Пролетни ОКТОМВРИйчета

• 15 735
  • 311
  •   1
Отговори
# 225
Ха добър вечер и от нас..
Днес за първи ден нямаше Т, сега вечерта 37,2, но дори си мисля, че ще минем и без панадол
Мише днес много слуша, вече си комуникираме като големи хора.... Е имаше моменти когато си говорех сама.. само 2 часа повторях да си обуе пантофите newsm61

На vdaniela пожелавам лека бременност (явно по големия диагонал съм чела )

Оскааа, в твоите снимки с порядъчно разхвърляна къща видях лъч светлина, че не живеем в кочина + лудница. moresmile
ЧРД на патерица и от нас..

# 226
Брей, че хубаво да четеш как мами на октомврийчета чакат бебоци Simple Smile Пожелавам ви спокойна и приятна бременност и бързо и безпроблемно раждане на живи и здрави бебенца  Hug

А за разхвърляните къщи .........при нас тези неща са на периоди, аха да се заринем и да не можем да се открием и вземе че ни дойде някой див ентусиазъм да си изчистим и такаааааа.

Оска, зло да те забрави. Аз забравих! Вчера си мислех кой е на 23 и така и не се сетих, а то било 21   bouquet

Хайде до скоро

# 227
ЧЕСТИТО oska /НА ПАТЕРИЦА/,един от хубавите месеци-много цвят и зеленина,аз съм утре рожденничка ,че ще ви почерпя Grinning
У дома е бомба паднала, особено тази сутрен ,след като съм била нощна смяна ,все тогава ми се пада да чистя най много и да се оправя всичко.като й дойде музата на моята щерка почва да прибира и да си чисте ,но това е рядко Laughing newsm79
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=368785

# 228
http://www.shevdi.snimka.bg/album.php?album_id=368855 ето няколко снимки и от нас..
Ще видите спящото ангелче и будното диване Simple Smile

Ева_в, ти имаш помощничка, а аз само човек, който яко да разхвърля

# 229
Само се записвам... а скоро и ще докладвам Wink
Слънчев ден на всички  Hug

# 230
ДНЕС ИМАМ РОЖДЕН ДЕН ,ДА ВИ ПОЧЕРПЯ Grinning Flutter

# 231
  • Някъде в Европа...

Ева, Честит рожден ден! Желая ти от сърце много здраве и прекрасни мигове с всички, които те обичат!

# 232
ЧРД на мама Ева_в !!!   bouquet  bouquet  bouquet

Аз влитам с питанка.. карат ли децата ви колелета и какви.. Дилемата е следната след ясла го водя в двора на училището
и там по-големи деца на по 3 год карат колелета .. той също иска и само това повтаря "Тати купи кульо" Crazy
Кара си неговата кола като крачкомобил въпреки, че има педали ..

# 233
ЧРД, Ева-в!
Коте, ние купихме онзи ден колело на Марти, само че от онези без педалите, дето децата се бутат с крачета на тях! Ако не си виждала, ще дам разяснения! Мисля, че това е по-добрият вариант, защото така много бързо се учат да пазят равновесие без помощни колелета!
Оска, чакаме новини от теб - дано всичко е наред!

# 234
Здравейте и от нас  Hug
Отдавна не съм писала, 'щото хич не съм на кеф напоследък...
Оска, ВДаниела - лека бременност ви желая    bouquet (Моята хич не е лека с дивата ни кака Tired)
Ева-в, честит рожден ден на мнооооооооооооооооооого големи патерици!   bouquet  bouquet  bouquet
Бъди най- усмихнатата и добра мама и любима и обичана жена   bouquet
Коте, Мишката голям мъж станал Peace Скоро се водяхме с КалиМа и Митаче, и той порастнал, и един кротичък и послушен....а казват, че момичетата били по-кротки - да, да...ела да видиш кака Симона ooooh!
А по отношение на колелото - Тя е на велоаргометър  hahaha Joy, че навън не смогвам да я гоня...почти всеки ден мери до къде й стигат крачетата и казва - "вече стигам педалите, още малко и ще стигна до седалката, да карам като мама..."
Та...така, айде успешна седмица на работещите, аз пазя леглото, че от известно време ме гони световъртеж по всяко време...
 Hug Hug Hug

# 235
МНОГООООО БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ЗА ПОЗДРАВИТЕ,ГОЛЯМА ПРЕГРЪДКА ОТ НАС Hug  love001
Ние имаме триколка и се мъче сама да я кара ,но явно не и стигат силите да натиска педалите ,когато мама бута много добре се справя Laughing

# 236
  • Откъм Варната
Привет и от нас, честито на бременните, искренно се радвам и леко завиждам, мен скоро няма да ме огрее, а така ми се иска, пожелавам ви лека бременност и само с хубави новини да ни радвате.

Днес бяхме на мерки и теглилки и на 2г и половина Митака е 1 м висок и 16 кг тежък.

# 237
  • София
Ама аз съвсем друга заподозрях, даже и се скарах, че не казва, а то наша мома Оска се спотайвала.... Много съм щастлива за теб  Hug
Поздрави и на другите бременни мами   bouquet

Човек за 10-тина дни ще ви остави без надзор в тоя форум и изпозабременяхте подред ... Wink Пролетта дойде и щъркелите с нея Simple Smile

# 238

Човек за 10-тина дни ще ви остави без надзор в тоя форум и изпозабременяхте подред ... Wink Пролетта дойде и щъркелите с нея Simple Smile
  hahahaJoy Joy Joy

# 239
Привет момичета !
Благодаря ви за подкрепата,наистина имах нужда!
Аз също желая успех и безпроблемна бременност на другите майчета.Водих Гошко на консуктация- 16 кг. и 104 см висок.
Сега тренираме за детската градина само на думи, но нещо не иска малкия и да чуе. Вика -не, баба гледа, страх ме е от децата. Голям артист  Simple Smile. Струва ми се че голям зор ще видя с него, а и бебето ще се е родило- за сега съм определена за 1.08.09 г. Ще сме едно голямо шоу  Simple Smile.
Приятен ден за сега от мен   newsm51

Общи условия

Активация на акаунт