93 Пижовци и Пенди в САЩ, в очакване на пролетта и 8-ми март

• 18 078
  • 296
  •   1
Отговори
# 150
ее, честито, TiffanyMichelle ! Много красиво име сте избрали!   bouquet

Newborn photo session и birth announcements при кого ще правите, решили ли сте вече? По случайност познавам най- добрата фотографка в West Palm Beach, клиентите и са  богаташи и все разни celebrities, страхотни портрети прави- кажи, ако искаш да ти дам координати.

# 151
Добре дошла на малката Вивиън! Да е здрава и весела; ще чакаме снимките и подробния разказ!

Честит празник, момичета   bouquet

# 152
мерси момичета  bouquet Hug
и на мен многo ми харесва името,но го избрах днес всъщност(първото) по принцип бях избрала да е  Вайълет(Violette) но като ми я дадоха веднага след раждането за 1минута да я гушна,разбрах,че това не е Вайълет,а Вивиан.
MrsG мерси,още това въобще не ми е минавало през главата,не знам още,но ти ми дай координатите за всеки случай Mr. Green
Clairette те не биха ми я взели по принцип,но не съм спала от 7март в 03:00 часа,тъй че..смятат,че съм уморена,а и освен това само в болницата преди да родя бях 20 часа,по спешност

# 153
Честит женски празник мили дами!!!

Тифани, страхотно име сте избрали, да ти е здрава и послушна мъничката мишка! Все още ми е странно как си се беше нагласила на 8ми да раждаш и то така си стана.  Laughing

# 154
TiffanyMichelle, да ти е жива и здрава и втората девойка  Simple Smile

# 155
момичета,тук е ужасно скучнооооо Sadдано ми дадат малката по-скоро,че се чудя какво да правя между тези 4 стени,пък и не мога да ходя оше,едвам мърдам.Е,нали най-страшното мина Mr. Green
Atti той доктора ме повика в четвъртък и ми каза,че можем да чакаме до 10-ти и ми каза да си избера датичка за предизвикване,можех направо да отида веднага,на 7-ми и на 8-ми.Аз исках веднага,ама мъжът ми,защото е рожденник днеска също искаше да е на 8-ми.И по принцип сутринта на 8-ми трябваше да съм в болницата,но след кратък рунд с татито Embarassed Blush на 7-ми в 6 часа сутринта малката реши да излиза сама и се роди в 3:30 на 8-ми.
Абе то с този "кратък рунд" историяа е доста забавна,ама ще разкажа с подробности после за подробната история Mr. Green
P.S.MrsG мерси за личното съобщение,аз тази фотографка мисля,че свекъра ми я познава,май съм чувала да я казва,ама ще видим Grinning
божеее,съвсем ще наспамя темата докато съм в болницата май Blush Mr. Green

# 156
Тифани, да ви е жива и здрава малката мишка   bouquet

Честит празник на който го празнува  Grinning

Оплаквала ли съм се моята антисоциална натура колко мрази порядката, че на имен ден се ходи без покана  Crossing Arms. Ако не съм, оплаквам се и отивам да мия чинии.

# 157
TiffanyMichelle,
да сте живи и здрави и малката принцеса Вивиан да ви радва и слуша  Hug!!! Изглеждате много сладки!!! (тоя извод си ги направих от снимката на каката в подписа, и съм сигурна че е така). Целувки от "западния бряг" и бързо възстановяване!!!!!

# 158
Оплаквала ли съм се моята антисоциална натура колко мрази порядката, че на имен ден се ходи без покана  Crossing Arms. Ако не съм, оплаквам се и отивам да мия чинии.

Честит имен ден на патерица  Hug . Дано да си изкарала добре, въпреки натрисането  Wink...много неприятно наистина.

# 159
Juturna, честит имен ден и от мен! Не знаех, че и тук се практикува този обичай, ама то май моя имен ден никой не го знае.

# 160
Не съм аз, мъжа ми Laughing. При нас тайфа българи се изсипа, та си е баш българския обичай. Не ми обръщайте внимание, покрай липсващия час на daylight savings винаги се вкисвам  Embarassed

# 161
Честит празник!
Добре дошла на малката Вивиан (на майка ми мечтаното име за внучка  Mr. Green) Да е жива и здрава!
Кой има имен ден на 8-ми?

Сменихте ли времето? Много се радвам, денят е по-дълъг Simple Smile

# 162
Ева, вчера беше Тодоров ден  Peace
Ние сменихме времето. Мразя да губя 1 час от уикенда  Mr. Green , но поне ще се стъмва по-късно.

# 163
  • Добрич
Честита втора дъщеричка на Тифани! Да ви е много здрава и много кротка /поне сега в началото  Wink/ и много да ви радва!   bouquet
Честит празник на всички!   bouquet

# 164
  • Чикаго / София
Честита дъщеричка Тифани-Мишел! Да е здрава и много щастлива, и много да се разбират и обичат със сестричаката си!

Честит 8ми март на всички!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт