Значи вече мога да започна да го слагам по малко да сяда,така ли?

на мен това би ми била първата реакция.Дано всичко е наред и треговите ти са напразни.
оказа се найстина вирусна инфекция с леко увеличение на черния дроб, но всичко в границите на нормата.Отказахме да остане в болница/след като ни разсясниха че разликата в лечението няма да има, освен това че антибиотика няма да е венозно/.Сега пак е с Т и ползвам чаршафите с оцет и не смея да го оставя за секунда.Така не сме боледували никога, немога да спра днес да плача и се чудя как да го облекча.Дани съм го изолирала в хола, а той днес само ми гука и се смее.Дано утре сме по добре.Тази вечер съм нощна смяна. 
- със секнат кръст съм и изобщо не мога да вдигам малкият и направо идея нямам какво ще правя, че той и нашият е един фин младеж 7,500.... Ужас!

Аз на Симона няколко пъти досега й давах Ентерол, когато имаше разстройство. Давах го наведнъж цялото прахче, разбъркано с лъжичка с няколко капки мляко. Ако утре даваш, пробвай да го дадеш навъднъж да видиш как ще е. 
Свикнала е да я къпем всяка вечер в точно определен час и предполагам, че ако поради някаква причина се наложи да пропуснем... ще ни направи луди... 
А смеха наистина е като на голям човек.

, просто нямам идея от какво са . Ще го водя в петък на лекар пак.
. Стискам палци за бързо оздравяване на баткото!!!