Перник-14

• 17 475
  • 293
  •   1
Отговори
# 225
Светле, дано скоро приключат твоите 'пътешествия' всеки ден. Хем си е страшно, хем го мислиш да не закъснееш или кога ще се приберш. То, с тези летящи холандци по пътищата си е наистина за молитва. Praynig И аз всеки ден го мисля моя мъж.

Уж като направели другата магистрала към Люлин трафикът щял да намалее, дано е така. Ама е хубаво и културата на шофьора да се промени, не само пътищата... Naughty

# 226
  • Перник
Светле, дано скоро приключат твоите 'пътешествия' всеки ден. Хем си е страшно, хем го мислиш да не закъснееш или кога ще се приберш. То, с тези летящи холандци по пътищата си е наистина за молитва. Praynig И аз всеки ден го мисля моя мъж.

Уж като направели другата магистрала към Люлин трафикът щял да намалее, дано е така. Ама е хубаво и културата на шофьора да се промени, не само пътищата... Naughty

Да, да, ще намалее - друг път  Confused

Очертава се до края на април да си пътувам всеки ден  ooooh!

# 227
Ужас Tired, като знам как карат в насрещното по този път... и въобще не им пука. Като искат да се убиват, да го направят, но не и да рискуват живота на отсрещния...

А най-големата простотия е, че скоро полицай спрял мъжа ми /някъде, където в неговата посока са две платна и той карал в лявото, не с превишена скорост/ и му казал: 'Не виждаш ли, че отсреща летят и може да те блъснат, защо караш тук?". Той беше позеленял буквално  Sick докато го разказваше. И си е така... не спира нарушителите, а му прави на него забележка. Shocked
Или...крият се /застават на места, където от далеч не се виждат/ и ти взимат пари когато вече си направил нарушение вместо да застанат преди светофар примерно и а, да видим дали някой ще посмее да мине на червено тогава...

Но така им е по-добре,  нали лапат по този начин парички! #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 228
  • Перник
Ужас Tired, като знам как карат в насрещното по този път... и въобще не им пука. Като искат да се убиват, да го направят, но не и да рискуват живота на отсрещния...

А най-големата простотия е, че скоро полицай спрял мъжа ми /някъде, където в неговата посока са две платна и той карал в лявото, не с превишена скорост/ и му казал: 'Не виждаш ли, че отсреща летят и може да те блъснат, защо караш тук?". Той беше позеленял буквално  Sick докато го разказваше. И си е така... не спира нарушителите, а му прави на него забележка. Shocked
Или...крият се /застават на места, където от далеч не се виждат/ и ти взимат пари когато вече си направил нарушение вместо да застанат преди светофар примерно и а, да видим дали някой ще посмее да мине на червено тогава...

Но така им е по-добре,  нали лапат по този начин парички! #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Toва е висша форма на малоумие  #2gunfire
А парички лапат, щото има кой да им дава. Ако не му дадеш и ти напише акт, после можеш да обжалваш и почти винаги актовете падат.

# 229
Честита астрономическа пролет  дано скоро да я почустваме наистина.

А сега да почерпим          Навършихме един месец

# 230
Честита първа месечинка на Дими

# 231
Честита първа месечинка на Дими  bigdance2
Честита пролет, дано скоро баба Марта се усмихне, че в къщи малкото диваче място не си намира.
Светле дано скоро спреш да пътуваш до София, то тези задръствания и луди шофьори край нямат.

# 232
Честит първи месец на Дими, да е жив и здрав!
Честита Пролет!

# 233
  • от Луната
Честита месечинка на Дими!

# 234
 Joy Joy Joy Joy
То май зимета дойде  Joy

# 235
 smile3525Честит първи месец на Дими, да е жив и здрав!
Честита Пролет!

# 236
  • Перник
smile3525Честит първи месец на Дими, да е жив и здрав!
Честита Пролет!

Да е жив и здрав Дими!Ква пролет бе, тука какъв сняг вали  #Crazy

# 237
Честит първи месец на Дими, да е жив и здрав!

# 238
честит първи месец и от нас Simple Smile

# 239
Да ви почерпя моята дъщеричка навършва днес 2 годинки. Да ми е жива и здрава!

Общи условия

Активация на акаунт