Медовик за 1 час! По-различен и фантастичен!

• 156 492
  • 761
  •   1
Отговори
# 180

Най-ми хареса крема който направих от малка опаковка сметана на Хопла,голяма сметана на Данон и пудра захар.

Сметаната на Хопла готварска ли беше или заквасена? Rolling Eyes

# 181

Най-ми хареса крема който направих от малка опаковка сметана на Хопла,голяма сметана на Данон и пудра захар.

Сметаната на Хопла готварска ли беше или заквасена? Rolling Eyes
А сега де newsm78 newsm78 newsm78
Беше в зелена опаковка с едно кремче на нея,значи сладкарската.Как само обясних.

# 182
Селма и тук да ти благодаря за кой ли път, рецептата е чудна, на който съм я дала е останал възхитен  smile3501
а моето мъниче с нея се научи да казва "торта" и си хапва по-малко разбира се  Hug Това лято я правих поне пет пъти   love001
Ето я последната :

# 183
  Страхотно,Веси! Hug
  А как нежно си я украсила! Heart Eyes

# 184
  • Stavanger,Norway/ Varna
За пореден път я правих по поръчка на един колега руснак да я пробвал. Остана очарован  Grinning

http://bob4enka.multiply.com/photos/album/6#photo=25

# 185
  Да взема и аз да го направя за пореден път!Че само ме изкушавате с хубавите си снимки! newsm22
  bob4enka, newsm10 !

# 186
Звучи супер, записвам рецептата, като го направя ще се похваля  Mr. Green

# 187
ето го и моя медовик  Grinning

за прьв пьт го правя, лесен е и мисля, че ще е вкусен. утре ще имаме гости и ще пиша дали са го харесали.

направих го с 600 гр. сметана на мегле.

Последна редакция: ср, 04 ное 2009, 15:43 от silvi@

# 188

направих го с 600 гр. сметана на хопла.
   Чакам да споделиш за мнението на гостите.
   Иначе по рецептата сметаната трябва да е заквасена!А Хопла май не е ..... Thinking

# 189
редактирах се  Wink мегле е сметаната, заквасена.

# 190
редактирах се  Wink мегле е сметаната, заквасена.
  О....добре тогава.... Simple Smile

# 191
селма, супер рецепти си показала  Wink харесах и тиквеника, но днес не остана време за него.

# 192
Селма, благодаря за рецептата.   bouquet Няма начин да не го опитам и аз този Медовик  Party

# 193
Ето и моя не много хубав на външен вид медовик но много вкусен.Блатовете не ги разрязах на две а ги сложих цели.

Ето го
и парче  

# 194
добре изглежда  Wink

май си сложила киви вместо сливи, а?

аз да кажа, че гостите останаха очаровани от моя медовик. обещах пак да го правя за коледа  Grinning за сьжаление не можах да го снимам нарязан, изяде се за отрицателно време.

Общи условия

Активация на акаунт