Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 30-та тема

• 60 149
  • 352
  •   1
Отговори
# 165
Дикси тези мечета могат да се направят и без формички.Мама навремето когато нямаше такива модерни работи ги правеше само с чашки с помоща на който изрязваше кръгчета, с халката или друг пръстен по малки кръгчета за ушички, дупки по лицето за очички.Като се слепи с мармалад там където са дупките за очичките - сешташ се нали - вижда се цвета на сладкото Heart Eyes Разгледай на Лабрекс мечетата - прасенца и тези на Ста и ще видиш
Тя ги правеше от медено тесто.
Слепваше после и готово.
Долната част е само кръгче е това горното личице преди да го опече лепи ушите и другите работи.Зано да ме разбра Rolling Eyes, че как само обясних ooooh!
Smiley* - сладкиша и питката са много хубави Peace
Пепика по голяма канибалка стана от Стоева hahaha

# 166

Пепика по голяма канибалка стана от Стоева hahaha

край, отиде ми имиджа  #Cussing out #Cussing out

Вечеря салата и печено филе от бут с  гъбен сос и картофено пюре

# 167
В момента качвам снимката в нета. На вечерята де. Реших да не ви снимам салатите си. Но беше много хубавка, наша любима с рукола, маруля, суш доматчета, кедр ядки, семки разни тиквени, маслинка 2, краставичка....ей таквиз неща, ама съм я снимала, а ние често я похапваме. Да не се повтарям, че ще решите, че една и съща снимка ви тургам hahaha

Но чакам atwork 3 мин и се редактирам да познаете, какво ли сме вечеряли Joy Joy Joy

Явно днес няма да имаме участник познал точния отговор, затова пускам снимката Joy Joy Joy

Аз много ги харесах тия картошки ветрилошки, ама Бобето не ги харесааа...... SadSadSad

Последна редакция: пт, 06 мар 2009, 21:12 от Krische

# 168
и моя мъж не се впечатли много от тях, идвали му сухи. Интересно, що като ги нареждам така между филето не му сухеят  newsm78 newsm78 Ама пък тийновете си ги харесват  Peace

# 169
Мъжка им работа.  dontknow Прочетох на Бобето впечатленията на твоя мъж и има специални поздрави от него newsm53, та да му ги предадеш де.
Г-ците сега се върнаха от "Котките" и ги нападнаха (картофите де). Предполагам са прегладнели Laughing Колкото и да ме кефят, май няма да ги повтарям скоро или трябва да измисля нещо да не са му сухи и безвкусни - били сухи, безсолни, сладки (самите картофи си бяха много сладки), много подправки, абе.....то сигурно и аз нещо не съм му догодила вкуса, ама може да пробвам със сиренца и по-малко подправки и няква мръвка newsm78 Ако държа да го впечатля де hahaha

# 170
  • ВАРНА морето сините вълни
здравейте аз направо на десертите торта Династия за сега без разрез че е за 8ми  и отново страхотните бисквитки с кокос и боровинкиомитат се за нула време не мога да им смогвам

# 171
                                      Шоколадов кекс

Последна редакция: сб, 07 мар 2009, 09:26 от nordina

# 172
                                      Шоколадов кекс

А рецепта, изглежда страхотно?  Crazy Crazy

# 173
ММммм като гледам този шоколадов кекс и направо smile3508

На нас пък много ни харесаха картофките, а и аз си падам по постни неща та затова

# 174
nordina , шоколадовият кекс е направо ......

# 175
Мъжка им работа.  dontknow Прочетох на Бобето впечатленията на твоя мъж и има специални поздрави от него newsm53, та да му ги предадеш де.

не може, той заспа. Щото купих два кашона бутчета и трябва да ги изчистя и прибера във фризера  Laughing

Пробвай с тези картофки като печеш меса. Вместо да нарежеш картофите на кубчета или какви да е парчета, нарежи на ветрилца и печи с месото под фолио. Така в къщи са мноооого приемливи . Като гарнитура  Wink

Бетина, да покажеш и разрез на Династията  Peace

# 176
Дикси тези мечета могат да се направят и без формички.
.....
Зано да ме разбра Rolling Eyes, че как само обясних ooooh!

Бъни , разбрах, благодаря ти за обяснението! Simple Smile

labrex , А тези формички са пластмасови доколкото виждам, нали? И с тях само се оформят сладките, а не се пекат в тях? (Ако са пластмасови е ясно). Питам, защото аз имам формички за по-големи сладки или кексчета с форма на мечета, които се пекат вътре във формата. Но тя е метална...

Pety  , като ти видях пиците огладнях. eat Kоето не е хубаво, защото сега няма как да си направя, защото нямам продукти Sad. Допреди малко ми беше лошо и сега се чудя какво да си забъркам, стомахът още ме боли, ама ти я пици как ми се ядат...  Cry

# 177

labrex , А тези формички са пластмасови доколкото виждам, нали? И с тях само се оформят сладките, а не се пекат в тях? (Ако са пластмасови е ясно). Питам, защото аз имам формички за по-големи сладки или кексчета с форма на мечета, които се пекат вътре във формата. Но тя е метална...

dixi , да, с тях се изрязват сладките, те са от твърда пластмаса и при натиска се отпечатва релефа на съответното животинче. После сладките се пекат в тавичка.

# 178
  • София
esy, каква е рецептата ти за Boston Cream Pie-а?  Мммммммного вкусно нещо!

# 179
Ох тортичката на Кафенцето изглежда много сочна мммм Crazy
Би ли споделила рецепта или линкче плс Praynig
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт