Гоблени-47

• 45 470
  • 457
  •   1
Отговори
# 120
[...............
за благотворителните базари - обещала съм се на Здравчето  Blush ще направя каквото мога, но за други май  няма да имам време  Hug

и да не забравя - видях страхотни мацки-варналийки и много хубави гоблени  Hug в едни черни китки ми останаха очанките  Sunglasses

нека някой като Goody да даде каквото може и за Пазарджишкия базар  Hug
Сори за спама  Rolling Eyes

# 121
  • Sofia
Здравейте, минавам за да попитам, някой поръчвал ли си е гоблен от http://gob-le-ni.hit.bg и доволен ли е.Харесах си един гоблен от раздел фентъзи.
Също така искам да попитам, понеже съм само фен и не съм особено запозната. Как се шие 1:4 и по-трудно ли е, много ли се различава от 1:1? Rolling Eyes

И аз мисля, че са само минати през програма и вероятно има много единични бодове, а и цветовете не вярвам да станат както на картинките.  Гледам че май са преработили и някои вилерови гоблени...
   А някой да си е купувал списание "Магията гоблен"? Днес като се размотавах и мернах това списание на една будка за вестници-пишеше че е втори брой. И цената му е три лева- по-скъпо от Галерията. За съжаление нямаше как да го разгледам, че продавачката ме гледаше страшно още преди да съм попитала даже нещо. Интересно ми е дали и то е пълно с крадени схеми...!?

# 122
Здравейте, момичета!
Много хубави подаръци сте получили, аз чакам с нетърпение  Wink
Днес най-после си купих конците за ангелчето на Кетри нямам търпение да го започна, но ще довърша това което шия в момента, че оставя ли го край. Това ще бъде първия ми Дименшън макар и не оригинален  Tired
Варненки големи сладурани сте   bouquet
Зори  smile3501

За тези базари как се процедира ушиваш нещо и го пращаш по пощата предполагам.

Последна редакция: ср, 04 мар 2009, 19:16 от неличка

# 123
наистина чудесни подаръци!

mila mimi, много се радвам, че си получила подаръчето и ти е харесало! Дано съм улучила вкуса ти!

# 124
Здравейте всички!
Зори-много любов струи от това гобленче-БРАВО!!!
Аз по време на срещата разбрах че шия погрешно и сега изобщо нямам мерак за шиене,особено пък фара.И без това ми беше труден,а пък сега ще се уча да шия по правилния начин.Благодаря на Марулка че ми показа  как се шие,че иначе само ще хабя конци.

Ето така изглежда гърба на гоблена шит погрешно!

# 125
  • Варна
Урааа, имам Интернет :-0). Качих моите снимки от срещата ето тук:
http://media.snimka.bg/2317/010888664.jpg

А това е моят свеж и много готин подарък (Марулче, мерси още веднъж!):

# 126
  • в една мансарда точно под звездите ..........
venipuh ти на това ако викаш сгрешен гръб не знам тогава аз на моите гърбове как да кажа. Та това ако не ми беше казала, че е гръб щях да го объркам с лицето! Много е хубав!

Manzhelka аз на този линк виждам само една снимка. Иначе поздравления за подаръка. Много е хубав. Влюбена съм в Ланарте. За сега не мога да се престраша за Дименшънс.

3ори не мога да пропусна и твоето Ланарте. Абе нямам думи просто ...  bouquet

Искам и аз да кажа, че впечатлена от цените на този сайт http://collection1x4.com/catalog_ethno.htm изпратих лично в Търново един мой колега. Говорих лично с продавачката по телефона и се оказа, че тези гоблени дори ги нямат в наличност. Аз исках два малки гоблена от тези с дечицата дето се целуват и жената ми каза, че в понеделник ще са ми готови. Аз се облещих ама как така в понеделник ще са ми готови. Та в сайта има цена 4,80 за единия и 6,50 лв. за другия. Такива евтинки а пък те щели да ми ги приготвят в понеделник.  Ами дразня се от такива магазини, коити ги е страх да рискуват и дори гоблен за цена 4,80 лв. аз ще го чакам до понеделник. Ами ако си бях поръчала Арабското момиче на Ланарте или някой по-голям Вервако сигурно ще чакам два-три месеца, или година. Но въпреки всичко моя колега решил да ми ги плати и да ми ги вземе, защото му станало неудобно от продавачката. Та сега си ги чакам. Като ги получа ще ги снимам и ще ви ги покажа.

Искам да поздравя всички с хубавите подаръци! Да си ги ушиете с голямо удоволствие. Аз вече завърших единия гоблен от подаръка си от Vesito. Ето го и него.

Извинявам се за дългия пост. И аз се учудих на себе си. Скоро толкова много не съм писала.
  bouquet

# 127
ето го и моя подарък
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=200547&pid=10889154
още веднъж много благодаря на a tita   bouquet
Много Ланартета нещо в последно време в темата-май, май повече от Дим.

venipuh и аз мила съм на мнението на Дуданка -сбърках го с лицето   Laughing
Гууди съжалявам че пак сте болнички-стискам палци бързо да се оправят нещата и да си вилнееш спокойно по магазините в София   Hug

# 128
  • ГР. ВАРНА
зори - много красиво,
ето и моята първа кафеджийка прясно завършена токущо, утре ще се опитам да оцветя панамана с кафе,мисля ,че марулка така ми предложи и след това ще сия рамкирам,вече имам купена рамка, дано да стане че е за подарък
Manzhelka  и аз виждам само една снимка,
много красиви подаръчета и все оригинални.
утре почвам втората кафеджийка и така до като станат четири,дано да успея

връщам се за да попитам , някое от момичета шило ли е я с друг ноанс на кафявото,тук съм шила с 3371

Последна редакция: ср, 04 мар 2009, 22:31 от djuri

# 129
  • в една мансарда точно под звездите ..........
Аз ги разгледах тук http://www.snimka.bg/album.php?album_id=348579&pid=10858922
Мисля, че са последните няколко снимки.
Много хубава кафеджийка!
  bouquet

# 130
Дуданка,браво на теб-кога го получи и кога го уши,много си бърза!
mila mimi -прекрасен подарък и аз много харесвам "Ланарте"
 djuri-Браво,наистина ще се вместиш в срока!

# 131
  • София
Здравейте всички!
Зори-много любов струи от това гобленче-БРАВО!!!
Аз по време на срещата разбрах че шия погрешно и сега изобщо нямам мерак за шиене,особено пък фара.И без това ми беше труден,а пък сега ще се уча да шия по правилния начин.Благодаря на Марулка че ми показа  как се шие,че иначе само ще хабя конци.

Ето така изглежда гърба на гоблена шит погрешно!
Venipuh, това си е правилен начин за гоблените 1:1, но ако отпред е на кръстчета - верно много конец се губи така - при кръстчетата, отзад трябва да са що годе прави чертички, къде хоризонтални, къде вертикални, къде както дойде Simple Smile)))) поне при мен  hahaha
Аз само да се отчета, че след като днес търсих ръцете на Vervaco, се спрях на ето тези, които не са в стил Сепия  Joy

Подготвих повечето цветове и го започнах преди малко(че и ние цял следобед висяхме при личната), но незнам дали ще успея  Embarassed

# 132
  • ГР. ВАРНА
Ivanichka - ами май тези повече ми харесват, не че и на vervaco , не ми харесва, много оригинално.
venipuh - моите гоблени които са 1:4, така изглеждат отзад, но те са си с гобленов бод.И аз като ших Димейшъна в началото ми беше трудно да прехвърля от един на другия начин, но се свиква бързо.

# 133
Здравейте, момичета!
..........
За тези базари как се процедира ушиваш нещо и го пращаш по пощата предполагам.
Точно така неличка  Peace

# 134
Здравейте!От известно време чета форума,но все не се решавам да се включа!
Нагледах се на красоти!Браво на вас момичета!  bouquet

Моля за малко помощ-попаднах на ето тази картина на гоблен,но за съжаление не успях да намеря схемата,а ужасно много ми се иска да го ушия.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=349254

Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт