ДЕКЕМВРИйчета засмяни 8 март честитят на своите мами!

• 9 901
  • 293
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте и от мен!
Относно водата и аз давам Девин изворна,но вече знам,че трябва да я сменям отвреме навреме!
Рени добре дошла!Виждам,че бебенцата ни са адаши Hug
Либеро 3-ка са по-меки от 2-ка според мен и имат ластиче!Аз съм много доволна от тях!
Мимина много гадно така с две болни дечица,че и на антибиотик!!!Дано се оправят бързо миличките! Hug
Много се радвам,че Пати вече е по-добре! Praynig
Еми и аз бих желала ако може да ми пуснеш снимката за забелването! Hug
Моят малчо много се дърпа и реве докато го кърмя и затова вече се предадох-цедя се и му давам от шише и няма никакъв проблем!Верно е трудно с това цедене,но поне и аз и той сме спокойни!Докато имам кърма така ще го храня!Има ли друга мама коята храни така?
Лека вечер и спокойни сънища на всички! smile3524

# 271
  • Бургас
Привет!
В последно време хич не остава време за компа.
Правим нов режим, та да спи малчо през ноща. Дано не се събуди до сутринта. Praynig Иначе спи по 9 часа, ама заспа например днес в 5, цяла нощ се хили.
И при мен е ужас с кърменето. Направо го кърмя със страх всеки път. Цяла седмица се дърпа и рева от цицата, а тя тече. Сумати кърма похаби. Това ли е кърмаческата стачка newsm78
Иначе май не му и стига, че вечер му давам около 100мл цедена от сутринта. Само да не свикне с шишето. Купих си и електрическа помпа, че да цедя след всяко хранене и да видим. Утре сме на консултация и ще си покаже.
Еми, Йоанка що се мъчите така с количките? Когато детето е към мен като качвам тротоарите просто с крак натискам степенката под дръжката. Тя си е направена за това, няма смисъл да се върти цялата количка. Simple Smile
Връщам се, да чета.
Хайде сраща на бургаските мами. Hug
Лека Hug

# 272
Ох моя зайко е нещо много неспокоен сега, одеве нещо исписка и отидох да го видя той в просъница ту поглежда ту притваря очички...и по едно време незнам нещо заболя ли го или се изплаши от мен ама така подскочи и заплака че ми прескочи сърцето  Cry Cry

bubabo и така действам на по ниските тротоари или ако не успея  повдигам леко гумите със страничната рамка, ама има такива дето  ooooh! ако не я обърна просто няма как да я повдигна толкова от степенката.

# 273
siseto84,и аз така храня бебчо - цедя и му давам от шише! Peace И благодаря за съчувствието! Hug

# 274
siseto84, и ние сме така от самото начало и сме само на кърма. Вода също не пием. Надявам се да е така поне до шестия месец, ще цедя, докато има  Peace . Хамалогия си е всичкото това цедене, миене, стерилизиране, но за нас това е начинът всички да са доволни. Свиква се  Wink

Момичета, един въпрос: вашите бебчета обръщат ли се от корем на гръб или обратно и ако да - откога? Рая още не може, а и желание никакво няма. Никак не обича да я слагам по корем и аз не я насилвам да стои по много. Та се чудех при вас как е  newsm78

# 275
Ох моя зайко е нещо много неспокоен сега, одеве нещо исписка и отидох да го видя той в просъница ту поглежда ту притваря очички...и по едно време незнам нещо заболя ли го или се изплаши от мен ама така подскочи и заплака че ми прескочи сърцето  Cry Cry
И Борис много често изплаква така.Сигурно нещо сънуват.
Една приятелака ми каза,че когато бебенцата плачели насън ги лъжели,че ще им откраднат мама,а когато се смеели ги лъжели,че ще им откраднат таткото и те отговаряли:"Вземете го и без това не го знам кой е..."  Mr. Green

# 276
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Рени добре дошла в отбора!  Hug
мимина много съжалявам за малчовците. Така мразя антибьотик да се дава.
Никола също се дърпа от цицата особенно последното хранене. То неговото е направо захласване от рев. Снощи се изцедих, а той с триста зора и отново с много рев изцоко около 80 мл. и заспа. Сега още не се е събудил,  а аз  Shocked За капак с Йоана спим двете в хола, че снощи повръщаше.  Confused Чудя се какво да я правя , защото май от кашлянето го направи, а не че е болна. Май ще я събудя за градина и ако е свежа ще си я пратя.
Незнам за вас, но нали викат, че март месец е женският - колкото настроения на жената, толкова и различно време. За около 30-40минути валя проливен дъжд, град, а сега има една снежна пелерина /прекрасно е/.
Хубав ден ви желая и спокойни бебчета.

# 277
Съчувствам на мамите с болните дечичка. Мимина не се плаши толкова на антибиотика, няма страшно, ще отмине болеста и ще я забравите. Понякога се налага, и знам че хич не е приятно. Моята кукличка я напраскаха с антибиотик още като се роди, защото беше с левкоцитоза и аз незнам какъв е бил толкова зора да я тъпчатс химия, ама да се презастраховат, но ми беше мъка на душата та ми идеше да се пукна. Ама отмина!

Като слушам мамите с проблеми с кърменето, хич повече няма да се оплаквам от това, че нищо друго пък не иска моето детенце. То човек като си няма ядове и не оценява, колко е ценно това което има.

RRHH за ръчичките ме питаше, какво да ти кажа в общи линии са все в устата, чак даже е поизпръхнала кожичката на китките.... За сега обаче като спи не си смуче ръчичките, а пръстчетата още не ги е открила за смучене, мънички са й.... Има моменти, когато е разплакана, така яростно си чеше чененцата с ръчичка, че трябва със сила да й измъкнеш ръчичката устата. Предполагам, че започват проблемите със зъбките.... Те разбира се не са дали никакви видими признаци и ще си пораснат, когато им дойде времето, но тормоза си започва още от сега.  Наблюдавам я и за сега не ме притеснява това че си лапа ръцете, психолозите твърдят, че за първи път света се изучава с устата, тя и играчките вече ги примъква към устата, каго сграбчи нечий пръсти той танат отива, значи всичко е наред Laughing

Лек и спокоен ден на всички, аз ще ходя до офиса да си взема малко работка, че няма за кога да се мотая.... Wink

# 278
Добро утро:)
Да се похваля, че Жорко спа от 21:30 до 07:00 сутринта  Party
А вчера на разходката не му се чу гласчето в количката.
Това бебе расте и става все по-съвършено   Sunglasses

# 279
Добро утро и от нас!
И ние се наспахме, хапнахме, михме дупе, акахме и сега пак нанкаме, а мама пие млекче и закусва.
Като говорех за акане, направи ми впечатление, че в акото на Галина има нещо като храчки или по-точно да си създадете представа като желе. Обадихме се на док каза да я наблюдаваме и ако има нещо да я водим  Sick . Съмнявам се да не направим някой ентероколит с това лапане на ръцете, въпреи че винаги й ги мия. Лекарката каза че е възможно детето да е претоплено или истинало. Вие имали ли сте нещо подобно?
San4es и на Галка ръцете са й вечно в устата, на ден го вадя по милион пъти а тя реве че й развалям удоволствието. Незнам дали не я сърбят венци. Обадихме се на стоматоложката ми и тя каза че е напълно възможно да й никнат зъби вече. При момичетата зъбите никнели по-рано отколкото при момченцата.
И още нещо на моята приятелка лекаря изписал да дава Вигантол на малкия но вижте схемата 20 дни пие по една капка сутри и 10 дена почива. Не е ли малко това? Имали някой от вас с такава схема?

# 280
Ками, най-нормалното нещо е бебето да си смуче пръстчетата и да си лапа ръчичките.
Дори и не ми е минавало през ума да му попреча:)
Първото ми дете така и не можах да го науча какво е биберон залъгалка ( не че е нужно де).Смучеше си пръстчето и на около година и половина-две спря съвсем сам буквално за 1 вечер.И въпреки че си лапаше пръстчетата от съвсем мъничик, първото му зъбче излезе на 10 месеца.Така че това съвсем не е знак за зъбоникнене;)

# 281
....Една приятелака ми каза,че когато бебенцата плачели насън ги лъжели,че ще им откраднат мама,а когато се смеели ги лъжели,че ще им откраднат таткото и те отговаряли:"Вземете го и без това не го знам кой е..."  Mr. Green

# 282
Добро утро и от мен!
Като видях този сняг сутринта, направо ми се доплака - в контраст с вчерашната прекрасна разходка, днес няма мърдане от къщи ... smile3518! И от сега умувам с какво да забавлявам момичката ... може би ще се учим да хващаме пак! Като гледам има резултат от тези занимания, бързо се учи и вече има по-координирани движения!
Ками, amber, на моята мома също ръчичките й са все в устата, въпреки че си има бибка-залъгалка ... просто я плюе и ... хоп - сладката ръчонка - ту едната, ту - другата smile3503! Понякога й я измъквам, понякога - не ... Надявам се да отмине постепенно този навик - може би като започне да мушка всичко останало в устичката  Laughing!

Ками, не съм я чувала тази схема ... при нас само намалихме Вигантола от две на една капка след като преминахме на АМ, но не сме правили паузи!

Рени,  welcome!

anhelito, моля, би ли ми написала какво представлява тази кана Брита?  newsm78 Ние имаме термокана у дома, но не е Брита ... да не би да е с някакви филтри по-специални или ...?

Мимина, надявам се да се оправите бързо! Понякога наистина няма как - вземаш антибиотик, за да предотвратиш по-сериозни проявления на болестта!

sssvetla, моята бебка също никак не обича да я слагам по корем - сърди се и плаче! Въпреки това аз продължавам да я слагам по малко, като не преставам да й говоря или пея или пък слагам играчка отпред да се разсейва! Тя също все още не може да се обръща, но много внимавам, че да не ме изненада някой път ...

nolita, това е много свежо  Joy!

Пожелавам на всички хубаво настроение днес (въпреки  неподходящото за разходки време)!

# 283
Добре дошла Рени!!!Този форум наистина води до престрастяване,само да имаш време да пишеш.. Simple Smile
А във В.Търново вали гаден дъжд.Аз пак нещо неразбрала-давате на бебетата мин.вода Девин,така ли?А преварява ли се?
Аз моята Катеринка от 2-3 дни я гледам,че понякога когато е по гръб се обръща на страни,но до сега не се е обръщала от корем по гръб или обратно.А иначе главата й почти от месец си стои изправена без помощ и даже се сърди като я наклоя настрани да полегне да не се изморява .Голяма е картинка.... Laughing
Хубав ден мами!!!

# 284
Добро Утро и от мен ....ние дълго не сме ви навестявали,ноо то покрай тези разходкии,няма как  Blush А сега като гледам какво е времето и направо ми се плачееееееее  Cry

Ние да се похвалим,че вчера ни биха 1-я Пентаксим и не плака въобще,пораснали сме ....станала е 6270 и 63 см  newsm44

Общи условия

Активация на акаунт