Пролетни ОКТОМВРИйчета

• 15 729
  • 311
  •   1
Отговори
# 240
Привет и от нас! Много се радвам на бременелките! Оска, очаквам включване от теб! Днес е 28-ми...  Praynig

# 241
привет сладури,браво на бременните мами Hug,всичко да е безпроблемно.
А щом сега се записвате в листите на бременните дано се очакват бебета за нова година и да се похвали някой с бебе на годината Grinning

# 242
....... за сега съм определена за 1.08.09 г....
Ее, Дани,  hahaha Joyние май сме на един хал с дечурлигата, аз съм за 30.07.09 - 2 дни разлика само, ние второто го направихме на рождения ден на Симона, да не би и вие така... gydi

# 243
ева-в , ЧРД ! желая ти пълноценна и щастлива година ! още един телец , дано поне теб е подминала типичната за тази задия лакомия  Laughing(щото мен не е Mr. Green)!
вданиела ,  миа _ата , вие сте по-напред с материала ! да ви се родят пухкави , здрави лъвчета !

за малкия мушморок - 1.4см . , видяхме сърчицето - подскачаща , тупкаща малка точица - облекчение и радост за мама . засега - термин 08.12.09 . ще трябва да се пазя повечко до 12-14 г.с. ,продължяавам с утрогестана .

хм , чудя се какво ли бихте казали , ако от снимките можеше да се видят парчетата пица в гардероба и сериозното количество размазано сирене под килима Mr. Green ?!ето за тези които не са видели, снимала съм веднага щом сме изпратили гостите:  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=366440&pid=11780532
 да , четирима  малки вагабонта могат да овършеят цялата къща  още първите 5 минути от сбирката . зимата събирахме дечурлигата по къщите да си играят заедно , че нали мн. рано се стъмняваше и това е резултата . причинявахме си го средно по 2 пъти седмично , но в останалите дни пък го отнасяха родителите на другите бандюги !

и аз искам да купим колело на Васето - такова истинско с 2 помощни отстрани , ама мнооого ме мързи да търся и засега съм се спряла на едни български , че са ни в квартала - 130лв. бройката .

големи сладури са ни дечицата ,коте , михаела , ева_в , с голямо удоволствие разгледах снимките !

Последна редакция: ср, 29 апр 2009, 10:53 от oska

# 244
  • Някъде в Европа...
Здравейте , момичета!

Ей, много се радвам на бременните майчета! Браво! Желая ви здрави бебоци на финала и разбира се - безоблачна бременност!  Ха, ще си имаме лъвчета, живот и здраве (аз съм на 28.07  Simple Smile)    Оска, най - вече за теб   bouquet. ако искаш на ЛЦ ми пиши подробности... ако ти се споделя, де, разбира се

за колело - ние имаме такова с 3 гуми на Пилсан, не буталка (буталката ни е малка) Ето го : http://www.bebence.com/index.php?main_page=product_info&cPat … mp;products_id=85
 Не може да го кара, имам чувството, че е неудобно направено заради центъра на тежестта, няма сила да върти педалите....Сега сестра ми ще донесе малкото на племенника (истинскоп с помощни колела, 12 цола май се водят гумите) - мисля 4е малко няма да може да стига още педалите, но да е при нас, че проявява голям интерес...

Добре сме. За празниците се гласим да отскочим до Южна България, на гости на прабабите... Ради много се вълнува, защото ще пътуваме с влак...за мен си е цяло предизвикателство - 4 часа са все пак  Grinning
Ако не се включа повече до празниците - весело празнуване на всички и специални поздрави на имениците   bouquet Heart Eyes Heart Eyes

# 245
  • София
Здравейте,

Димитър си спука главата оня ден - уж си играел нормално и тупнал и челото му уцелило едно камъче, но явно се е спукал кръвоносен съд, защото яко е хвърчала кръв. Дядо му си е зарязал колата, грабнал го е, спрял е един човек, който го е закарал в спешен кабинет. Оттам са го промили и залепили. Сега сменят превръзката всеки ден. Добре, че е само повърхностно.
Колело купихме в събота, като това на AIR, но малко по-голямо, защото продавачът така препоръча, но сега на детето му е трудно да го кара...
Много ми се спи, снощи имахме концерт на ансамбъла, след което банкет до сутринта и днес съм сдъвкана и изплюта.

Хайде със здраве!

# 246
Според мен тези триколки са супер трудни за каране от децата. Първо, защото е изместен центърът напред и второ заради пластмасовите гуми, за които и най-малкото камъче е препятствие. С каката купувахме подобни колелета и разни други превозни средства и сега вече зная да търся по-различни!
 Само да споделя, че Мартин за 4 дни на новото си колело вече е просто супер. Не мога да повярвам колко добре се справя и най-важното е товаа, че наистина му харесва и се забавлява!
Целувки на всички дечица!
Оска, радвам се безкрайно за тупкащото сърчице! Пази се и само хубави емоции ти пожелавам!

# 247
Хайде здравейте Simple Smile

Оска, много се радвам, че новините са добри!!! Hug

Колело, Drag с помощни колела. Емка стига с крачетата до долния край на педалите, но й е по -забавно да ги натиска напред, назад (да де ама назад има контра  Mr. Green  ).

Аз съм с варицела от вчера. Мнооооого е гадно. Та по този повод няма да ходим там дето планирахме и така.

Ева, честит рожден ден и на теб на голяма патерица Simple Smile   bouquet

Ами това е.....Весели празници и хубава почивка Simple Smile

# 248
  • Варна
Oskaбраво за хубавите новини! Hug Лягай , почивай си и стискай кълки! И хубаво здраво момиченце на края  Crazy
AIR и Митко има такова колело , подарък от баба му и дядо му за първия РД . Наистина центърът на тежестта е изместен назад и трябва да се наведе напред , за да завърту педалите . И той понеже не го прави , вече многократно пада назад и си изртещява главата на плочките вкъщи . Това е само за вътре , със сигурност , както казва Ma4o , не става за навън .
Ma4o ти ще пуснеш ли снимки , че нещо не мога да се сетя за какво колело иде реч .
dbs да се оправяш бързичко  Hug
Кали , Даниела  -  какви са тия високи деца бре  Whistling Вярно , че моя Митко го смятам за средно висок , ама метър и нагоре ми се вижда доста!С какво ги храните , че и аз да наваксам  Mr. Green(моята майка нали все повтаря , че Митко е дребен и мяза на рода на мъжа ми )

# 249
Включване и от нас!Здравейте!Споделям радостта на бремелинките ни и им желая лека и безпроблемна бременност!
Оска,много се радвам,че всичко при теб е наред и се пази! Hug
И мен ме вълнyва много въпроса с колелетата.От доста време съм в чyденка кое ще е най-подходящото,мислех си за колите с педалите или от триколките.Догодина каката ще и отстъпи своето,което е и с две помощни колеленца,но за сега ще трябва да измислим нещо.
Благодаря на всички,които ми отговориха за мерките и теглото! HugДнес и аз водих Вяра на консyлтация за 2г.и 6м. и мерките и са:13.200/88см.Равносметката е,че за 6м. е наддала с 1,200кг.и е пораснала с 5-6см.
Диди,дано злото е вече зад гърба ви и Димитър бързо забрави слyчилото се!
dbs,дано леко изкараш варицелата,знам че при възрастните минава малко по тежко. Hug
Това от нас!Весели празници и прегръдки на мъниците! Hug

# 250
dbs, дано леко изкараш гадната варицела..  Hug
ася, аз вече не се шашкам, че Мише върви дребен, важното е да е здрав и все пак расте и 'дебелее'  Crazy

Почерпете се за моя ден рожден  Blush (удъртях и изглупях пак)

# 251
Честит рожден ден Коте, да си жива, здрава и много обичана жена !

Честито на всички бременни  Hug

Тъй като не съм много в час, виждам че за колела говорите, моето зверче кара кон  #Silly/пластмасов/ ама така го кара че аз тренирам 200 метра гладко бягане  Crazy На нея и е смешно, че мама я гони, пък на майка и хич  ooooh!/една бира не мога да изпия на спокойствие Crazy/

Сега при нас всичко е нормално, като не броим инцидента по Великден, при които като са били с баба си набарала клечки за уши и решила да си изчисти ухото  Tired та рева от 12 до 4 сутринта, щото я било боляло, аз съответно си изкарах акъла, та по спешни кабинети и т.н. ама се оказа, че е само надрано отвътре Praynig та пихме антибиотик  Whistling и сега казва ,че няма да пипа клечки, щото после я боли ухото   Wink

dbs- и от мен леко да я изкараш Peace

Ася- Пламена е със същите мерки като вашата госпожица Mr. Green

извинявам се, че рядко пиша ама нали вкъщи няма нет  Blush

п.с. Забравих, то напоследък все ми се случва Sad Весели празници на всички  Hug

Последна редакция: чт, 30 апр 2009, 15:56 от Леля Зеля

# 252
KOTE ,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,МНОГО ЩАСТИЕ И УСМИВКИ !ДОБРА,ВЕСЕЛА И ОБИЧАНА МАМА!!!

Гледам ,че и вашите принцеси са с дълги косички,много трудно дава да се сресваме ,иска фибички и веднага се свалят ,а за опашки да не се говори и скоро време ще я постригвам късо......
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=368785

Последна редакция: чт, 30 апр 2009, 16:58 от eva_v

# 253
Коте, да ти е честито одъртяването и оглупяването  Mr. Green! Прибавям здраве и късмет, естествено и любов   bouquet   bouquet   bouquet!

Любопитка, това е колелото - http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.to.ca02.17.04.06/1731700!
Желая весели празници на всички!!!

# 254
  • Откъм Варната
Мачо от каде го взе колелото, има помощни колелца нали ? И аз мисля да му вземам и сега проучвам какво има на пазара че да му взема нещо хубаво, а не първото видяно и после да си блъскам главата че е боклук.

Общи условия

Активация на акаунт