Хиперактивност с дефицит на внимание - тема 7

• 260 552
  • 1 418
  •   1
Отговори
# 705
Давам пикногенол от 1 месец, но досега не виждам някаква коренна промяна. Прочетох , че това се дава в Германия.

# 706

Живеем в кошмар. В къщи се справяме с много толерантност и внимание, но не се справяме извън къщи. Всеки ден запо4ваме отна4ало.
.

Абсолютно същото е със сина ми от години..
На що психолози, психиатри, хомеопати  и тн ходихме - ефект минимален и временен. Накрая той категорично отказа да ходи повече по доктори..
Принудих се да минем на Концерта.

Общо взето - почти веднага нешата потръгнаха..
За няколко месеца проблемите отшумяха.. В училище тази година още не съм чула оплакване от него - в къщи малко повече ми се опъва, но все пак е за предпочитане.)

# 707
А колко време пихте концерта? И какво става след като се спре?

# 708
Пие я от май месец..- доколкото знам поне година-две трябвало, като към края се разреждат приемите..

# 709
И ние май сме за там ,Ама много ме е страх, Затова питам. Все пак това е амфетамин.
Опитахме какво ли не.Браво за смелостта ви. Ако имате добри новини пишете .

# 710
  • София и там където не се пуши
http://www.dooyoo.de/homoeopathie/cerebrum-compositum-nm-ampullen-10-st/

моят пие горното, не е станало чудо, но е мноооооооого по-добре.

Дано скоро го одобрят в България, защото е много трудно с доставката.

# 711
И ние май сме за там ,Ама много ме е страх, Затова питам. Все пак това е амфетамин.
Опитахме какво ли не.Браво за смелостта ви. Ако имате добри новини пишете .

Препоръки не смея да давам, и аз едвам се реших..
Но съм доволна много от резултата..
Не вярвам да има привикване, защото той не си търси хапчетата, даже понякога отказва да ги пие, а и аз не го насилвам много и му правя почивки от време на време..

# 712
  • на път
Пие я от май месец..- доколкото знам поне година-две трябвало, като към края се разреждат приемите..

На колко години е детенце? Невроложката ми каза, че единият от страничните фактори е, че спира растежа ...

# 713
на 11, 9 м.
Съвсем в нормата си е..
Не съм чувала за спиране на разтежа?  newsm78

# 714
  • на път
Пише го като "забавяне в растежа" при страничните ефекти от приеманито на препарата. На нас ни го каза невроложката прикоято правихме ЕЕГ. Назначава се само на деца навършили 6 години.
Като и казах, че не съм склонна на приемането на такъв вид медикамент, тя каза че можем да стигнем до момент в който няма оправия просто.
Засега назначи сироп АЛОРА, който девойката не го регистрира по никакъв начин.
Психиатърката каза, че според нея проблемът е поведенчески, а не свързан с диагноза. Да изчакаме 1 година работейки с психолог и после пак да правим изследване.
Най-смешното в "тестването" беше, че нашата девойка я изпържи както си пожела:
- На въпроса - "До колко можеш да броиш?", отговорила до 5! Може до 130 с малко помощ и решава задачи за 1 клас до 10. Познава цифрите и знае количественото им изражение. Ще го каже ако иска и е на кеф ...
- "Колко крака има кучето?" - "не знам ... май 10 ..."!
- и т.н.

Детенце е умно, но - влиза трудно в темите, излиза бързо, тича, раздава правосъдие. Вчера е наплюла и набила девойка в градината (било добро дете каза госпожата, но Мая каза, че и се е присмивала за рисунката ...
Току що ми се обади госпожата - бие се дри с нея, прави каквото си иска, играе докато другите учат.
В къщи е мила и добра, съобразява се. Други авторитети за нея няма обаче ...

# 715
ЕЕГ-то какво показа?

# 716
  • Пловдив
Eто момичета - кратка лекарствена характеристика на препарата Concerta=  Пише ги всички странични ефекти от прилагането му. Мен също ме смущава възможността за пристрастяване, забавянето в растежа и възможността да натовари черния дроб....http://www.zdrave.bg/?c=u&a=d&d=856 Това е листовка за пациента, мъж ми от страницата на ИАЛ ми беше принтирал пълната лекарствена характеристика, която беше много по-подробна и се побираше на 36 страници....съответно забрани и да си помислям, че мога да го навия да я даваме на синчето.
Въпреки всичко си мисля, че след една известна възраст...е оправдано....все пак децата ни ходях и на училище, там се изискват резултати, внимание, концентрация.....Кумата ми, която е учителка миналото лято ми сподели за детенце от нейния клас, което е станало коренно различно дете след началото на лечението. Преди това бил свит и все странял от децата, в часовете често се криел под чина....

Последна редакция: ср, 31 окт 2012, 11:26 от mama mariana

# 717
  • София и там където не се пуши

Въпреки всичко си мисля, че след една известна възраст...е оправдано....все пак децата ни ходях и на училище, там се изискват резултати, внимание, концентрация.....Кумата ми, която е учителка миналото лято ми сподели за детенце от нейния клас, което е станало коренно различно дете след началото на лечението. 

Абсолютно съм съгласна. Както скоро наше българско лекарство успешно лекува деца с ДЦП в Сирия. Лекар завършил в България се прочул с това. До такава степен, че децата някои от тях дори войници ги взимали. А в България не го прилягат, защото има много странични резултати.

Аз за сега съм доволна от хомеопатичното лекарство, за което ви споменах по-горе. Все пак само един курс до сега сме минали.

# 718
  • на път

че всичко е наред с мозъчето за радост

# 719
Dorothy, би ли споделила по каква схема твоето дете пи cerebrum compositum?

Общи условия

Активация на акаунт