AVON- обсъждане на продукти за 04-ра и 05-та кампания

• 25 501
  • 427
  •   1
Отговори
# 375
да ви кажа чесно,не мисля,че че е било забранено да се продават в магазини.... най- очеизвадния пример,за които се сещам е на автогарата във Велико Търново - забелязах,че там в едно магазинче е претъпкано,изцяло заредено с ейвън и това е от години,а на такова място... ако е забранено едва ли някой ще рискува - та там спират сигурно по 20 автобуса с различни хора на ден.
виждала съм и в хранителни магазини.
дори и да започне масово да се зарежда със стоки на ейвън едва ли ще има мн желаещи,защото където съм виждала до сега продуктите винаги са със завише цена в сравнение с каталожната,което е и обяснимо - все пак цените на продуктите варират във всяка кампания,а когато си заредил примерно нещо за 5лв,а в следващия каталог е на 3,50 няма как да смъкнеш цената,защото си на загуба... та така де... и да ги разрешат официално едва ли хората ще се втурнат да си купуват.
лично аз предпочитам от представител.

# 376
В града в който живея съм виждала продукти на Ейвън в цветарски магазин, но наистина с доста завишени цени, парфюм малка черна рокля например беше 30лв. Shocked един рол-он 5лв., така че не смятам че могат да ни бъдат конкуренция.

# 377
Да ви попитам могат ли да се поръчват още продукти по 5-та кампания, защото моята дистрибуторка ми каза, че вече 6-та се пуска, а гледам в сайта си седи 5-та... ?

# 378
По принцип въпросът ти е за другата тема, но да, може да се поръ4ва все още от 5та, вероятно на дистрибуторката й е минала редовната дата за поръ4ка и не може да събере за експресна, затова ти е отговорила така. 5та кампания е до 16ти. Аз примерно утре пускам поръ4ка Simple Smile

# 379
  • Бургас
Относно зареждането на магазини-изрично беше упоменато от Ейвън, че не е разрешена продажбата на продукти в магазини. Най-малкото това е и незаконно, тъй като за да имаш право да продаваш каквато и да е стока в магазина си, трябва да имаш фактура, издадена на фирмата ти, а Ейвън такъв тип фактури никога не са издавали и затова са подчертавали, че това е в нарушение на закона и при евентуална проверка подлежиш на санкции. Друг е въпросът кой е спазвал разпоредбите и дали е имали някой, който да е проверявал и контролирал това. Факт е, че има доста магазини, които са си позволявали това на техен собствен риск или по-вероятно с негласното съгласие на някой познат от въпросните проверяващи "уж" структури  Whistling И тук в Бургас си има такива магазини, но... нормално.
От друга страна Ейвън беше уточнил, че при съмнения за такъв тип търговия, въпросният представител автоматично се изключва от всякакви класации за топ, моп или прочее титли и томболи, които се основават на обема продажби, само че както всички знаем теорията и практиката са две абсолютно различни понятия, които понякога напълно се разминават  Rolling Eyes
А дали в момента това е разрешено официално  Thinking дълбоко се съмнявам, защото Ейвън винаги е била и ще бъде компания, занимаваща се с каталожна търговия поради много причини и съображения и надали би си вкарала такъв таралеж в гащите  Rolling Eyes

# 380
  • София
А, и да добавя, понеже имам магазин за перилни препарати и козметика, можела съм да взимам от Ейвън, било легално вече. newsm78

Сериозно? Това може много да промени ролята на представителя.
В какъв смисъл да промени ролята? Каза, че преди не е било легално, но вече е разрешено? newsm78

Имах предвид, че така всеки ще може да си зарежда Ейвънски продукти в магазините за козметика и клиентите ще предпочетат да си купят направо от там, вместо да чакат с дни доставката от представители.

Относно по- високите цени, има логика, но пък ще има и по- евтини. Аз например бих купувала главно от промоции, които със сигурност следващите кампании са по- скъпи.

Като цяло предишният пост е много осветляващ.  thumbsup

# 381
  • София
Имам въпросче към bebsun    bouquetИмах един лосион за тяло с блестящи частици- 
...
Предполагам са му сменили опаковката,защото моя е стар,ако го има може ли да ти поръчам?Аз съм в Борово Rolling Eyes
Има го, аз също го имам този лосион, и ще си го ползвам и това лято, слава богу че срока му на годност е 24 м. Peace
А иначе изглежда по същия начин в сегашните каталози, само капачката му е златиста. Ив 6 и 7 каталог е 9.90.

Сега като казахте и се загледах в каталозите и странно, но този така търсен и купуван лосион го няма.  Thinking Показаният в К6 и К7 (със златистата капачка) е друг, с бета каротен. Също много, много хубав, любим ми е, но не е този с частичките.

danielad , имам един, че се бях запасила за себе си в края на лятото, но мога да ти го продам, тъй като не съм си свършила още предишния.  Grinning Не е отварян, в срок на годност е, до февруари 2011. 

# 382
  • София
bebsun  Hugписах на лични

Последна редакция: нд, 12 апр 2009, 18:46 от danielad

# 383
предлагам червената чанта на ейвън от 5 каталог  на ниска цена
мога да осигуря транспорт до стара загора ямбол сливен

# 384
включвам се отново за да ви попитам за хладилната чантичка от К06.пускат я за втора година... заслужава ли си?какви са ви впечатленията?чудя се дали да си я поръчам?!

# 385
Тя колко е голяма, че не мога да преценя по снимките?

# 386
  • гр. Пловдив
Две мами съм виждала с нея и си я ползват, за да си носят бурканчетата за детска кухня в нея /ако по това може да прецениш горе долу за големината й/Laughing

# 387
  • USA, Steak State
Две мами съм виждала с нея и си я ползват, за да си носят бурканчетата за детска кухня в нея /ако по това може да прецениш горе долу за големината й/Laughing

Ти ме разби просто  Joy А къде останаха найлоновите торбички  smile3506

# 388
е щом носят бурканчета,значи има някакво хладилно действие.
трябва ми за лятото за плаж ...

# 389

Ти ме разби просто  Joy А къде останаха найлоновите торбички  smile3506

Не се смей, наистина е така, я тях съм виждала да носят дестка храна от кухнята.Както и в едни подобни но на раета.

Общи условия

Активация на акаунт