МАЙчетата умни, стават все по - палави и сладкодумни(29)

• 15 126
  • 286
  •   1
Отговори
# 45
За декларациите, те се подписват от майката, не от някой друг и се носят от счетоводителя на фирмата в НОИ. Както и молбата към фирмата за отпуск. Не виждам как друг ще ви подпише (в смисъл не е редно).[/b][/color]

Специално аз съм дала разрешение за да ме подпише приятелката ми,защото няма как да отида до работата си.Беше много студено,нямаше кой да ми гледа детето.
И така.
Но без да питат,без да знаеш,не е редно найстина да бъдеш подписван

Благодаря ви за милите думи.Между другото аз до 7-ми клас сменях млечни зъби....
Може ли да има нещо общо..  newsm78

До 7-ми клас си сменяла млечни зъбииии  #Crazy  ???
То на мен в 6-ти клас   ми дойде първата менструация,а ти още зъби си сменяла.
Може и да има общо.
Няма ли кой да питаш,кога си се сдобила с първия си зъб?

# 46
Радост, не се притеснявай. Тук съм се сприятелила с една мама, чиито син е на въ3растта на моите деца и още няма зъби, но в някои други отношения е по напред с материала от моите (сядане, стоене).

# 47
  • София
radost183 казват, че зъбите са по наследство, така че няма страшно. Ако на теб са ти излезнали късно има голяма вероятност така да стане и с детето ти. Имам позната, чието дете е на 1,5 г. и още няма зъбче, но го е водила на консултация и са й казали, че няма проблем, щяло да пробие скоро първото зъбче. Така че и при зъбите всичко е индивидуално. Ако нещо те притеснява винаги можеш да направиш консултация със съответния специалист, но засега това е рано според мен.
А за здравите зъби казват, че колкото по-късно излязат постоянните зъби (т.е. колкото повече време стоят в костта), толкова по-здрави са после. Моят мъж е типичният пример  Mr. Green Но това е за постоянните зъби.

ЧЕСТИТ 3-ти МАРТ !!!

# 48
Във интерес на истината му е подуто отдолу предно-ляво зъбче.Иначе стои седнал стабилно от доста време и сега се учи да върви,но това са нормални неща.
 Относно зъбите си спомням ,че във началото на 6-клас ми извадиха последния млечен кътник.
А менструацията ми дойде на 12-години.

# 49
Педиатърката каза,че е рано за притеснения.. Но и аз като млада майка се притеснявам за какво ли не.. Rolling Eyes

# 50
За зъбите:

Ая /голямата ми щерка/ и изби първото зъбче малко преди да проходи, т.е. на 10-тина месеца беше. Без да е кисела, мрънкава и т.н.

При Ема си беше като по учебник, барабар с отвратителното си настроение, температура и лиги.
Странното е, че двете по нищо не си приличат освен по това колко обичат да папкат, Ая само като бебе де.
Хубав ден мамита и бебоци /въпреки гнусното време/

# 51
Радост и Тери няма зъбчета още, не се притеснявай. На кака й и излезе първото зъбче на 9м и 1/2 Тери има още половин месец LaughingМоите също са пробили късно мисля че на 10 месеца ми беше казала майка ми. Не знам дали има значение кога е пробило първото зъбче, но Петя няма развален млечен зъб, много са и бели и още не са почнали да се сменят. А тя има приятелчета от градината, които вече са посетили зъболекаря за някоя пломба.
 Онче не се чуди, моята братовчедка е на 15 години, но миналата година и падна последния млечен зъб, даже вече и мъдрец и расте Laughing Така че вскакави ситуации има Peace
Мерси за пожеланията!

# 52
Мама Дани, благодаря ти за поздрава за РД на дъщеря ми  bouquet Вчера мамината стана на цели 5г. Heart Eyes
Радост, моят син също няма зъбки. Не се притеснявам изобщо, на дъщеря ми пък изби първото чак на 1г. и1м. Без зъбки няма да останат Grinning
Стойче, честит ти рожденяк  bouquet Нека ви е жив и здрав и много да ви глези!!!

Честит празник  bg bg bg

# 53
  • София - Дианабад
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! НЕКА ДА БЪДЕМ ДОСТОЙНИ И ГОРДИ!!!

За зъбките - на каката избиха на 1 год. и 1 мес. и като че ли по-безболезнено. Биби има 4 и вероятно и други ще избият скоро. Днес сме много кисели, не знам вече какво да правя.

# 54
  • у нас
Честит празник   bg

Честити месечинки   bouquet

Честита рожденничка на reniuga (на патерици)   bouquet Да е жива и здрава и много да ви радва   bouquet

Относно зъбите - аз също имам още млечни зъби, но това изобщо не е предпоставка на децата кога ще избият. Имам позната с момченце, на което на 2 г и 1 мес нямаше зъби изобщо, но не се притесняваше. Рано или късно ще избият. Така че споко  Heart Eyes

# 55
Здравейте!
Честит Празник!  bouquet
Честити месечинки,рожден ден на патерици на дъщерята на reniuga и рожден ден на мъжа на stoj4e!Да са ви живи и здрави!
Алабала благодаря за темичката-много хубаво е оформена!Танче и на теб  Hug за колажа Simple Smile
Криско има 5 зъба вече но чакам още 1 горе и 2 долу да пробият.Радост изобщо не се притеснявай,аз работя със стоматолози и всички са ми казали че до година и половина на детето няма проблем ако не е избил нито един зъб.Чак тогава може да се направи някаква консултация за да се установи дали има проблем Simple Smile
Аз искам да се похваля за гърнето Simple SmileКриско толкова светкавично разбра за какво служи че чак ме учуди.За около седмица се научи да върши и двете работи там,та даже когато му кажа има ли пиш започва да се оглежда за гърнето.Много съм доволна и се моля до лятото да махнем поне дневният памперс.
Иначе основния проблем е заспиването през деня при нас.Много трудно заспива и като заспи по 15-20 мин най много откарва...А търка очите после....Зъбите ли като му пробиват го дразнят незнам.Иначе е забавление по цял ден с него,много е музикален постоянно иска да слуша песнички и като му пусна започва да се клати,да пляска с ръчички или да подскача.Много му се смеем вкъщи като почне с номерата Simple SmileНо няма смелост да е самостоятелен,все ме търси да съм го хванала дори когато е подпрян за нещо иска да ме вижда,страх го е,за самостоятелни крачки дума не може да става още.Иначе е скорострелен в обръщане сядане и изправяне.Казва само мама баба и гага засега.Е това е от нас хубава вечер на всички!

# 56
Ох, момичета, да ви се оплача. Изкарахме кошмарна нощт. Беба имаше Т 39, вчера цял ден и цяла вечер. Нищо друго, само Т. Инъче си беше весела и игрива както обикновенно, ама с 39  #Crazy. Едвам я сваляхме до 38 с мокри кърпи по ръчичките и Панадол. Днес е добре, няма Т, има само леко разстройство. Не знам зъби ли са, какво е? Ние вече чакаме кътните, отпред ги наредихме осемте. Педи не си вдигаше телефона, нали са почивни дни  Crazy. Леля ми работи в спешното и прати от там дежурна детска докторка, ама тя един преглед и направи набързо и айде антибиотик. Аз не и го дадох, щото нещо не и повярвах на тая докторка. Каза, че имала силно зачервено гърло и тръгнало към ушичките, а бебка нито реве като и ги пипам, нито си ги дърпа самичка, нито отказва категорично да яде. Ако я боли гърлото си мисля, че няма да иска да яде изобщо. Утре ще я заведем при педи да я види и тя.
Честито на всички празнуващи   bouquet!

# 57
Gugalinka  smile3501 ! Ивка само като види гърнето и започва да се дърпа, дори и над него да я сложа, без да я допирам и започва един плач ... ужасно е.

kakadaka и нас така преди месец ни казаха силно зачервено гърло и ни дадоха антибиотик, а като я заведох на другия ден при нашия педи той  Shocked  ! Май най-лесно е да се тъпкат с химия децата  smile3515 ! Дано скоро се оправи бебка!

# 58
Относно зъбите - аз също имам още млечни зъби, но това изобщо не е предпоставка на децата кога ще избият. Имам позната с момченце, на което на 2 г и 1 мес нямаше зъби изобщо, но не се притесняваше. Рано или късно ще избият. Така че споко  Heart Eyes

Синара,ти ли имаш още млечни зъби?   #Crazy Малеее,какви чудеса има,направо очите ми се опулиха.

Какадака
,мисля,че е зъбче и то някой по-назад.Анитка имаше доста предни помня,това на някой предкътник ще да дойде или кучешки зъб

А какво да кажа аз когато Ивет 28 часа имаше темп.Последно измерена 39,5 и на сутринта вече нямаше.Без други симптоми-гърло,хрема............нищо само темп.

Стискам палци да сте ок вече  Praynig  Heart Eyes

# 59
  • у нас
да, бе, Онче, аз имам още млечни зъби. Ама няма нищо чудно- има хора,които имат такава и на 50 години.  Simple Smile

Какадака
, оправяйте се бързо  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт