Перник-14

• 17 522
  • 293
  •   1
Отговори
# 135
Светле, не ти лесно душа Simple Smile Сестра ми по същия начин страда от редовно, ама много редовно недоспиване. Малкия като се надигне и край. А тя примерно е била до 2-3 през нощта на работа. Мъка.

Да кажа добре дошли на новодошлите.Чувствайте се като у дома си  bouquet

# 136
  • Перник
Светле, не ти лесно душа Simple Smile Сестра ми по същия начин страда от редовно, ама много редовно недоспиване. Малкия като се надигне и край. А тя примерно е била до 2-3 през нощта на работа. Мъка.

То пък на коя ли майка и е лесно?!? Е, има и такива - бебчето на едни познати почти от раждането го гледа бабата, докато тати работи, а мама ходи на фитнес, фризьор, козметик... Моя мъж от вчера непрекъснато се възмущава и чуди на друга позната, която си взима детето от бабата само за събота и неделя. Та, някои хора намират лесен начин за гледане на дете  Simple Smile

# 137
Светле, ти като си и работеща мама, със сигурност това още повече отнема от времето за сън или просто почивка.
На мене ми беше най-трудно първите 3 месеца, недоспиването тогава беше ужасно. После вече като влязах в ритъма на 3-те часа... Laughing всичко на 3 часа... леле... постоянно си гледах часовника, не можех и за миг да се отпусна. Shocked

Сега вече е по-лесно, но ще е така докато и аз тръгна на работа...

А за тези случаи по-горе... аз на това не му викам 'отглеждане на дете'... по-скоро грижи 'от време на време'. Остави другото, но мисля, че по този начин се изпускат едни от най-важните моменти при израстването и развитието на малкото същество. Какво друго топли душите ни така, както усмивките на нашите любими бебоци, закачките с тях и опитите им да ни говорят на китайски. Laughing Hug

# 138
Момичета, няма страшно, при второто е доста по-лесно с недоспиването Laughing
Миша като се роди ми беше много трудно  с това нощно кърмене и въобще не успявах да се наспя. Сега, докато Косето се будеше нощем, бях като пружинка, хич не ми пречеше, че ставам. Е, разбира се, останах много доволна като престана да се буди Wink

# 139
  • Перник
Бибита, напълно споделям твоето мнение!
Феъри, благодаря за успокоението! Всички за всичко така казват "с второто е по-лесно". Ще взема да родя още 1 бебе, и само ако не е по-лесно, мислете му, всички, дето ме успокоявате!  Mr. Green

# 140
Здравеите на всички във този форум Simple Smile много се радвам че го намерих Simple Smile

# 141
Здравейте   bouquet!
Аз се казвам Ани, а дъщеричката ми е Невена. Тази седмица стана на 1 годинка.
Искам да попитам къде водите децата за кръвни изследвания, аз я отведох в Еврика и бях шокирана от начина на взимане на кръв, работи се на конвеир, става бабата преди мене, сядам аз с детето, лаборанта няма ръкавици, изобщо не й хрумва да си измие ръцете, набожда детето, в този момент аз виждам, че на нейната ръка има кръв от  предишния пациент  #Cussing out Резултатите хемоглобин 92, личния лекар ги вижда и решава, че не може да са верни, праща ме при педиатър за второ мнение, повтарям изследванията резултати в нормата, хемоглобин 109. Направени са на друго място. След разговор в Еврика от там ми отговарят ама какво искате госпожо от нас, резултатите може да се променят на следващия ден  Twisted Evil Close , но става въпрос за 17 единици, а това е извън рамките на грешката в метода. Знаете ли място в Перник където има хигиена при взимането на кръв за изследвания? Извинявам се, че първия ми пост е с негативно съдържание, днес пратих оплакване към районната здравна каса, ще видя дали ще има реакция.
Лек ден  newsm51

# 142
  • Перник
Добре дошли на Мишката и Ани Hug

Ани, и аз водя Калоян на изследвания в "Еврика", а аз като бременна ходех във Втора поликлиника май се води,  newsm78 до "СВ. Иван Рилски". Преди съм ходил аи в лабораторията в Мошино на спирката (забравих името). Навсякъде така работят  #2gunfire Питам се, ако за пациентите не им пука, поне за собственото си здраве не се ли замислят тия лаборанти? Едни ръкавици не струват много пари, а могат да спасят живот дори. Хубаво е, че си се оплакала, дано да има и резултат.

# 143
Има една лаборатория на Шахтьор, там ми се струва, че са доста внимателни Peace Ходих там да ми вземат кръв за спин, кръвна група и нещо друго беше и жената беше много внимателна, но за ръкавици не си спомням Thinking

# 144
  • Перник
Има една лаборатория на Шахтьор, там ми се струва, че са доста внимателни Peace Ходих там да ми вземат кръв за спин, кръвна група и нещо друго беше и жената беше много внимателна, но за ръкавици не си спомням Thinking

Точно така-лабораторията на д-р Николов.Тя е частна - хигиена,внимание - всичко е на ниво!

# 145
Добре дошли на Мишката и Ани Hug

# 146
  • Перник

Точно така-лабораторията на д-р Николов.Тя е частна - хигиена,внимание - всичко е на ниво!

И там съм ходила  Mr. Green Ама имаше една весела лаборантка, дето все и бяха тъпи иглите  Laughing

# 147
За лабораторията на доктор Николов само хубави думи мога да кажа, но говорих с него, при тях не правят кръвна картина, а само специални хематологични изследвания (каквото и да значи това).

# 148
Сега се сетих, че има и още една нова, даже две нови лаборатории Peace Едната се пада зад тази на Николов, а другата е на светофара за болницата Peace Не съм ходила в нито една от тях обаче

# 149
В центъра аз и в поликлиниката съм ходила на изследвания.Не са ми направили лошо впечатление.

Общи условия

Активация на акаунт