В Благоевградската дружина за всяка мама букетче ще има!

• 10 660
  • 288
  •   1
Отговори
# 60
Честит празник  и от мене! Много любов, здраве и благословения!

Музикалният поздрав: http://www.vbox7.com/play:73558e83

# 61
Момичета,как сте Hug
как само се срещнахме сутринта на топките с Марси и Деси,че и на деси с мъжа се запознахме Mr. Green
ние отидохме там като да отбележим празника,ние с Жужу да похапнем пица а децата да си поиграят,ама те стояха има няма 15 мин вътре и гледам ги обуват се и си тръгват,ама послушни бяха та заедно си хапнахме пица Mr. Green
та с Деси и Марси решихме също че много ни се хапва китайско и трябва много скоро вечерна среща да напрвим в Вила Санта Круз,набирам все повече желаещи за тази кауза smile3532

Жоро ме изненада с цветенце,купено предната вечер-измъкна го от багажника и ме сурвака на вратата без да очаквам като се прибирахме,много ми стана готино а за часовника ще е в вторник и аз да си го избера,че нали утре сме на София Flutter
Най-накрая след два дни качване на снимки съм готова с албума от тържеството-ето моля Blushhttp://danijoro.multiply.com/photos/album/22

# 62
Здравейте, момичета!

Първо да пожелая на Биляна и Румен всичко да мине по най-добрия начин в София!Ще се  Praynigза тях!!!!!

Второ - да честитя на всички, които са имали повод тези дни за празнуване! Да са живи и здрави!

И трето, но не на последно място - да благодаря на Марси за добрия хотел във Велинград. Изкарахме си много добре, чувствам се обогатена с нови сили и увереност, че пак ще отидем там. Снимки ще пусна по-късно!

За днешния 8 март при нас нищо съществено - само картичка от Рая получих. Мъжете с нищо не се отчетоха. А и аз много, много не настоявам....Че нещо са ни връхлетяли страшни тежки финансови времена в последно време.......А и съм си избрала един кухненски робот и чакам малко по-добри дни за да ми го купят.

А....Честит Осми март! Много обичани и желани да бъдете винаги!  bouquet

Да си разкажа Велинград.....

Типична гледка на Юндола - това е на отиване

Пак Юндола

Спалнята

Дивана на децата

Друга част от стаята

Някои ходеха на фитнес

Всички бяхме на басейн

Терасата

Изглед от терасата

Друг изглед

Едно дете прилича все пак на мен, може би newsm78

Из Велинград - таверна Омар

Из Велинград

Из Велинград

Чешмата пред Омар - с топла и студена вода

Из Велинград

Детска площадка

Хотелът

Официална вечеря

Хотелът в гръб

На Юндола като се прибирахме валеше сняг

Любимото ми мостче на Предел - не пропуснахме да си починем малко там на връщане!

Последна редакция: нд, 08 мар 2009, 21:04 от Мама Цоцоланка

# 63
Честит празник на всички настоящи, бъдещи и кандидат - майки! Бъдете обичани!

# 64
Добро утро
Ади не се измъквай само с един поздрав, Naughtyя кажи ти какво получи подарък newsm78

Сипвам кафе докато се настанявате пред компютрите си,
Стискаме палци на Румката и Билянка Hug Praynig Hugвсичко да минава и да се забравя Hug

# 65
Поглезих се малко - ноктопластика...а иначе цветя..и един жасмин в саксия, че аз често "уморявам" саксийните си цветя Simple Smile

# 66
  • благоевград
Добро утро , аз съм доволно поглезена след в4ера  Blush
Първо успях да си купя 2 нови блузки за празника подарък от Жоро с които освен сега мога и в по бременния период да се покажа  Flutter
От мама си купих обувки които са ми хипер удобни  Peace
Получих едно мн слън4ево цвете в саксия от djini с която в4ера решихме да се видим за празника   bouquet /надявам се да не го уморим с котето/
Ве4ерта заради поста на Марси с китайската кухня и моята физиономия тип гладно ку4е пред месарница  hahaha ме заведоха на китайско ядене  Laughing
Успях да задържа храната цели 5 часа преди да  Sick което зна4и 4е поне малко от нея усвоих ка4ествено  Joy
Като цяло съм мн доволна Peace

# 67
Ади,имаш ли още някой съвет за мен защото към обед тръгваме за София да подавам документите за стажа newsm78
Иначе браво на тебе и аз съм решила като започна работа да си направя ноктопластика,или поне покритие,че дано спра да си ги гриза тогава,между другото и Аси си ги гризе от 1 месец някъде Embarassed
Мамо Цоци разгледах ви снимките и вече съм сигурна че ви е било много хубаво,това дете дето казваш наистина прилича много на тебе Peaceнай-ме впечатли басейна честно казано,и във фитнеса бих се поизпотила Mr. Green
Другите къде сте newsm78

# 68
  • 42.016399,23.101179
Ние сме тук и сме много болни.  Sad По кошмарен празник не съм карал никога, щом се стигна и до бърза помощ. Виктория вдигна може би и по висока от40 градуса темпратура, и с течнияят аналгин успяваше да я свали о 38,5 за не по дълг от 1час, след кето тмпратурата пак нагоре отиваше. Сега тръгваме на доктор, чао до после.

# 69
Оу,Марси вчера нищо и нямаше на Вики, Shockedтези вируси вече са толкова бързи че е пълен кошмар значи,хайде пиши после,дано не е нищо серьозно Praynig Hug

# 70
Дани, като съвет - не се втурвай да влизаш в министерството през главния вход..на мен нямаше кой да ми каже и здраво щях да се изложа - като съм от провинцията, поне да ми личи. Има вход за граждани, над който има специална табела. Сигурно ще идвате с кола, дано се ориентирате бързо - аз пеша в онзи район доста се мотах. Разпечата ли си заявление от линка, който ти изпратих ? Преснима ли личната карта? За свидетелството за съдимост разбрах, предполагам, че и уверение за положени държавни вече имаш.

# 71
Леле Марси!  Hug Hug Hug
Дано всичко се размине вече, дано Вики спре с температурата.

Билянче, и за вас  Hug Hug Hug

Как да не ми е противен този женски месец, винаги е бил тройно критичен.
И при нас вчера следобяд страшен празник стана - Ивана с температура /но не чак толкова висока/, боли я коремчето, сърди се. Любо на може да се помръдне направо. Прешлен ли е прещипал, що ли, но буквално не може да си обуе чорапите. При мен пък друго нещо изникна, но не ми се разправя и така цъфнахме, та вързахме.

# 72
Добро утро момичета,
Първо да ви чиститя празика на патерици, бъдете много обичани   bouquet
Ние изкарахме много добре, само дето оаще съм в реанимация Tired
Толко много ми се спи че даже ни ми се пише. по-късно ще пиша повече, че сега очите ми се затварят
Марси това което ви се е случоло е ужасно, дано всичко мине добре
Хайде лек ден на всички

# 73
wildgirl  - освен медикаментозно лечение за половинката, препоръчвам Кекс терапия... Laughing Гарантирам, че на третия ден ще започне сам да си връзва обувките! Шегата настрана, всички са пощурели, настинали..аз подсмърчам, нервите вчера ме накачиха, батерията на телефона падна, зарядното в офиса..изпуснах половината от приятните пожелания Sad...Бързо оздравяване на всички болни дечица!!!!

# 74
Добре де Ади къде е този вход,и не съм си разпечатала заявление защото нямам принтер там няма ли да ми дадът newsm78сега ме притесни,другите неща ги имам Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт