Бургас: Ясли, градини, занимални със специални занятия

• 91 032
  • 1 269
  •   1
Отговори
# 210
В 4гр,група "Слънчо"май се казва.Днес за първи път ми звъннаха,милата седмица когато я караше мъжа ми нямаше проблеми и уж много добре се държеше,лесно свикваше, а сега като почивам много реве.Не знам може сега да и е дошла кризата,но и сутринта нещо хич не ми хареса учителката.

# 211
Някой може ли да ми каже по какъв критерий избират децата в класирането за яслите.

# 212
Може и по-зле, момичета. В някои градове градините направо почиват по 1-2 месеца.

# 213
  • Бургас
Сина ми е в 6 група.Но и той имаше един период в който сякаш "се усети" и започна да плаче повече.Така, че може и да не те лъжат.За най-сигурно питай и другата сестра как се държи детето при нея.Може да си има и предпочитания.

# 214
  • Burgas
В 4гр,група "Слънчо"май се казва.Днес за първи път ми звъннаха,милата седмица когато я караше мъжа ми нямаше проблеми и уж много добре се държеше,лесно свикваше, а сега като почивам много реве.Не знам може сега да и е дошла кризата,но и сутринта нещо хич не ми хареса учителката.
да не би детето да е чуло,че ще почиваш и затова да плаче,може да са малки но всичко разбират,особенно ако разберат,че мама си е вкъщи.

# 215

[/quote]да не би детето да е чуло,че ще почиваш и затова да плаче,може да са малки но всичко разбират,особено ако разберат,че мама си е вкъщи.
[/quote]

Виж затова не съм се замислила,да тя знае че съм в къщи и често го обсъждаме с мъжа ми.Когато я караше мъжа ми казваше "тати ла кола"и знаеше че баща и ще я вземе с колата,а сега си крещи направо "мамо лааа".А аз си признавам че си я глезя доста и имаме големи проблеми с мъжа ми по този повод,той с нея е доста строг и него много го слуша.

А затова дали има предпочитания определено има ,защото сутринта учителката беше една много сърдита и не чух думичка да и каже нещо да я успокои,хвана я за ръката и я пусна в стаята.Не знам може и това да е правилния начин.

Някой може ли да ми каже по какъв критерий избират децата в класирането за яслите.
[/quote

Предимство имат децата на работещи родители,самотни майки, деца на държавни служители,деца от многодетни семейства.Гледа се също района  и май това беше.

# 216
  • Burgas
Тогава по добре кажи на детето,че мама ще ходи на работа и като свърши ще я вземе и  не обсъждайте,че ще почиваш.

# 217

[/quote

Предимство имат децата на работещи родители,самотни майки, деца на държавни служители,деца от многодетни семейства.Гледа се също района  и май това беше.

Моята дъщеря като я записвах бяхме десети в списъка - мъжа ми работи в МВР, аз в съда. Живеем на 100м. от яслата. И въпреки това ни няма в списъка за септември  newsm78

# 218
  • Бу-у-урга-а-ас

Ето в такъв център искам да запиша детето си в Бургас. Някой знае ли нещо подобно да имаме?

Чувтсвам се странно, че пак се изказвам по въпроса, но и там съм работила  ooooh! . Нищо по-различно и добро от "Палавници" примерно.

# 219

[/quote

Моята дъщеря като я записвах бяхме десети в списъка - мъжа ми работи в МВР, аз в съда. Живеем на 100м. от яслата. И въпреки това ни няма в списъка за септември  newsm78

И мъжа ми е в МВР аз съм към частна фирма бяхме №52 и не бяхме приети нито за юни нито за септември,но ходих при директорката .Колега на мъжа ми със същите привилегии като нашите с номер 142 приети на 32 място за юни,естествено с връзки.Като отидох я питах"Обяснете ми децата приети преди нас какви точна привилегии имат преди моето дете",тя взе да увърта и като ги я питах за  детето на колегата на мъжа и стана много неудобно и много на бързо се съгласи да вземе моето дете което го нямаше в списъците .Човек трябва да ходи да си търси правата

# 220
  • Бургас
 LaDiDa ние сме 1 Г.
За дет. центрове-за момента най-добри ми се струват Палавници и Монтесори

# 221
  в тази същата ясла на моя позната са и се обадили миналата седмица да отиде да си вземе детето на обяд защото имало 37.2 температура  Rolling Eyes тия там се правят на луди определено,защото това не е температура,но просто жената казала че не може да гледа детето 1 месец в тях и и правят номера  #2gunfire

# 222

[/quote

Моята дъщеря като я записвах бяхме десети в списъка - мъжа ми работи в МВР, аз в съда. Живеем на 100м. от яслата. И въпреки това ни няма в списъка за септември  newsm78

И мъжа ми е в МВР аз съм към частна фирма бяхме №52 и не бяхме приети нито за юни нито за септември,но ходих при директорката .Колега на мъжа ми със същите привилегии като нашите с номер 142 приети на 32 място за юни,естествено с връзки.Като отидох я питах"Обяснете ми децата приети преди нас какви точна привилегии имат преди моето дете",тя взе да увърта и като ги я питах за  детето на колегата на мъжа и стана много неудобно и много на бързо се съгласи да вземе моето дете което го нямаше в списъците .Човек трябва да ходи да си търси правата

Свекърва ми ходи като видяхме списъка и са й казали,че Петя ще е първа резерва ако някое дете се откаже или стане на 3г. и го преместят.Казали са и също да не ходя аз да се разправям,че съм бременна /по-точно вече ще раждам  Laughing/ ,че като ме видели с корема изобщо няма да вземат детето на ясли.  newsm78 . А бяхме само десети - ужас. #2gunfire

# 223
Това за ясла №3 ли е?

# 224

Незнам за номера - казва се Щурче в Лазур

Общи условия

Активация на акаунт