МАЙчетата умни, стават все по - палави и сладкодумни(29)

• 15 126
  • 286
  •   1
Отговори
# 225
Добро утро и от мен!  bouquet

Леле Любка много премеждия наистина,бързо възстановяване на татко ти! Praynig
Ан Мари и на теб не ти е леко-дано да не е скарлатина!Ох с тези болести!  Close
Аз набързо да кажа за нас-малкия още на предната ДК тежеше 11,400 Rolling Eyes,мери го вече стъпил на земята,79 беше дълъг.Не го мажа отдавна с нищо,не му е суха кожата.Но го къпя с Мустела и тя е много нежна за кожата и нямаме проблеми.Мажа само дупето с Бочко.
За детските ясли и градини незнам,още не се замислям много ,защото плановете са да го гледам поне до 3г.Ще видим де. Thinking
Майка ми си тръгна вчера и сега ми е малко кофти Confused,беше тук 3 седмици,друго си е с помощ.

Вчера ни слагаха ал.дограма в хола и едното момче разправя че детето им заключило майка си на терасата,тя излязла ,то вече проходило дошло до вратата и дръпнало дръжката надолу Crazy а пък е малко ,няма как да му обясни да и отвори.Добре че била с телефона в нея.Мисля си какви ли не работи трябва да предвижда човек ,като проходят децата Shocked Crazy.

# 226
sundey, значи и вие сте долу-горе в нашата категория  Grinning.
Аз го къпя вече през вечер, иначе само дупето.

(х)Valantayn, мерси за кафенцето  Wink.

AnMary, бързо оздравяване на Дианчето!

# 227
Здравейтеее

Valantayn, мерси за кафенцето  .Страхотно е

Любка,дано всичко е наред с баща ти.В4ера найстина е бил ужасен ден за теб.Стискам палци

АнМари
,какво става,имаш ли резултати от ПКК на Диана?

Съндей,голям майтап със заключената майка.Да имаме едно на ум,телефона да е в джоба в нас винаги.

В нас в спалнята на наще има ключ и помня как се заключих вътре.И нестига ,че го завъртях 1 път и мама ми обяснява как да се отключа,а аз се заключих и още веднъж.

2 пъти превъртях ключа,докато се отключааааа,мина половината ден в обяснения от страна на мама.

Познайте пипала ли съм повече ключовете по вратите?

# 228
Здравейте и от мен.
Любка,силно се надявам с баща ти всичко да е наред и да се оправи напълно.Напоследък и моят баща има проблеми и съм много притеснена за него.
Ан Мари,дано се разминете със скарлатината.Какво показаха изследванията?
Мушмуроче,много ми се иска да заведа бебанка на басейн,но няма как да се придвижа до Банкя.Каките и двете ходят на плуване и ми викат:Хайде мамо,доведи и Мади при нас Laughing
Честити две крачки на Алекс без ръце.Мадлен се изправя и пуска без ръце,но не прави стъпки-страх я е още.Като я хвана за ръчички да ходи,не иска,а веднага сяда и почва да лази.Скоро няма да се отпусне,поне така мисля.
Понякога като я храня,хваща лъжичката да яде сама,но аз не пускам и я насочвам в правилната посока.Не мога да понасям намърляно личице с храна,нещо ми става отвътре и затова помагам.Иначе каките от много малки се хранят сами...около 1г и 3-4 мес.А в градините децата се хранят само с лъжица(метална).Вилица не им се дава.
Стана дълго и спирам дотук.После пак Stuck Out Tongue Winking Eye

# 229
  • София
Изследванията ще са готови утре сутрин. Пуснах й ПКК, СУЕ, утайка. Каквото се сетя. Забравих за гърлен секрет. Обаче утре като взема резултатите ще направя и това. Следобяд ще сме при педиатърката. Дияна видимо е добре. Няма обрив като при скарлатина. Поне това, което намерих по нет-а. Езика й обаче е като малинка. Имам опасения да не си е лепнала нещо от басейна, в който плува.

# 230
АнМари, дано се окаже фалшива тревога Praynig
Любка, всичко да мине леко. Дано татко ти се оправи бързо Praynig. Вече ще трябва да се пази повече. То как ли?

# 231

здравейте,

много лошо ,аз съвсем зарязах форума от седмици не съм влизала
да се отчитам ли и аз... Неда е 9,300 и е 71,5 см. нещо късичка върви.... на мама джудженцето,той и татко и не е от високите.
дали е защото проходи и се е набила надолу Laughing /шегувам се не си го мисля насериозно/

bouquet

# 232
Prizmo, води ли я на басейн?
Алекс е 9,200,75 см.

# 233
  • у нас
Любка, бързо възстановяване на баща ти  Praynig

АнМари, оздравявайте бързо  Praynig

Ние я къпем през вечер на корито, а иначе всяка вечер от кръста надолу, ръце и лице. Не мажем с мляко след баня от 2-3 дни  Peace

Аз го имах същия случай със заключването на терасата. Синът ми ме заключи, нямах телефон в себе си. Добре, че разбра какво му обясних и да дръпне настрани дръжката на вратата, че направо не ми се мисли, че и студено беше.......

Честито на месечинките днес   bouquet

# 234
  • ВАРНА
    Любче, action032 много тежък ден си имала. Дано татко ти се възстанови по-бързо!
    Анмари дано резултатите на Диянка са добри!
    Ние днес бяхме на ДК и Ради вече тежи 9,300кг и е само 70см, но си мисля, че не ни мерят сантите както трябва. От следващия път май ще ни мерят ръста прави   Wink Нашата докторка днес ми обяснява, че трябва да започнем да играем с кубчета - да ги реди едно до друго и да слага две едно върху друго; да започне да вади един по един предмети от кутия и обратно, да дава и намира дадена играчка ... Запитах отново за мазането и ми каза, че вече мога да спирам.
                         ЛЕКА ВЕЧЕР НА ВСИЧКИ!  Hug

# 235
Здравейте и от нас,

lyubka, наистина тежък ден. Дано аща ти се възстанови бързо.

AnMary, Стискам палци да не е нищо сериозно и да отмине бързо.

Да разкажа за борбата между децата в детските ясли/градини. Преди 2 дни ни дойде на гости приятелка с нейното момченце, което е на 2 г. и 9 м. Аз изсипах на пода играчките на Калоян и го сложих да си играе, а прителчето му все дърпа и иска тази играчка, която Калоян е взел. Даже някои ги дърпаше и казваше на Калата: "Това е мое." Моята приятелка ми обясни, че това е от конкуренцията между децата в детската градина. Така че може би наистина е добра идея децата да играят с други по площадките преди да тръгнат на ясла/градина, за да свикнат, че лесно е само в къщи - за всичко друго трябва да се бориш.

# 236
  • София
Здравейте,

надявам се да не се сърдите, че от време на време се включвам в темичката ви (аз съм от юнки, но се родихме май)

да се отчитам ли и аз... Неда е 9,300 и е 71,5 см. нещо късичка върви.... на мама джудженцето,той и татко и не е от високите.
дали е защото проходи и се е набила надолу Laughing /шегувам се не си го мисля насериозно/
 bouquet
Joy И ние проходихме този месец и не сме пораснали hahaha. Може да има нещо вярно Wink

И ние ще ходим на плуване и се надявам да се запознаем с "плуващите" майските бебчета  Simple Smile

# 237
Призмо честито прохождане! Grinning
Каква новина ,а как я съобщаваш така между другото!Разкажи повече подробности покрай прохождането Praynig
Днес следобяд Бертанчо както се беше изправил на таблата на леглото ,се пусна и направи 1-2 крачки.Повтори го 2-3 пъти това упражнение.Изкарах си акъла защото се хвърляше напред да върви ,а ще се пребие на ръба на холната масичка Rolling EyesИзобщо не е стабилен,стъпва все на пръсти,пък как не го е страх и се пуска и хвърля напред Rolling EyesНали повечето деца се страхували да се пуснат?Определено ме притеснява че прави така,защото не усеща никакви опасности и трябва непрекъснато да го дебна.

# 238
  • София
Здравейте,

надявам се да не се сърдите, че от време на време се включвам в темичката ви (аз съм от юнки, но се родихме май)
И аз съм юнка, но Алекс стана майче Simple Smile Не си сама Simple Smile

# 239
Здравейте майски мами   bouquet черпя ви по едно кафенце .Ние също сме от майчетата ,но не съм се престрашавала да пиша тук  Embarassed .Чета ви от време на време , но сега реших да се включа и да ви питам за летните колички .Смятате ли да купувате ,нашата в момента е Chicco Duo CT 0.2 ,страхотна е ползваме я от както Иво се роди ,но вече ми е доста тежка и мисля да я заменя с по-лекичка .Вие какво мислите ,дали има смисъл. Бебоците ни сигурно  ще проходят до лятото, но все пак кажете мами с по голям опит  и спряли ли сте се на някой моделче.

Общи условия

Активация на акаунт