Хайде да откажем цигарите завинаги!

• 53 402
  • 555
  •   1
Отговори
# 135
Аз не пуша, но мъжът ми - по кутия на ден, повече от 25г. Никакви лепенки, уговорки, молби не помагат. Сам се усеща колко му пречат, но философията му е тъпанарска - все от нещо трябвало да се умре    smile3511. Преди година му правиха сърдечна операция. Ако си мислите, че ги е спрял - не. Най-голямото му постижение беше, че докато беше в кардиохирургията не пуши десетина дни и каза как гнусно му миришели сестрите-пушачки . Дотам.

# 136
  • Бургас
какво стана бе ,хора,спирате ли или само си говорим? newsm78

# 137
Ей хораааа,вече два дни не пуша и сигурно е излишно да ви казвам,че се чувствам страхотно!Не не си говорим,подготвяме се.Толкова се радвам.Мисля,че вече знам какво следва-никакви цигари повече!Айде какво става с вас!Как`Сийке ,приемош ли ме в твоя клуб?На бившите пушачи?Знаете ли какво ми каза една моя позната?Видяла е нашата тема тук и каза,че не е влязла,защото я е било страх,че ако влезе и чете ще ги откаже.Кажете ми това не е ли поредният пушач,който вътрешно иска да ги откаже,но се страхува?Мислите ли,че има и други такива като нея?Е аз се качих на спасителната лодка и напуснах потъващият кораб-ваш ред е да ме последвате.Още ли продължавате да пушите?Айде ,че лодката няма да ви чака вечно,а докато дойде другата може да сте потънали вече. Simple Smile

# 138
haide da stavame pove4e stiga sme pisali 4e iskame da gi otkajem skoro trqbva da pi6em kak sme gi sprqli .kolko dobre se 4ustva6 bez tiq laina.izvinete me

# 139
Знаете ли какво ми каза една моя позната?Видяла е нашата тема тук и каза,че не е влязла,защото я е било страх,че ако влезе и чете ще ги откаже.Кажете ми това не е ли поредният пушач,който вътрешно иска да ги откаже,но се страхува?Мислите ли,че има и други такива като нея?

Има това съм аз .Почнах да чета книгата "Не пуша вече "и като видях , че има ефект я скрих от себе си и не смея да си я допрочета  #Cussing out #Cussing out

# 140
Знаете ли какво ми каза една моя позната?Видяла е нашата тема тук и каза,че не е влязла,защото я е било страх,че ако влезе и чете ще ги откаже.Кажете ми това не е ли поредният пушач,който вътрешно иска да ги откаже,но се страхува?Мислите ли,че има и други такива като нея?

Има това съм аз .Почнах да чета книгата "Не пуша вече "и като видях , че има ефект я скрих от себе си и не смея да си я допрочета  #Cussing out #Cussing out

Vikuna  Joy Joy Истински ме развесели. Аз пък не смея да си я купя  Joy Joy

# 141
  • Варна
От понеделник мисля дяа откажа цигарите . Подкрепете ме.

# 142
От понеделник мисля дяа откажа цигарите . Подкрепете ме.
Peace Peace Peace Peace Hug

# 143
Как`Сийке ,приемош ли ме в твоя клуб?На бившите пушачи?

Браво, браво, само така! Цигарите отказва само този, който наистина го иска. Останалите все ще си намерят повод (и довод!) да продължат да пушат.  Laughing

# 144
  • Варна
Радвам се че ме подкрепяш.

# 145
  • София-Варна
Ох и аз пуша вече повече от 20 г.и съм сигурна,че мога да ги откажа,но си търся оправдания постоянно!Сега искам някой да ми обещае,че няма да напълнея и съм до тук с тях!!!Лигла...Мъжът ми пушеше по 2 кутии на ден ,преди 4г на нова година каза-от утре спирам и спря,а аз все оправдания си търся.Той обаче наистина напълня,но пак с неговата желязна воля отслабна 20 кг.,а аз пак нищо не направих, хем пуша-хем съм дебела....
Какво да направя и аз незнам,въртя се в някакъв омагиосан кръг!

# 146
а аз пак нищо не направих, хем пуша-хем съм дебела....
Какво да направя и аз незнам,въртя се в някакъв омагиосан кръг!

Заменяш цигарите с ябълки и тръгваш на фитнес.  Mr. Green

# 147
 smile3521 И аз така направих-само,че не на фитнес,а си правя упражненията вкъщи. Simple Smile

# 148
  • Варна
А що се отнася до отслабването какво може да се направи.

# 149
Ровя се във  форума да почета малко за варицелата и случайно попаднах на вас.От 3 дни пия табекс,намалих цигарите наполовина-преди пушех по кутия,но много ми е лошо от тоя Табекс и не съм убедена,че ще ги откажа напълно,но факта че пуша по-малко пак ме прави доволна.Моя роднина ги отказа с Табекс и качи 10 кг  Shocked,това вече е прекалено за мен,ако ми се случи.Поне да се стопли,че да ходя да тичам

Общи условия

Активация на акаунт