Перник-14

• 17 517
  • 293
  •   1
Отговори
# 75
Bibita, добре дошла Hug Кухнята е държавна, поне външния и вид това подсказва Mr. Green

# 76
Благодаря ти, Ice Queen! Hug

Имаш ли впечатления от нея? По изреченията ти подозирам, че не ти се е видяла много надеждна... Laughing
И всъщност от Казабланка ли се взима...или аз нещо не съм разбрала...
А за частна да знаеш нещо?

# 77
Не, нямам впечатления, още нямам дете. Обаче минавам покрай тази кухня в Центъра до Техникума за облекло и за нея говорех. Като минеш покрай нея не мирише особено приятно Sick За кв. Изток незнам къде има кухни. Аз лично не бих ползвала услугите на такова заведение, защото съм малко гнуслива Sick

# 78
Ice Queen , ти скоро ли чакваш  бебче? Simple Smile
И на мене ми се иска да намеря някоя кухня за моя малчо, на която да мога да се доверя. Парите не са ми водещи, по-скоро качеството на храната, пък ако има и доставка до дома, ще е прекрасно. 
Дано нямеря такава кухня, която да отговаря на изискванията ми, които не мисля, че са кой знае какви... все пак това са нормални неща.

# 79
Ice Queen , ти скоро ли чакваш  бебче? Simple Smile
През август Heart Eyes
Май не съм чувала за частна кухня в Перник, ама може и да греша, другите мами ще кажат Peace

# 80
Кухнята е държавна и е отлична,аз нямам лични впечатления,но мой приятелки имат.
Не се прави доставка по домовете и не носят кухнята в кв.Църква,за да вземаш детска кухня трябва да идваш до квартала.
Добре дошла при нас   bouquet

# 81
Благодаря ти,  ir85 ! Simple Smile

Дано се включат и други мами с лични впечатления от държавната кухня! Много ме интересува хигиената как е - чисти ли са бурканчетата, храната дали е разнообразна? И въобще всичко, за което се сетите, мами, относно кухнята! Simple Smile
А колко струва държавната кухня?

# 82
Държавната кухня в кв.Изток е просто една държавна обикновенна кухня. Готвят изключително еднообразно, много солено за малки деца и много пасирано. Струва около два лв, има тривъзластови групи и се чака в точно определен час, зад Кметството е в 12 часа на обяд, като на предишния ден си си оставил три бурканчета в надписана торбичка и си си платил купонче. Има деца, които обичат и ядат всичко и много им харесва, но за злояди деца и гнусливи хора не е въобще. Не се различава кое е супа, ко е второ. а десерта е винаги крем с вода и мармалад, а не плодове.Риба дават изключително рядко, да не говорим за телешко, заешко, пуешко.Кайма и пилешко.Има много майки на опшката, аз лично не вземам поради описаните по-горе причини.  bouquet

# 83
Добре дошла на новата мама.
Галя моите манджи не ги харесва ама кухнята си я изяжда до дупка.Според мен не е солена даже е бесолна и мисля че Галя вече свикна с нея и затова не ми харесва вкусните ми манджи LaughingАз съм от Даскалово и ходя до Блян да я взимам.11 30 -11 45 е там.Ти си даваш бурканчета.На преходна сме и тъй като Галя е все още с 2 зъба си ме устроива това че е пасирана-картофчето и фидето е на по големи парченца само.Риба веднъж в седмицата дават поне от моите наблудения.В десерта аз си слагам допълнително пасиран пресен плод и бисквита ''закуска''.И на Блян има много маики,а това че в центъра не ухае много на вкусно мисля че е от това че не се слагат много подправки в манджите т.е.по безвкусни са--мое мнение.
Абе да ти кажа вземи няколко пъти и си прецени-по скоро детенцето ще си покаже.
Ако има още нещо питаи.
Къде в Даскалово живееш??Кои набор си?

# 84
newsm10 БРАВО! Много се радвам за Ice Queen.  newsm10

Момичета, дайте идеи, каде да хвърлим пъпчето.
Браво и от мен.  bouquet  bouquet  bouquet
Пъпчето ни е в една кутиика с монета от банката дето е купена -позлатена е маи.
На Галя и сложих обечки на 6 мес и половина при моита козметичка.А пък тя като порасне ако не се хареса да си ги свали,макър че се съмнявам-фръцла  си е от сега. Wink
За среща сме винаги готови -стига Галя да не спи и да сме с кола.

# 85

Винаги се стремете  към върха, каквото и да ви струва това!
Винаги се стремете към победи, каквото и да ви струва това!
Бъдете вдъхновителки и вълшебници, и съзидателни
и животворна сила! Бъдете жени!

# 86
  • Перник
♥ Бъди горда и уверена жена, бъди смела в мечтите и начинанията си, покорявай с красотата си на богиня! И не забравяй, че твоето призвание е да правиш света по-добър!

За вас,момичета!

http://wallpaperbg.com/wallpapers/01-nature-others/Flowers/original/005.jpg

# 87
Честит празник на всички жени в пернишката тема! Големите да са обичани и щастливи, а малките да са забавни и игриви и да отриват света с радост и любопитство!

# 88
Честит  празник, приятелки!
Пожелавам от сърце да сте много щастливи и обичани мами и любими дами!
За всички вас 

# 89
Честит празник, мили момичета!  bouquet
Бъдете много обичани!

Не зная името на улицата, където ще живеем, lisa_lisanova . В една пряка от ляво е на главния път - точно след една висока жълта къща, на която пише 'лагери'. 78 година съм родена.

Относно кухнята - не ми звучи никак добре... няма и алтернатива... Ще го мисля. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт