Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 30-та тема

• 60 149
  • 352
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте на всички  Grinning
Как успявате да ги сготвите всички тези вкусотии направо ви се чудя и възхищавам  smile3501 smile3501
Аз с моето прохождащо мъниче  newsm68  трудно се задържам в кухнята за дълго.

Един въпрос гледам, че няколко пъти сте пускали бисквитеното руло, аз много го обичам още от дете и скоро не съм се сещала за него, но вчера търсих бисквити да си го направя и не можах да намеря без дупка. Вие какви бисквити използвате?  newsm78

# 151
Еси, един въпрос, без да се обиждаш - вие след това тези красоти ядете ли ги? Визирам кошничката...Защото смятай щерката нямаше да даде такава красота да иде в корема.......

Маме, ами какво да ти кажа, хапнахме си ги..... EmbarassedДооста добре дойде спаначето с два вида сиренце това вътре и това от кошничката Hug

# 152
  • Някъде на път....
Еси, един въпрос, без да се обиждаш - вие след това тези красоти ядете ли ги? Визирам кошничката...Защото смятай щерката нямаше да даде такава красота да иде в корема.......

Маме, ами какво да ти кажа, хапнахме си ги..... EmbarassedДооста добре дойде спаначето с два вида сиренце това вътре и това от кошничката Hug
Е сега ако дойде и Крисче, още по-колоритно ще опише всичко, и после - ДюкЯн ли.........

# 153
nela би ли дала рецептата за кюфтетата с кашкавал, без месо.  Simple Smile
С удоволствие, ето я

# 154
Здравейте, гледам картофите-ветрила са модерни в тази тема  Simple Smile. Мисля за довечера да ги направя. Аз от вчера имам пиле-каша. За пръв път правя такова нещо, но се получи много вкусно, точно като на мама Heart Eyes:

# 155
  • София
esy, много интересна кошничка! От какво е направена? Ако може и рецептата, моля.

# 156

.............Кюфтета с чушчица:

Vivian*, кюфтенцата изглеждат страхотно, направо ми иде да грабна вилицата.... Heart Eyes И в комплект с картофките........

Днес правих кексчетата на Блонди в блонди- и брюнет-варианти. Grinning

И медени сладки за дечица. Муцунките трябваше да са мечета, ама повече бият на прАсенца. Grinning

# 157
  • София
Наистина са красиви  тези картофени ветрилца  Grinning ! И аз ще пробвам тия  дни .

Менюто на   esy   пак много ми хареса  Peace !

Лабрекс ,искам пък и  моите  кексчета да станат  такива хубави  Crossing Arms !

пеп-4o    и  твоите  манджи  са страшни  Crazy ! Сърмичките  ми  изглеждат много вкусни ,както и  тези  филийки   Simple Smile ! А  кюфтетата  с бял сос ... е,тая  манджа  никога не съм готвила  и даже  не зная  как става  Blush . Както и още  една дето се готви във всяка къща  - пиле фрикасе  hahaha . Егаси готвачката съм   hahaha  думи нямам ...

От  мен  дежурната  ми салатка с моцарелка   Mr. Green
картофени кюфтенца  с доста сиренце (пържени и печени )
свински   мръфкорляци на  скара (от мъжо  и  за мъжо  Laughing )
 и една  тортичка ,която направих  от един кръгъл  мандаринов  кейк  (за  блатовете)  +  праскови  и заквасена сметана  и която стана ненормално ароматна и  сочна

# 158
При нас салата и пици -една с различни кашкавали и една с шунка и луканка. Simple Smile

# 159
  • Стара Загора
Ехее, labrex
и аз ги правя често, много са вкусни.
Не ги снимам, но като видях твоите.... и аз ще се хваля.  Flutter

# 160
Лабрекс, много са ти хубави сладките. Откъде си взела формичките? В смисъл от някаква верига магазини или... ??? Малката много би и м се радвала. Simple Smile

Аз понеже сега съм на вълна прасковки  Mr. Green , днеска правих пак по друга рецепта. Ето:

Ама нещо при боядисването почнаха да ми се разпадат някои, явно им е много пълнежа... (Тези на снимката са от по-хубавите.)

Тези първите станаха май по-добре:
Те са пълнени с млечен крем и са оваляни в трохите.
А тези, дето правих сега са пълни с маслен крем + трохите и са оваляни в захар.

Може ли някой да ме светне дали не правя нещо както трябва, та ми се разпадат...  newsm78 Освен, че са малко големички и това може би е проблема. Боядисвам ги като разтварям малко боя за яйца във вода и ги топвам за кратко. После във захар. АА, и тестото ми сега беше по-меко от преди, дали пък това не е причината??

# 161

Лабрекс ,искам пък и  моите  кексчета да станат  такива хубави  Crossing Arms !

Kafenceto, пекох ги във факелмански формички, но, слава богу, станаха. Grinning Давам ти цялата чинийка за салатката с моцарела.  Heart Eyes Embarassed

Ехее, labrex
и аз ги правя често, много са вкусни.
Не ги снимам, но като видях твоите.... и аз ще се хваля.  Flutter

sta, твоите имат изразителни муцунки, а моите станаха някакви неизвестно какви муцунчета, но дечковците им се радват. Grinning

Лабрекс, много са ти хубави сладките. Откъде си взела формичките? В смисъл от някаква верига магазини или... ??? Малката много би и м се радвала. Simple Smile

dixi, съвсем случайно ги купих от магазин за домашни потреби, добре, че ги видях. Сега вече се оглеждам да не би да има и други фигурки, но не съм виждала. Удобни са, с дръжчица от едната страна, като котенцето, и релефни от другата.

# 162
Здравейте мамчета!! ОчевАдно тези картофи са хит на темата Wink. Опитах ги, много са ефектни и вкусни. Моите ги напълних с прошуто. Как Blush без мръвка.

Ветрило с прошуто ама как звучи  Shocked

Поредната ми измишльотина - Гнездо от кайма с винен сос и пържени картофи

# 163
Ветрило с прошуто ама как звучи  Shocked

... Пепика, звучи вдъхновяващо ... и вкусно  newsm03

Снимки и от мене:

# 164
  Открих отново рецептата на картошки-гармошки,които представих в началото на тази тема.Радвам се,че са станали популярни! Laughing Пълнени са с гъби,зелени подправки,чер пипер.....Който разбира руски,може да прочете линкчето. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт