеха на Бяла, и там имаше една дискотека, на входа на която имаше табела "Забранено за кучета" и някой отдолу беше добавил "и перничани"  ooooh!

Не ме разбирайте погрешно, но аз още от 7 клас мечтаех да се махна от този град, затова кандидатствах в София и 5 години пътувах всеки ден за у-ще. После като ме приеха да следвам в Пловдив на секундата си събрах багажа и казах, че никога няма да се върна там. Накрая се ожених за перничанин, който си намерих в Пловдив Joy
Както и да е, градът като цяло е хубав, не мога да кажа, че е мръсен или неуреден, не знам... просто исках да се махна. Не знам как са сега заведенията, но по мое време нямаше нито едно в квартала, което за работи след 22ч. Било прекалено опасно... Ами то изводите сами си идват. Виж, ако имах възможност да живея в Даскалово или над Автогарата (откъдето е мъжът ми) бих се замислила... не за друго, ами защото са къщи, а това е моята мечта.
Иначе си имам много приятели, които си останаха там и се виждаме когато можем, пък и малката много често е при баба си, както и аз...
Малко се отплеснах, ще ме прощавате  Grinning

Бибита, добре дошла! Ще видиш, че Перник не е само лошо име, има страхотни хора там (и тук  Hug)

# 132
Благодаря ви момичета.

# 133
Мамчета добро утро.
Честит имен ден на патерица на Галя.

Да ви е живи и здрава малката госпожица и много късмет в живота.

Ох,ние снощи бяхме до 23:00 във Вагона на кръчма и сега едвам гледам.
Така ми се спи,ама Алекс стана в 7 та ако има с кой да пием по едно виртуално кафенце

# 134
  • Перник
Миринда, с това за надписа ми напомни как едни познати преди години ходеха често на Сапарева баня - цяла компания. След 2-3 техни посещения по кръчмите там като видели различни от местните хора се питали "хора ли са дошли, или перничани"  Rolling Eyes

Миг, разбирам те, на мен всяка сутрин ми се спи - лягам си към 1, ставам в 7  Tired А Калоян почна да се буди в 7:30, явно да не ме изпусне като тръгвам за работа. Но и в събота и неделя се буди по същото време, явно още не е разбрал за съществуването на почивните дни  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт