Перник-14

• 17 486
  • 293
  •   1
Отговори
# 195
Благодаря ви момичета
Да ни е честита Миската.Някои знае ли повече за нея??  А ето я и темата дето я плюват много наща перничанка.Аз я защитих де,хубава лоша перничанка е  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=378232.new;topicseen#new
С право я плюят, хем е като травестит, хем си е платила да спечели Sick

# 196
То пък има ли Миска за която да не се е коментирало че е грозна и че си е купила короната??То за всички конкурси в българия на финала се говори едно и също Wink

# 197
  • София / Перник
Привет и от мен мами, Simple Smile
аз също съм от Перник и ще се радвам да обменяме мнения и информация, а защо не и на лафче да се засичаме тук и на срещите.
  bouquet

# 198
  • от Луната
Десиста, добре дошла Hug

# 199
  • София / Перник
Благодаря!   bouquet

# 200
# 201
Привет  Hug
Направо ме изчервихте от хвалебствията ви  Embarassed  Embarassed Благодаря Ви  Hug
dessie83 явно сме се засякли, що се не обади?!Аз като съм толкова отвеяна, ти да беше си казала  Hug . А като ти гледам линийката - трябва да си родила един ден преди мен  Laughing Тъй че 150 % сме били заедно!!!И сигурно са ви изписали един ден преди нас  Laughing А иначе да- в руското съм учила. Сега току виж се окаже, че сме учили заедно. ти кой набор си? Аз съм 83, ама съм почнала у-ще от 6-годишна (нали съм си амбициозна от малка  Mr. Green)

А за миската...мдааа поналеяла си е цицки девойката, познавах я от преди това. Ама бегло. беше си надута и преди, сега май не се е променила много. И да, баща й е щефа на Съперник и имат кафе в Квартала - "Антония"  Mr. Green

# 202
 cvetka-koketka  и аз съм 83 и съм започнала от 6 г. Явно от там си ми позната. Мисля, че съм била "в" паралелка.

# 203
  • Перник
Desista, добре дошла при нас!

Аз днес реших да пътувам с маршрутка вместо с влак. И понеже знам, че ок. 7:15 минава покрай нас тази от Студена, взех, че я хванах. В резултат стигнах половин час и повече по-рано на работа  Embarassed Утре ще се пробвам със следващата маршрутка, надявам се да има половин час по-късно. Лиске, ти знаеш ли им разписанието?

# 204
Светле, тея от центъра са на половин час, обаче тея от Студена нямам идея newsm78

# 205
Добро утро  Hug
Деси, значи 100% се познаваме  Hug Аз бях в Руското "а" клас, ама сега може да ме убиеш, ама не се сещам за Деси от другия клас...ама то малко ли е време минало оттогава  ooooh! а и с моя блондински мозък...Ако се засечем по парка с количките, като се затопли - непременно се обади  Peace Peace Peace

# 206
  • Перник
Светле, тея от центъра са на половин час, обаче тея от Студена нямам идея newsm78

Mисля, че и те са на половин час. Най-много да закъснея  Peace

# 207

Mисля, че и те са на половин час. Най-много да закъснея  Peace
Да, аз така бях, с по-ранна отивах час по-рано, а със следващата малко закъснявах Peace

# 208
Светле не ги знам защото аз никога не съм пътувала с тях ,но съм чувала че са през 15 или 30 мин.А и доколкото знам има и от Кралевски път или Кралев дол незнам точно кое беше.

# 209
  • от Луната
Светле, има едни които тръгват от печтницата и са до Руски паметник newsm78. Тръгват на без 5

Общи условия

Активация на акаунт