Перник-14

• 17 507
  • 293
  •   1
Отговори
# 165
Аз пък да ви разкаже как се представи моят малчуган вчера.
Тъй като бях на зъболекар от 16ч и нямаше на кой да оставя Калин го взех с мен.
Та детето беше много послушно до момента в който зъболекарката не тръгна с машинката към устата ми.Казвам ви като ревна това дете  Shocked  за първи път го чувам и виждам така да плаче.Ама едно огромни крокодилски сълзи и хлипане.Направо не можах да повярвам.
Зъболекарката спря,аз го взех в скута си,дотук добре.Успокой се.А тя почна пак с машинката и той пак рев.Накрая след 4 пъти спиране и казах да го изчисти набързо пък той да си по време.
Тя изчисти набързо кариесчето(мъничко беше),а Калин седейки в мен непрекъснато и буташе ръката.Жал му беше на детето,че нещо правят на майка му в устата.
Като изчисти кариеса и тръгна да го пломбира това дете се успокой,че вече няма да ми прави нищо лошо  Laughing  и като започна един смях едно бърборене и така.
Вече няма да го взимам с мен на зъболекар.
Толкова е чувствителен,грижовен и жалостив,че с плача си едвам навих зъболекарката да продължи.

# 166
[Аз съм в болничен от началото на февруари Mr. Green Аама това не пречи да ходя на работа Sick На всичкото отгоре сутринта маршрутката угасна на магистралата след Драгичево и висяхме 10 мин в нищото да чакаме да дойде друга да ни откара до Софията Crazy Пълно е с приключения. Уж това ми е последния работен ден, ама знае ли се Tired
[/quо
О и  аз работих до раждането .Пробрах се в 10.30 вечерта и след 2 часа - хайде към болницата - роднините почто познаха че ще  вземе да се роди там   Laughing

# 167
[Аз съм в болничен от началото на февруари Mr. Green Аама това не пречи да ходя на работа Sick На всичкото отгоре сутринта маршрутката угасна на магистралата след Драгичево и висяхме 10 мин в нищото да чакаме да дойде друга да ни откара до Софията Crazy Пълно е с приключения. Уж това ми е последния работен ден, ама знае ли се Tired
[/quо
О и  аз работих до раждането .Пробрах се в 10.30 вечерта и след 2 часа - хайде към болницата - роднините почто познаха че ще  вземе да се роди там   Laughing
ооо аз изобщо не смятам да работя до раждането Naughty

# 168
  • Перник
Ир, браво на Калин, пази си мама  Heart Eyes
Калоян пък напоследък не иска да ме целува, съответно не дава  и аз него да целувам като съм гримирана. "Мама мий гим" - заповядва и не мирясва докато не ме види разгримирана  Mr. Green

Я кажете, в квартал адуха ли вятър, че в центъра е много силен, пък мислех да избягам от работа и да се разходим?

# 169
Ир, браво на Калин, пази си мама  Heart Eyes
Калоян пък напоследък не иска да ме целува, съответно не дава  и аз него да целувам като съм гримирана. "Мама мий гим" - заповядва и не мирясва докато не ме види разгримирана  Mr. Green

Я кажете, в квартал адуха ли вятър, че в центъра е много силен, пък мислех да избягам от работа и да се разходим?
Големи мъже са  Heart Eyes
Духа духа и то студен и силничък

# 170
  • Перник
Духа духа и то студен и силничък

Хмм, май ще си отложим разходката  Confused

# 171
  • от Луната
Ир, още на първия преглед при гинекожката ми (7 дни след раждането), тя ме предупреди да избягвам да ходя с детето на лекар или зъболекар, защото децата не обичали да пипат майките им  #Crazy. И когато нямаше кой да я пази сестрата я изведе от кабинета да я пази докато ме прегледат, за да няма ревове  Mr. Green

И ако не е нахално от моя страна бих искала да ви помоля за по едно рамо Simple Smile http://www.pampers.bg/profile/15063

Последна редакция: сб, 14 мар 2009, 15:07 от viktoalia transparanta

# 172
Подкрепих те  Peace
Кальооооо

Последна редакция: сб, 14 мар 2009, 16:26 от ir85

# 173
Здравейте мацки  Hug
тия дни нямах особенно време да пиша. Мъника ни вкара в ред  Mr. Green Ама вече му хващаме цаката и за сън и за кърмене и за всичко. Мъчат го колики, ама си хапва дребосъка. На контролното мерене на 16-тия ден беше качил 600 гр от изписването. - 4100 кг.(а в болницата беше свалил само 100 гр - голям ми е лакомник ) Сега на 23.03 сме на първа консултация да видим колко слончето тежи и колко е пораснал  Laughing
Ето малко снимчици от нас http://www.snimka.bg/album.php?album_id=351500

viktoalia transparanta имаш и моя глас  Peace

# 174
Добро утро мами айде на по кафенце с това хубаво слънчице.Как вървят нещтата ок нали че края идва.........newsm51 newsm51

# 175
 viktoalia transparanta   Hug
 По едно рамо дадохме и аз, и моя син от вчера след обяд се мъчих да дам гласа си, но все не получавах код, е,  днес на обяд ми пуснаха  Flutter Peace

Приятен ден на всички, днес е време за разходки!!

# 176
viktoalia transparanta   Hug
 По едно рамо дадохме и аз, и моя син от вчера след обяд се мъчих да дам гласа си, но все не получавах код, е,  днес на обяд ми пуснаха  Flutter Peace

Приятен ден на всички, днес е време за разходки!!
Peace Peace Peace
И на мен от вчера кода чак сега ми доиде.

# 177
cvetka-koketka много е сладък бебока  Hug

# 178
 viktoalia transparanta  от мен и Дими имаш 3 гласа.  Kissing Heart Хоп и от татко му още един.  lovekiss

cvetka-koketka с теб се засякохме в болницата. Като те видях ми беше много позната. Ако не се лъжа, беше писала, че си учила в ЕЗИКОВАТА(не може да е от там), а случайно преди това дали си учила в РУСКОТО?

И нас коликите ни мъчат много, но през нощта горе-долу си поспиваме. През деня спи много малко, но от няколко дни излизаме за по 15-20 мин. на двора - там се успокоява. Рано започнахме с разходките. В началото на седмицата се наложи да го водим до болницата да му вземат кръв. Беше доста студено, обаче на него много му хареса (разходката, а не боцкането) и най-много возенето в колата.

# 179
dessie83 не е рано аз изведох Калин навън още на 10-тия ден.

Общи условия

Активация на акаунт