Пролетни ОКТОМВРИйчета

• 15 752
  • 311
  •   1
Отговори
# 195
  • Стара Загора
 bowuuДобро утро и от мен.
Аз пак си бих камшика на вилата вечер съм без нет...ама и без мъж останах пак Crossing Arms Twisted Evil Поне за Великден ще е тук.
Снощи боядисвах яйца...и имах само една жертва...и то на Слави Mr. Green
В събота ще правя курабийки а козунаци ще купувам...хич ме няма там Crazy
dbs  Hug
Честита прическа на Митака Heart Eyes
Слийпи...имало и добри полицаи Mr. Green Hug

# 196
  • Някъде в Европа...
Добро утро, мацки!

Дбс, по -добре сега да я изкарва варицелата, дано мине толкова леко, колкото при нас... За курса -и аз се надявам, че ще мине добре, инструкторът е на баща ми приятел...поне няма да я има бариерата от общуване с непознат  Simple Smile... остава да се оттърся от чувството да питам за всичко, което ми минава през главата, без да ме е срам, че мога да се изложа с глупав въпрос....
Слиипи, да, дано по-бързо минава. При нас положението навън е търпимо... много рядко ми се глези и номера с мравките го сплашва... Другото е, че ще го хвърля на кучетата (това, когато супер много ме изкара извън нерви), тогава направо обезумява, почва да вика "мамо, слушам те, слушам те; мамо, много те обичам"  Embarassed Confused. Естествено забранявам си тия думи да ги употребявам  Embarassed, а майка ми (психолог е), казва, че със страшните заплахи трябва да приключа максимум до 4г възраст, защото после можели да оставят трайни последици в мозъчето му  Embarassed Rolling Eyes и каквото съм възпитавала и заплашвала, дотогава да било...
Са, миличка, съчувствам ти най-искрено Heart Eyes. Но оттдаде ли се малко време на почивка, използвай максимално, без да се чудиш да оставя ли децата или не....

Вчера се почувставах като ученичка... Simple Smile Ходих у баба ми да боядисаме яйцата....това не го бях правила поне от 7г (откакто отидох в Плд), много хубаво ми беше, много мило....само аз и баба, както едно време....Те сега с дядо ми , май месец, имат 60 годишнина от сватбата им... представяте ли си - 60 години....Уфф, нещо много сантиментално ми стана...спирам....
Днес пак се очертва супер време, аз имам 2 оферти за излизане по магазините... много трудна задача, коя приятелка да избера  Laughing

Оставям ви - целувки на всички дечковци, на мамите, а може и на татковците   bouquet

# 197
Здравейте!Да се разпиша и аз,че отдавна не съм се вясвала.Тази седмица ми беше доста натоварено,предвид голямото пролетно почистване и приготовленията за празника.Но,вече съм готова, къщата е в ред,остава само да боядисам yтре яйцата с двете ми хyдожнички.Козyнаци най-вероятно ще кyпyваме,мин.година се пробвах за първи път да замеся,но си беше голяма играчка и си изискваше много време.Ще направя само козyначена кошничка,кифлички и меденки.Вчера каката сложи началото на първото боядисване на яйцата в предyчилищната,сами са ги yкрасявали.
Да споделя,че имаме напредък относно говоренето.От известно време Вяра се отприщи и започна да изговаря различни дyмички,докато преди сякаш нарочно се инатеше и отказваше да попълва речника си с нови дyми.Малко ми дойде кyража за проговаряне!
Относно страха,при нас сплашването не действа.Напротив наyмили си че иска да отиде някъде и все е тая с какво ще я плашиш.Спира и се връща единствено ако пред себе си види кyче.Напоследък в градската ни градина стопаните са решили да си изместят мястото за разходки на любимците си в близост до площадката за игра и това е единственото,което я плаши.
Кали,Митаче така е още по голям симпатяга!
Са,много хyбаво семейство сте,искренно ви се радвам!
АIRче,много пораснал ми се вижда Ради!
dbs,бързо оздравяване!
Някой мерел ли е мъниците скоро,та да си сверя часовника как вървим откъм мерки и теглилки?
Ами,това е...!Весел Великден ви пожелаваме! HugНие за празниците ще сме си в града,тъй като нашия тати е дежyрен по празниците и ще си празнyваме тyк.

# 198
  • Стара Загора
Ася моя е 14кг. 95см.

# 199
  • Някъде в Европа...
Ася, на консултацията за 2,6г, бяхме 11,900 и 90 см

# 200
От яслата искаха стандартна консултация и на 2,5 г. Емка беше 15860 гр. и 96 см.

# 201
  • Някъде в Европа...
От яслата искаха стандартна консултация и на 2,5 г. Емка беше 15860 гр. и 96 см.

Уф, май ще си останем водещи в класацията "най-малко бебе" както и стартирахме  Laughing

# 202
  • Стара Загора

Уф, май ще си останем водещи в класацията "най-малко бебе" както и стартирахме  Laughing

Ради си е финно детенце Heart Eyes не кюфте като Слави Mr. Green

# 203
  • Варна
Митко е 93 см , 14,500 или там някъде , че го меря на големия кантар . Да се оплача от майка ми - тя мнооого обича Митко , даже не беше много въудошевена , като и казах , че ще си имаме още едно бебе . Но сега Митко с този негов първи пубертет нали е непоносим , вика и "лоша баба" , "махай се" и сега за нея той е най-лошото дете . И разбира се , бебето е най-прекрасното  ooooh! , което супер много ме дразни . Ми то е бебе , няма как да и каже "лоша баба" я  Mr. Green И нали Митко е кръстен на свекър ми , а Дани на баща ми - и тя вика "Той Митко е дребен като дядо си (свекър ми е 1,50 ) , пък Дани върви по-едър като баща ти" . Щото то бебето най-прекрасното и най-доброто сега , ама от това Митко само се изнервя още повече и й повтаря "Махай се ! Товивай в Ямбол!"( товивай си е отивай , ама той все още разменя букви като говори) . Пък аз никак не го намирам дребен Митко , ама то може ли да се спори с нея.
Ася и Митко с всеки изминал ден говори все повече и повече. Обикновено непознати не го разбират особено , но аз му хващам всичко , но всеки ден вкарва все нови думи . Вчера му купувам поредния джип и той супер щастлив в магазина си говори - "Много готин джип" ( ние с баща му нямаме навик да казваме готин - не го знам откъде го е чул) .Повтаря всички реклами и в резултат на това мама е много добра готвачка .Даже не знам това от коя реклама е  hahaha
За плашенето - аз го плашех с Баба Яга и Торбалан , ама вече не го е страх от тях и вика - къде е баба яга ? и се смее . Майка ми го плаши с една лоша циганка , в резултат на което не знам кога ще си изпроси боя , щото като види на улицата цигани и като се провикне - "Мамооо , виж циганкаааа"

# 204
  • Стара Загора
сЛАВИ НА ЦИГАНКИТЕ ВИКА - ЦИНКА Mr. Green и малкото цинка /малкото циганче/ Mr. Green

# 205
сЛАВИ НА ЦИГАНКИТЕ ВИКА - ЦИНКА Mr. Green и малкото цинка /малкото циганче/ Mr. Green
Ние ги имаме в изобилие наоколо, но аз им казвам мангали, та и Симона така се научи и като излезем навън и видим някой тя поздравява; "здавей, мангал"... ooooh! Сега не знам как да я отуча, да си нямаме неприятности някой ден... с говора само "р" още не може да казва
А за страха - и аз бях против сплашването, но понякога съм просто в безизходица....Онзи ден, например, се видяхме за малко с Кали и Митаче на една площадка, и аз като казах вече на Симона, че ще тръгваме, тя като не ще, аз й казвам, че отиваме до магазина да купим нещо (за сега това действа за тръгване)...Но тя реши, че сама ще ходи - взе си чантичката от кофите и лопатките, тях ги заряза съответно на пясъка. Аз докато ги събера, наш'та вече беше на солидно разстояние напред и не ще да ме чака...Аз с корема пък не мога да я гоня...И и викнах, че там, където отива има буболечки и чак тогава се спря....та така (дано да се разбира това, което исках да кажа...) Иначе не вярва, че кучетата са опасни, мисли, че всички са като нашето...(а то е Коли, кротко като котка...а котката ни е като куче  Mr. Green) Като види навън куче иска да го гали, независимо от вида и размера му, а в зоопарка и тигъра искаше да погали даже...
Баба й я плаши с кумчо вълчо и баба меца, но тя й казва, че те не са тук, а са далече в гората при ловеца Naughty ....и, така, стига толкоз, че много стана...
А, за яйцата се сетих: Понеже много обича да "помага" както тя си знае, боядисах ги вчера, докато спи, а като се събуди и дадох да им лепи някакви лепенки, да се порадва и тя Peace
Весело посрещане на Въскресение Христово!!! Hug

# 206
Здравейте, дами!
Да се включа и аз! След защитата на дипломната ми работа трябваше да се запиша и на стаж и в момента ходя до обяд във Варна в Алфа радио. Който го хваща, може да ме слуша в ефир от 9 до 12  Mr. Green В момента правя козунаците за Великден - пожелайте ми успех!
Марти все още не иска да говори - непрестанно пелтечи, но негови си работи, не са опии да повтаря някакви думички, а просто си измисля. Аз не го плаша с нищо - изобщо не смятам такъв подход за правилен поради простата причина, че и до днес си спомням с ужас нещата, с които баба ми ме плашеше и съответно колко нощи съм изкарала в ужас, благодарение на това! Говоря на Марти нещата такива, каквито са - например да не се приближава много до кучето, защото то може да се уплаше и да залае и да го стресне, или, че не трябва да пипа контактите, защото там тече ток и ще го заболи!
Ася, оправна жена си ти - аз все не мога да насмогна с домакинската работа, с децата, готвенето и стажа и съответно и другата работа, която правя към една фирма. Постоянна въртележка ме върти и все ме тресат нервите, че не насмогвам!
Ама и на мен ми стана много любопитно коя е бременна! Айде да се престраши и да си признае, че да не се косим  Mr. Green
В общи линии това е от нас!
Целувки на всички!

# 207
таман да се похваля какви красоти изрисува Васето с пастел върху яйцата и коте взе ,че ме изпревари . боядисвах целия четвъртък следобед . обожавам тази част от празника . вс. година яйцата стават по различен начин красиви . признавам ,че все по-малко се старая , но пак се получават страхотни . Васил беше неочаквано послушен , седна на столче на почетно разстояние от масата и гледаше в пълна тишина с ей такива големи очи  Shocked. после ме помоли най-любезно и той да рисува , така че под мой контрол сътвори чудни писани яйца.
в къщи е почистено и почти украсено , а козунаци НЕ ПРАВЯ ! блазе ви за старанието , не съм опитвала от вашите , но досега не съм попадала на вкусен домашен козунак . но пък за радост и улеснение,  много обичам купешките .

не плаша Васил с нищо , освен със себе си . ле-ле , страшно става като кресна ! баба свеки преди го плашеше с циганките , не съм й правила забележка щото отношенията ми със сина й не позволяват , но мн. й бях ядосана . не е идвала вече от 4-5 месеца и се надявам Ваил да е забравил . не ми харесва да се настройват така ксенофобски децата , преди още да могат да изградят свое мнение . даже напук , като бяхме в Сандански , оставях Васето спокойно да общува с един батко негър - футболист , който беше изключително мил с детето , за разлика от треньорите му българи , на които липсваше елементарен подход към децата . обръщението им към въпросният батко в най-добрия случай беше " ей маймунооо"!

любопитка , благодаря , че ми отговори на въпроса за антибиотиците ! отговора ти съвпада и с моето мнение.
и моята майка малко ме дразни , като се прибера и ми се оплаква " пък Васил ме удари" или "гони ме да си ходя" , връзва му се все едно и тя е на неговите години !

момичета , таткото ни се оправил и  в крайна сметка  Васил е записан да пази ред в градините , които желая . проблема се оказа в това , че сайта не е бил активен в оня момент и съответно Тодор не е видял ни "вх." ни "забравена парола" . още миналата година се оплескаха нещата , 3-4 човека действаха за нашата кауза , един пробил да го регистрира , друг го записал - голяма каша , та накрая забравили и паролата !

дбс , да излизате бързо от тоя каръшки период иникакви такива вече Naughty!
хера , относно скъпите коли , знаеш изискват някои лишения , поради което няма да мога да дойда на срещата .и даже се надявам да не дойда , това ще означава ,че нещата се развиват според плана . предстоят сложни технически прегледи , а засега прогнозите не са мн. добри . да мине 28-ми и вс. да е наред , пък тогава....

малииии , улях са  Embarassed! айде после пак!

# 208
lвиждаш ли херка , няма нужда от твоята помощ , ей ме на, изтипосах се като същи идиот . няма какво да се оправдавам с хормони , ще пробвам с номера " ами художник съм , та затуй" , обикновено има файда като се развяваш със синьо-лилави коси , щръкнали като на таралеж и се влачиш с раздърпани и пъстри папагалски дрехи !
толкоз с мистерията , освен ако няма и някоя друтга бременелка , която се спотайва по-успешно от мен .
не съм ви казала, , защото както сигурно вече сте схванали от безмислените ми намеци , нещата не се развиват особено добре . имам преглед на 28.04 , който ми се струва безкрайно далеч и тогава или ще се похваля или ...... не ми се мисли , но каквото даде Господ!

# 209
  • Варна
oska С теб сме , мила  Hug Стискаме всички налични палци и палчета вкъщи дано на 28.04 да има само хубави новини .  И да пишеш !

Общи условия

Активация на акаунт