ДЕКЕМВРИйчета засмяни 8 март честитят на своите мами!

• 9 901
  • 293
  •   1
Отговори
# 240
  • София
здравейте,
ние пак сме две на компютъра Simple Smile затова и не пишаа главни букви, с една ръка държа малката компютърджийка...
вчера бебка получи от чичо си първото си цвете- зюмбюлче специално за нея:). и го държа с ръчичка, имаме и снимки, много беше сладка!
сега бяхме навън, супер време!

# 241
rrhh, надявам се не си забравила какво означават главните букви ... нещата явно опират до възпитание!
ЗА ЖАЛОСТ СЪМ ЗАБРАВИЛА  Embarassed!БИ ЛИ МИ ПРИПОМНИЛА  Praynig ? Praynig МОЛЯ ТЕ  Praynig Praynig Praynig ОБЯСНИ КЪДЕ ТОЧНО НЕЩАТА  ОПИРАТ ДО ВЪЗПИТАНИЕ  Shocked ?
[/quote]

В интернет писането с главни букви означава викане.
А раздразнението в постовете ти си личи и без да викаш.

# 242
  • София
Бебенцето, Лизи си спи в стаята от първия ден. До 40 дни спях при нея, а от тогава си е сама нощем. Дори й е по-спокойно, защото иначе аз шавам, ставам... И сме си с бебефона.
В ксъбота вечерта баща й го нямаше през нощта и спах пак при нея- резултатът е , че не спа 6 часа, както обикновено, а се събуди на 4тия. не знам дали е от това, но като си я сложа в стаята и за мен по-удобно и за нея.

# 243
  • Пловдив

А раздразнението в постовете ти си личи и без да викаш.

И къде точно видя раздразнение?
В моя случай големите букви бяха включен caps look и предпочетох да си нахраня детето вместо да си редактирам пост и извини моята "ниска интернет култура" !

Последна редакция: пн, 09 мар 2009, 15:40 от rrhh

# 244
Здравейте мамчета, не се карайте, нали за това сме тук да обсъждаме проблемите които ни вълнуват.А аз да попитам щом не давате вода Девин каква тогава.В Русе водата е мното варовита и като преваря чешмяна остава направо слой варовик той дали е по безвреден от минералите в Девин.Моля споделете.

# 245
  • София
Ние сега се прибрахме от разходка, защото трябва да яде малчо. Аз естествено не се сдържах и понеже днес става на два месеца реших да му направя подарък, но вместо един станаха повече. Купих му едно костюмче и две играчки - нищо че плаче и ме ядосва.  Laughing

Шушинка, аз вече си представих последния болничен и копие от акта за раждане и дори ми изплатиха тези пари, които вече са 400 лв.  Peace А с последния болничен подадох и една декларация (Приложение 1 в интранета), ама ти сигурно го знаеш това де какво ти обяснявам.  Hug

# 246
Сасано, ние сме със сгъваема кошарка и купихме отделно матрак. Матрачето на кошарката (то не е точно мартрак) е многпо твърс и е от нещо подобно на шушлек. Но ако е само за пъруване мисля, че може да постилате едно по-меко одеало и пак ще ви свърши работа. Иначе се продават и специални сгъваеми матраци. Аз бих ти препоръчала да си купиш кошарка само на едно ниво (ще си спестиш нкой лев), защото горното се ползва до към 5-6 месец, докато бебето започне да се обръща. Дано съм ти била полезна Grinning

# 247
Здравейте и честита месечинка на всички бебоци, които празнуват днес!  bigdance2 Tada
Гледам говорите си за водата, аз преварявам чешмяна сутрин и после я слагам едно шише и я ползвам цял ден. В началото ползвах тази на Хип но мисля че вече няма смисъл.
Светльо спи в нашата стая не съм решила още кога ще му местя леглото в другата стая.
Е приятна разходка на всички, които сега ще излизат.

# 248
Момичета, не се карайте!  HugНека не разваляме приятелската атмосфера в нашият форум. В крайна сметка всеки сам решава кое е най-добро за детето му.Само знам, че на мин.води и изворните трябва често да им се сменя марката.
Ние днес бяхме във ВМА при д-р Драганов на ортопед.Човека не спря да се шегува. Всичко ни е добре за сега. Каза в никакъв случай да не си купуваме проходилка. То и аз не съм за нея, но ще видим като дойде до главата.
Шушнка, аз си изпратих декларацията за 410 дни+акт за раждане-само това.
Един въпрос: Когато излизате и вън духа вятър, количката ви с дъждобран ли е ? Все не мога да определя дали му е студено на бебо.А и нямам дъждобран...
Честито на месечинките!

# 249
Привет мамчета, изгубих се някой ден и не ми остава време да изчета...

Да ви се оплача след 3 месеца и половина кърмене ме заболя едната гърда и вдигнах температура за нула време 39,1.... Много се уплаших, щото аз не се цедя и установих, че имам една бучица, но с топли кърпи и цедене се оправи положението, явно запушено каналче е предизвикало проблема.... Разбрах обаче покрай тази работа, че моето детенце не признава шишетата, въобще не поиска да изпие изцеденото със шише... Това, че биберонка не ще, си го знам, но че и от шишето се е отучила, го рабрах сега Sad

Не е добро това и ще трябва да се заучаваме, само незнам каква примамка да сложа, щом кърмата не я ще.... Направо съм като заложник, нищо друго освен мама, това е положението. Покрай пюренцата, вече виждах надежда, как ще мога да си позволявам да я оставям, я на татко, я на баба.... обаче НЕ. В неделя съм канена на погача на едно бебче и редно да отида, но пък не ми се вижда редно да я водя с мен, щото все пак е мъничка, а празника си е на другото бебе...., а няма да успея да се вместя във времето между две хранения Simple Smile  Кво да правиш!!  
Винаги много ми е била умилителна гледката на кобила с малко конче дето подтичва до задния й хълбок, като залепено е милото Simple Smile Simple Smile  Така явно е било и при хората Simple Smile  

Днес се разхождахме 2 часа, прибрах я и спи вече 1 час вкъщи.... хубава работа това  Simple Smile

Чао и весел ден навсички

# 250
  • Пловдив
budape6ta3 и нашата вода след преваряване остава варовик , но с кана Брита се изчиства и след това преварявам.Можеш да си ползваш и изворната Девин , но след преваряване .Хора работещи там ми казаха , че тогава става след като е преминала през топлинна обработка.За минералната Девин вече не се дава на деца поне до годинка , защото както и Анхелито вече писа е много силно минерализирана.

San4es радвам се , че си се оправила бързо с каналчето.Ами Ангелинка като не иска биба какво е положението с ръчичките ?
Габи е с биба и преди да заспи си е търси ако не и я дам ред е на ръцето и то супер мощно лапане  Confused!

# 251
Здравейте мами.Всеки ден ви чета,ама все не ми остава време да пиша.
velizara_82 аз имам дъждобран и го ползвам и при дъжд и при сняг и при вятър.Много е удобен при всякакви атмосферни условия.
Мамчета да ви попитам кои памперси имат ластик отзад на кръста,защото при нас памперсите пропускат най-вече отзад.

# 252
Мамчета да ви попитам кои памперси имат ластик отзад на кръста,защото при нас памперсите пропускат най-вече отзад.

Хъджис 3-ка.Аз в момента взимам такива и съм много доволна.

# 253
  • Пловдив
milen4eto78 Аз съм с Хъджис имат ластик и не са ми пропускали досега.По меки са от Либеро и на нас ни допадат и като кройка.

velizara_82 аз нямах дъждобран и си взех миналата седмица.При последното излизане имаше вятър и се наложи да го сложа , но имаше и слънце.
Притеснявах се от парниковия ефект и ту го слагах ту го махах докато след забележка на една опитна мама го махнах изцяло.Ако нямаше слънце може би щеше да е добре , но в случая не беше.

# 254
Ками, ето сайта!

San4es, и ние сме така- само цицата признава Rolling Eyes и залъгалката. Но шише никакво-нито вода, нито кърма, нито АМ #Crazy Незнам какво ще се правим когато започне да не и стига кърмата Thinking  А и моя щнак сега нали яде на 2 часа и аз съм съвсем вързана- никъде не мога да мръдна Tired

milen4eto78 , ние сме с Либеро-имат такъв ластик.

Момичета, аз да ви питам за Пентаксима. И трите дози ли се купуват заедно или всяка за месеца си?

Общи условия

Активация на акаунт