Отговори
# 240
аз да ви кажа "Лека нощ" и отивам да лягам че днес Ивко реши да става певец и днес целия ден си прави опити с гласа си.На всичкото отгоре татко му се прибра и започна да дрънка с една изключително дразнеща дрънкалата.Картинката беше пълна-имах  си певец и инструменталист Joy

Значи вече мога да започна да го слагам по малко да сяда,така ли? newsm78 Thinking

# 241
  • София
Здравейте и от мен!!
Днес имаме месечинка, станахме на цели 3 месеца!!! Laughing  party023  bigdance2 cook
Аз стерилизирам по 1 път на ден.

# 242
Момичета , моля за малко помощ.Възможно ли е малката да има хемоглобин 142? При положение че референтните са от 90-118?Направо вече ще изкукам, какво може да значи това.Прочетох малко в нета и се моля да са объркали в лабораторията (то не е точно лаборатория а клиника "св. Николай чудотворец"). Като взел изследванията мъжа ми и питал как е хемоглобина тя казала супер, гледайте реф за жена. Shocked Ама защо за жена като тя е бебе.Да не би да са се объркали че е голям човек и от там нещо по самото изследване.Само се моля да е грешка. Praynig

# 243
  • Sofia
ladybebi-защо не се обадиш на педиатъра или на доктора назначил изследванията, newsm78 на мен това би ми била първата реакция.Дано всичко е наред и треговите ти са напразни.
Честито на всички месечинка
Честито и на всички именници днес!!!
За татковците, нашия помага много.все пак сме само двамата и сме си разпределили задълженията.
На мен днешния ден е слабо казано кошмар.Вчера дядо ми почина и се каних да ходя на погребението му.Но Антоан пипна гадния вирус.Честно казано момичета такова нещо незнам.Видяла съм се в чудо.От вчера е с лека Т и леко надути сливици, водихме  го при нашето педи"не се притеснявайте, началото на вирусна инфекция" и ни изпрати само с нещо хомеопатично.Но днес след като цяла вечер  и цял предиобяд се борихме с Т и сливиците станаха огромни, ни изписа антибиотик.Въпреки това го заведох на спешния и ни назначиха куп изслесдвания , благодаря на Господ, Praynig оказа се найстина вирусна инфекция с леко увеличение на черния дроб, но всичко в границите на нормата.Отказахме да остане в болница/след като ни разсясниха че разликата в лечението няма да има, освен това че антибиотика няма да е венозно/.Сега пак е с Т и ползвам чаршафите с оцет и не смея да го оставя за секунда.Така не сме боледували никога, немога да спра днес да плача и се чудя как да го облекча.Дани съм го изолирала в хола, а той днес само ми гука и се смее.Дано утре сме по добре.Тази вечер съм нощна смяна.

# 244
Лейди, виж това:
http://www.calgarylabservices.com/files/LabTests/CBCReferenceValues.pdf
Първата колона  3-5 месеца горната граница е 147. Ползвате ли някакви лекарства за повишаване на хемоглобина? Ако ползвате такива обсъди резултата с доктора , за да намали те или спрете дозите им ако прецени той.

Честито на именниците на Дани и на Пепена. Да ви са живи и здрави момченцата и много да ви слушат!

# 245
  • Бургас
Честито на всички именници и месечинки!Лейди гледах клипчето на малката - много е миличка! желая и да се оправя бързо!
Мая - стискам палци баткото да пребори бързо бързо гадният вирус!
За татковците и нашият помага без да го подканвам! Не мога да си представя друг тип поведение, а и не смятам че е редно! Naughty
Да се оплача  Cry- със секнат кръст съм и изобщо не мога да вдигам малкият и направо идея нямам какво ще правя, че той и нашият е един фин младеж 7,500.... Ужас!
Лека и поспалива от нас!

# 246
добър вечер, отново съм аз Simple Smile

днес решихме да идем на кушия, ама докато се оргснизираме и тя взела, че свършила. е, поне се поразходихме до кремиковския манастир. за малко, но си заслужаваше. мисля, че на Момо му хареса, нищо, че заваля.
Лейди, защо не се обадиш на педиатъра на Мишето? възможно е да е от АМ, нали в него има повече желязо.. дано всичко да е наред  Hug

Аз да ви покажа как си реших проблема с косопада: http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=10938571       мисля, че скоро няма да пада коса  smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 247
  • София
Лейди, Майче, горе главите, милички, и бързичко всичко да се оправя! Praynig
Диданка, ама сега не губиш време в ресане на къдрици, нали? Mr. Green
Мамита, вие колко често къпете бебоците?
Ние се къпем всяка вечер, както и всяка вечер мием главичката с душ-гел-шампоан. Много рядко се случва да пропуснем къпане (ваксина, ако излизаме и се приберем късно). Моето разсъждение е, че щом аз се къпя всяка вечер и ден (лятото дори по 2 пъти), редно е и детето ми да има същите хигиенни навици. Поне така си мисля, де. Как е при вас? newsm78

# 248
Относно сядането.. за момичетата знам че е от 5,6 месец,а за момчетата е от 7,8 месец

и ние се къпем всяка вечер  bath1  bath1  bath1

# 249
Лейди, много сладко се смее малката. Симона и тя днес за първи път се засмя така с глас.  Simple Smile
Щом акате само по веднъж на ден, струва ми се пресилено да се говори за разстройсво. Разстройство е, когато е рядко като водичка и е поне 4-5 пъти на ден и повече. Я вземи се успокой!  spoko Аз на Симона няколко пъти досега й давах Ентерол, когато имаше разстройство. Давах го наведнъж цялото прахче, разбъркано с лъжичка с няколко капки мляко. Ако утре даваш, пробвай да го дадеш навъднъж да видиш как ще е.

Мая, стискам палци баткото бързо-бързо да пребори гадния вирус!

Диданка, честита прическа!  Simple Smile

Мишле, ние също се къпем всяка вечер. Тъй като съм срещала противоречиви мнения, че честото къпане не било полезно за кожата, използвам съвсем мъничко душ-гел, а косата я мием през ден-два. Симона обожава да се къпе. Как да я лиша от подобно удоволствие? А и не е само това.  ooooh! Свикнала е да я къпем всяка вечер в точно определен час и предполагам, че ако поради някаква причина се наложи да пропуснем... ще ни направи луди...  Crazy

Отива да си лягам, че останах без сън!

# 250
Майче, дано се оправи баткото ви скоро baby_neutral!

Лека нощ от мен, не че ще заспя преди 1-2часа, но ме чака дълго носене на бебка ooooh!!

# 251
Лейди, ако акането е веднъж дневно, едва ли е разтройство  newsm78 А смеха наистина е като на голям човек.

Мая, съжалявам за дядо ти и дано Антоан оздравее бързо. За сваляне на Т аз знам и за хладка баня, а за висока Т много ефикасен е Хексалгина. Надявам се обаче да не стигате до там  Praynig

ДииДии, съчувствам ти за кръста. Мъжа ми е така от няколко седмици и добре знам какво ти е.

Къпем се всяка вечер, но с миещото блокче на Себамед през два-три дни.

# 252
  • София
Лейди знаеш ли какво се сетих, Мишето на какво мляко е? В някой АМ има повече желязо и може от там да е вдигнала хемоглобина. newsm78
Диданке много яка прическа!!! smile3501
Ние се къпем през вечер, докторката така каза, и слагаме във водата олиото за къпене на Линола фет. Обаче пак му излезнаха пъпки #Cussing out #Cussing out #Cussing out, просто нямам идея от какво са . Ще го водя в петък на лекар пак.
Майче моите съболезнования  Flowers Rose. Стискам палци за бързо оздравяване на баткото!!!

Последна редакция: сб, 07 мар 2009, 22:42 от aleksa_sm

# 253
Значи Мишето имаше нисък хемоглобин преди месец (може и повече), беше на долната граница, но беше превен в друга лаборатория.Тъй като имаше тенденция сам да се качва не е пила нищо за качването му.Иначе сме на Аптамил 1.
Мая, дано утре вече баткото да е добре и да няма Т.Бъди спокойна , докторите щом са ви позволили да се приберете значи положението е овладяно. Hug

# 254
Станах рано призори.
Не набрах цветя дори.
Мамо, мамо, аз не знам
какво мога да ти дам.
Имам мънички очи,
те са моите звезди.
Мамо, мамо, аз не знам
какво мога да ти дам.
Имам мъничко сърце,
скрито в моето телце.
Мамо, мамо, вече знам