Къде в Бургас(15)

• 45 036
  • 433
  •   1
Отговори
# 270
Днес видях билборд на Deichmann , на който пишеше , че отварят на 2-ри април в мола.

Може би тогава ще го откриват.

# 271
  • Бургас
 Belle Fleur - за Монтесори http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=381243.0

# 272
  • Бургас
момичета,много ви благодаря на всички,които ми пуснаха линкове.Метода май е доста интересен.За да не остане никой с впечатление,че имам личен интерес да рекламирам новата придобивка,повече няма да ви досаждам в темата по въпроса.Намерих информацията за моята съседка,тя да си решава нататък за внучката.Още веднъж-благодаря  bouquet

# 273
  • Бургас
Sinara и lucyl30  bouquet благодаря ви дами

# 274
Хм... Това "Монтесори" май наистина ще има нужда от сериозна реклама, предвид цените... Shocked
Иначе метода е действително добър, някои добри детски градини дори се опитват да го прокарват от части (в софийските най-вече).
Молът ще отвори до една седмица! Ураааа!

# 275
6tooo beee iavno ne si prodaljiva terapiata  Sad Az sa6to hodia pri neia ot mnogo vremeeee i smelo moga da kaja 4e tia me napravi nov 4ovek i spasi semeistvoto mi!11 bowuu

# 276
DETSKI  PSIHOLOG  SA NADEJDA PANTELEEVA I NELI TETIMOVA, TETIMOVA E ZA DESA  DO7G. PANTELEEVA E I PSIHOTERAPEFT KABINETA E DO PIKADIL!I I OT DVETE SAM MNOGO DOVOLNA !!!  bouquet

# 277
За МОЛ-а - аз разбрах, че ще го откриват на 23 април, а Карфур - този четвъртък. Между другото, получих им брошурата - определено искат да ударят Кауфланд с цени Wink

# 278
  • Бургас
Момичета, от коя аптека / или магазин мога да си купя сребърна вода?
Благодаря ви предварително   bouquet

# 279
Момичета, от коя аптека / или магазин мога да си купя сребърна вода?
Благодаря ви предварително   bouquet
Има в почти всяка аптека. Аз лично съм купувала от аптеката на "Св. София" и от тази на Ботева до Болерото. Струва около 3 лв.  Peace

# 280
Сребърната вода и коларголовите капки мисля, че е  едно и също. Питай в аптеката най-добре.  Доколкото ми е известно важен е процентния разтвор в зависимост от това на каква възраст е детенцето, на което ще се поставят.
Вече в почти всяка аптека ги приготвят. Последно ми приготвиха в аптека "Марешки" на "Фердинандова", а са ми изпълнявали рецептата и в аптеката срещу Общината, тази голямата на ъгъла (по-скоро се пада срещу банка ОББ).

За да изясним недоразуменията относно предпоследното ми изказване, искрено се извинявам ако подозренията ми са били разбрани като проява на лош тон. Вероятно упражних не на място правото си да предявявам подозрения. Peace

# 281
Момичета и аз да питам за шивач, видях че една мама е питала, но не видях отговор  newsm78, някой ако знае добър ще сподели ли, че ми е спешно, мнооого ви благодаря  newsm51

# 282
Карфур не е ли мола всъщност?

# 283
Карфур е супермаркет.
Мола е до него. Аз пък видях, че ще има Esprit, dm, Beneton... и за първи път в България - Douglas.
За хапване също доста, включително KFC.  Laughing

Kолкото до Монтесори. И аз им разгледах сайта и смятам лятото да ги посетя.
За толкова високи цени, се надявам да са ок.

# 284
  • Бургас
Карфур е супермаркет.
Мола е до него. Аз пък видях, че ще има Esprit, dm, Beneton... и за първи път в България - Douglas.
За хапване също доста, включително KFC.  Laughing

Kолкото до Монтесори. И аз им разгледах сайта и смятам лятото да ги посетя.
За толкова високи цени, се надявам да са ок.
Е, от този текст "Bourgaz Plaza is on a 52 ha parcel of land with a total of 39 000 sq m of retail space, consisting of more than 90 stores of which the Carrefour hypermarket is the largest." става ясно, че Карфур е  хипермаркет в мола, а не че са един до друг  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт