Гоблени-47

• 45 464
  • 457
  •   1
Отговори
# 150
  • край Дунав
: бадем ,http://www.krestomania.net/forum/viewtopic.php?f=5&t=4895
http://www.goblenite.org/showthread.php?t=186

# 151
Добро утро и от мен. Аз докато си чакам подаръчето започнах това, ама нещо не ми спори ,че пусто нямам търпение да видя какво ще получа !:mrgreen:

Последна редакция: чт, 05 мар 2009, 10:25 от son4eto16

# 152
  • Пловдив
Хипатия, каква е логиката да са различни цените за схема 1:1 и 1:4, ако не включват конци и панама  newsm78 Пък и друго си мисля, струва ми се, че прекалено ще се размиват образите на гоблен... гледах един "Улицата", който се шие 1:4 и е само 44см, съмнявам се, че ще се получи тази красота от картинката... Ама аз не разбирам много де  Blush Момичета, споделяйте мнения ако имате повече информация, че и аз харесах доста неща... В смисъл, че щом свалят от рускините, бихме могли да си намерим и сами схемите - въпросът е да става добре  Flutter
Приятен ден на всички  Hug

Сонче, не се вижда какво си почнала  Wink

# 153
аз до сега се пробвах да го оправя че да се вижда но без успех  #Cussing out долу в подписа го има ooooh!

# 154
а са и прекалено скъпи:)
Ненормална цена е тази дето искат само за схемите.
Ето:
схеми 1 х 4
от 30см до 40см - 15 ЛВ.
от 40см до 50см - 20 ЛВ.
от 50см до 60см - 25 ЛВ.
от 60см до 70см - 30 ЛВ.
от 70см до 80см - 35 ЛВ.
от 80см до 100см -40 ЛВ.

схеми 1 х 1
от 30см до 40см - 25 ЛВ.
от 40см до 50см - 35 ЛВ.
от 50см до 60см - 50 ЛВ.
от 60см до 70см - 60 ЛВ.
от 70см до 80см - 80 ЛВ.
от 80см до 100см -100ЛВ.

Плюс и пощенски разходи.
А после и панама, конци- много на брой и тръпката не на последно място какво ще се получи накрая:)
Не съм виждала техни схеми иначе с удоволствие бих ги сравнила.

Съгласна съм с теб.Аз също гледах този сайт и се изумих на цените и то само за схеми.

# 155
Хипатия, твоите сравнения на оригинал и копие са стигнали чак във форума на гоблените: http://www.goblenite.org/showthread.php?t=665&page=17   ето тук последния пост на страницата е с линк към твоето албумче посветено на "клонингите" на Милена!

Laughing В оня форум hris12 съм аз, друга метафора освен клонинги не ми дойде на ум Laughing

Праси ми се губи Thinking дали се скатава и шие newsm78 или е някъде на ски Heart Eyes

Poepie, сестро, ей ме, на Hug От два дена съм тук, плациках се по басейни разни, до ските не стигнах че една стара травма нещо ме е поуплашила Confused Ама тамаааан да ви прочета, и новите отговори ме изпреварили Laughing Иначе дошивам малката венецианска уличка, бода контура Laughing
Много благодарности на Unknown Lady, снимката много добре ме ориентира Hug Иначе то верно си пише в схемата кое е с една нишка, кое- с две, ама то толкоз криво, че иди разбери кое е прозорец Joy
Момичета, много красота сте показали, страхотни темпове!!! Признавам че бистрото на poepie най-много ме впечатлява, така ми е попило в мозъка Grinning

Добро утро и от мен. Аз докато си чакам подаръчето започнах това http://keep4u.ru/imgs/b/2009/03/05/5d/5d280edd4005c61f1a.jpg

Son4eto16, много е стилно Peace
Unchita, твоя Робин е много сладък, сега за пръв път го "видях" И да ви кажа, често се чудя защо в легалните сайтове слагат такива мижави снимки на готовите гоблени, та човек да не може да разбере колко красиво е всъщност.
Мерси на Белла за най- хубавото кафе Heart Eyes Трябва да си призная че не знам откъде взимате тия почерпки, ама така сте ме разглезили с тези вкусотии, че искам само вие да ме черпите Laughing

Последна редакция: чт, 05 мар 2009, 12:34 от Прасчо

# 156
  • Пловдив
Прасче, сега като си отпочинала, сигурно си надъхана с много сили за гобленарстване   Flutter Добре дошла  Hug

Аз да кажа само, че сама се светнах каква е логиката схемите 1:1 да са по-скъпи  hahaha Joy Бавно стоплям  Blush

# 157
Прасчо мерси  bouquetКойто го може го можеЛек ден от мен!

# 158
  • София
skorpion   Hug благодаря, попълних си колекцията  Crazy А, този с оформлението наизуст го знам, да видим дали ще се справя  Thinking Започнала съм един с Мики Маус, то ще си покаже  Grinning

# 159
  • варненка от София
Бадемче, часовници от нашите мацки са правили Дж-то и Генико, даже на скоро Гери показа един кухненски на Вервако. Аз също съм мераклийка да направя за кухнята нещо, но да видим кога. Проекти много, а време малко.

За протокола, китките ги боря и може и другата седмица да ги показвам ушити. А в събота ще си взема фарчето от ателието за рамкиране и ще показвам. Търпение нямам, че за първи път по идея на Дименшъните поръчах двойно паспарту в два цвята, надявам се да се получи добре, нали е за подарък на скъп човек.

# 160
Мостът Мостар за Магдалини :

http://iliana67.multiply.com/photos/album/75/mostar#

Само това се върти , оригинали не можах да открия

Има и доста галерии бродерии за Хипатия .

Много хубави подаръци !

Последна редакция: чт, 05 мар 2009, 12:46 от ina.

# 161
bella_   Hug Party  bouquet мнооого благодаря!
Следобед отивам за материали и започвам!Като гледам не е сложна и ми се струва,че ще се справя бързичко /стига щурчето да ми даде време /.Предполагам,че се шие 1:4 newsm78!
Зарязвам "Лятна идилия" и започвам тази красота!Периодично ще ви се хваля - обещавам!

# 162
  • Пловдив
Здравейте, момичета  Hug
Аз реших да се разнообразя покрай орхидейките и спретнах едно подаръче за утрешния рожден ден на кумата:

Снимките като че ли не са особено читави - кончето е бродирано със сребърно ламе, паспартуто също е сребристо  bowuu И да се похваля - с мъжО сами си го рамкирахме  Blush - пробвахме в различни ателиета, но всичките ми дадоха много дълъг срок, та затова си купих рамка, а от Бриколажа ми направиха само паспартуто и ние днес сами си приготвихме подаръка  Mr. Green

# 163
bella_   Hug Party  bouquet мнооого благодаря!
Следобед отивам за материали и започвам!Като гледам не е сложна и ми се струва,че ще се справя бързичко /стига щурчето да ми даде време /.Предполагам,че се шие 1:4 newsm78!

Дадено е че се шие на 14 каунта, което предполага 1:1 с кръстчета newsm78

# 164
  • Sofia
Хипатия, твоите сравнения на оригинал и копие са стигнали чак във форума на гоблените: http://www.goblenite.org/showthread.php?t=665&page=17   ето тук последния пост на страницата е с линк към твоето албумче

Прасчо, аз напълно съм съгласна с изказването ти, затова използвах същата дума. Много точно си го казала.   newsm10  Доколкото си спомням (може и да се лъжа,де) Хипатия не чете в оня форум и затова го пуснах тук. За съжаление не знаех, че поста е твой, иначе нямаше да пускам темата тук. Извини ме за това! Praynig
А този сайт със скъпите схеми ми се струва че копира оттук: http://www.xrest.ru/ Гледах че тук има схеми на такива страхотни картини. Има обаче и преглед на готовия гоблен и да ви кажа няма кой знае колко общо с картината, или поне не става толкова красив. Най-вероятно са прекарали картинката през програмка, но поне не продават схемите за камара пари. Иначе поне може да се нагледате на разкошни картинки. Може и някоя да става за шиене, де...знам ли newsm78
 Bilkova,страхотен подарък сте направили, много ми харесва,нали си падам и аз по кончета! Да е жива и здрава кумата и много да му се зарадва!

Общи условия

Активация на акаунт