Бургас: Ясли, градини, занимални със специални занятия

• 91 033
  • 1 269
  •   1
Отговори
# 195
Искам да попитам мамите, на които децата ми ходят в Андерсен- лятото винаги ли са сборни групите?

Лятото навсякъде са сборни групите  Confused

# 196
Понеже голямото ми дете не посещава ДГ, е лишено от възможностите, които там предлагат да изучава нещо - като чужд език, танци или друго. Интересуваше ме нещо като курс или занимание по няколко пъти в седмицата за дете - 4 г., но разбрах, че такива неща се организират от есента. Имате ли инфо, което може да споделите по въпроса?

# 197
  • Бургас
Искам да попитам мамите, на които децата ми ходят в Андерсен- лятото винаги ли са сборни групите?

Лятото навсякъде са сборни групите  Confused
супер странна работа! Не съм предполагала, че толкова много деца има кой да ги гледа през лятото!   Tired

# 198

супер странна работа! Не съм предполагала, че толкова много деца има кой да ги гледа през лятото!   Tired

По лошото е, че и да няма кой да ги гледа това е положението. Учителите имат много дни отпуск, който са длъжни да ползват лятото. В началото на юни ми беше много болна темата, защото в групата на сина ми бяха над 40 деца. Спяха на походни легла и седяха по земята. Стигна се дотам, че сина ми заяви на майка ми "Бабо г-жата каза ти да ме гледаш, защото няма достатъчно легла"  Shocked

# 199
И при нас помолиха, който може, да спре детето от градина за лятото.

# 200
  • Бургас
E, добре, но в случай, че работя и аз и мъжа ми, имаме една баба, която е млада и също работи пълноценно, какво да правя? Кой да търся да я гледа.
Има студенти, които трябва да карат стажове, пенсионирани учителки, толкова ли не могат да измислят нещо за тези 2-3 месеца, докато си вземат отпуските. Хубава работа!  Tired

# 201
  • Бургас
E, добре, но в случай, че работя и аз и мъжа ми, имаме една баба, която е млада и също работи пълноценно, какво да правя? Кой да търся да я гледа.
Има студенти, които трябва да карат стажове, пенсионирани учителки, толкова ли не могат да измислят нещо за тези 2-3 месеца, докато си вземат отпуските. Хубава работа!  Tired

Ами пускаш детето в сборните групи.От първи юли до началото на септември и сина ми ще е в сборна.Казах, че няма кой да го гледа.То си е и така де - и двете ни баби работят.Предупредиха ме, че щели да ги слагат по две деца на легло.Направо не ми се мисли, но това е положението. Tired

# 202
  • Бургас

Досега /трето лято вече/ винаги са били сборни - децата наистина са много малко. Мартин не ми е казвал да се е случвало да спят по двама или на пода.

# 203
  • Бургас
LaDiDa, моят син е първа група в Андерсен, аз имам възможност да го гледам лятото и очаквах от юли да са сборна група, но при нас едната госпожа просто си намери заместничка, били много деца и още около месец ще си ходят в свойта си групичка, така че всичко е относително

# 204
 ShockedКакъв е този ужас сборни групи, две деца на едно легло, на пода?!?Рени е от две седмици в  ясла №3 и при нас проблема е че няма кой да я гледа лятото и от сега гледам че има списъци за деца които родителите им ще са в отпуск и при нас ще има сборни групи и ако ги слагат на едно легло две деца... не ми се мисли.Аз не мога да кажа дали съм доволна днес като я оставих и на мен ми текнаха сълзите , като я чух как плаче и лелката я хвана за ръката закара я до стаята ,която явно е с играчки ли не знам ,и я заряза сама и чувам от вътре"мамооо ла ла ".Много е трудно първите дни.Видя ми се много груба учителката честно да си кажа.Като излезе от вратата аз я поздравих"Добро утро"а тя само изсумтя нещо и я дръпна на вътре.

# 205
  • Бургас
rosenna , тъкмо за ясла номер 3 говоря, там е и сина ми. Wink
Това ми казаха сестрите, че от 6 групи остават само 3 сборни и като се налага децата ще са по две на легло.

# 206
 ShockedУжас!Те сега ми се обадиха да ходя да си я взимам че много ревяла пък не знам като ги смесят групите какво ще става.Те май защото знаят че до края на седмицата съм в отпуск и затова ме извикаха да си я взема в 12.Миналата седмица си оставаше да спи без проблеми пък тази седмица като разбраха че почивам" Ела да си я вземеш че реве"събуждала била и другите деца.Дали се вкарвам във филми или правят такива номера?

# 207
  • Бургас
LaDiDa, моят син е първа група в Андерсен, аз имам възможност да го гледам лятото и очаквах от юли да са сборна група, но при нас едната госпожа просто си намери заместничка, били много деца и още около месец ще си ходят в свойта си групичка, така че всичко е относително
Днес аз я водих- сборна група са 1ва А и 1ва Б. Има още една първа група ли?  newsm78

# 208
http://www.oksinia-bg.com/kidcenter1.html
Ето в такъв център искам да запиша детето си в Бургас. Някой знае ли нещо подобно да имаме?
По въпроса за сборните групи - изглежда навсякъде се решава различно въпроса, май директорката взима тези решения. В ОДЗ "Ран Босилек" в Изгрев лятото си вземали заместници и нямало сборни.

# 209
  • Бургас
ShockedУжас!Те сега ми се обадиха да ходя да си я взимам че много ревяла пък не знам като ги смесят групите какво ще става.Те май защото знаят че до края на седмицата съм в отпуск и затова ме извикаха да си я взема в 12.Миналата седмица си оставаше да спи без проблеми пък тази седмица като разбраха че почивам" Ела да си я вземеш че реве"събуждала била и другите деца.Дали се вкарвам във филми или правят такива номера?

Не знам да имат такава практика.За моя не са ме викали.Звъняли са два пъти, като е вдигал температура да си го взема.Вие в коя група сте?

Общи условия

Активация на акаунт