Къде в Бургас(15)

• 44 986
  • 433
  •   1
Отговори
# 300
Вижда ли ли сте някъде да продават шведска стена?
Проверих само в спортния магазин срущу ЖП-гарата -няма.
Можеш да провериш и в Ритони спорт.
Успех!

# 301
Къде в Бургас има часовници на ESPRIT  Thinking

# 302
  • Бургас
kalinikol, нашата къщичка е на двора и само когато има компания от други деца играе с нея, иначе никакво внимание не й обръща! За сметка на това, когато я водя на Смарти парти не излиза от абсолютно същата къщичка! Абе, луда работа!  Tired

# 303
При Енгибаров, на Богориди и в Пиргос стил, май гледах и на още едно място, но в момента не се сещам. Ще пиша. Успех и аз ги харесвам много като дизайн.  Peace

# 304
При Енгибаров, на Богориди и в Пиргос стил, май гледах и на още едно място, но в момента не се сещам. Ще пиша. Успех и аз ги харесвам много като дизайн.  Peace

А къде е Енгибаров newsm78

# 305
Ами на Богориди, някъде по средата на улицата, не знам кой номер е, като идваш от х-л България е от дясно на един ъгъл, ако не се лъжа на пряката която е за м-н Щъркел.

Намерих това в гугъл - Енгибаров ЕООД  Бургас ул. Алеко Богориди №23 056 - 84 29 33

# 306
  • London, baby
Биляна * , намери ли светещи маратонки? На ул. Богориди в спортният магазин на runners видях плакат и ги рекламират.

Момичета, утре от колко ч ще отварят Карфур?

# 307
  • у нас

Момичета, утре от колко ч ще отварят Карфур?

07.30 h  Peace

# 308
  • Бургас
Момичета,знаете ли къде правят химическо чистене на кожено яке от естествена кожа?

# 309
  • у нас
Момичета,знаете ли къде правят химическо чистене на кожено яке от естествена кожа?

на химическото на Ботева, до спирката  Peace

# 310
  • London, baby
Sinara , благодаря!!

Сетих се още нещо, магазин/склад за пердета по-евтини?

# 311

на химическото на Ботева, до спирката  Peace

Обезателно питай в какво състояние ще ти го върнат.
Миналата година намачкано, "лъскаво"  кожено яке го върнаха "изгладено" и матирано. Пък подплънките му къде бяха. ooooh!

# 312
има и в Трия, мисля че на втория етаж, до ескалатора  Hug

# 313
Момичета, извинявайте за невежеството, но къде е този Мол? Какви марки ще има там?

# 314
  • у нас
Sinara , благодаря!!

Сетих се още нещо, магазин/склад за пердета по-евтини?

пердета  при арменеца, който беше на Краснодар. Сега е в нов магазин, който се намира на Гладстон, в новата кооперация, м/у ул. Л.Каравелов и Пробуда. На ъгъла има климатици и до него е магазина, има голяма табела - пердета, килими и тем подобни. Ориентира ли се? Peace

Общи условия

Активация на акаунт