My Toys - В света на играчките - 11!

• 20 161
  • 336
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Вместо запис да кажа, че са ми публикували мнението за дамската грейка в сайта.  Peace Направо не е за вярване, като се знам как се справям с немския, че съм успяла да напиша две изречения коректно.  Joy

# 91
  • гр.Варна
Вместо запис да кажа, че са ми публикували мнението за дамската грейка в сайта.  Peace Направо не е за вярване, като се знам как се справям с немския, че съм успяла да напиша две изречения коректно.  Joy

И сега може да участваш в томбола за 100 евро-успех! Само дето аз имам вече 5 публикувани мнения и не са ме изтеглили в томболата Whistling

# 92
Честит 8-ми март на всички! Бъдете много щастливии ценени!

Мисля да пусна поръчка в сряда - ако някой иска може да се включи. Ще съм ви лагодарна ако може да пускате линкове на интересни великденски украси. Гледа, гледам и ме хващат нервите и затварям сайта. Много бавно ми се зарежда. Не знам защо.

# 93
  • София

И сега може да участваш в томбола за 100 евро-успех! Само дето аз имам вече 5 публикувани мнения и не са ме изтеглили в томболата Whistling

От мене нали нищо повече не се иска - просто си чакам.  newsm78 Не че съм се настроила, че ще печеля, но знае ли се знае ли се?...  Hug Успех и на тебе!

# 94
Здравейте и от мен и Честит празник   bouquet,записвам се да ви следя -че и за мисля да поръчам  Hug

# 95
  • на тавана в кошницата
 ЧЕСТИТ 8-МИ МАРТ БЪДЕТЕ ОБИЧАНИ

Много бавен е сайта

# 96
намерих в My Toys нашите сини гумени ботушки , които ви показах , че й ги обувах в планината с много сняг и й бяха екстра .
тук са розови  

Последна редакция: нд, 08 мар 2009, 15:20 от poli_

# 97
# 98
Не е голяма разликата по принцип,но в My Toys легото е намалено.

# 99
точно това исках да подчертая - че в Редута няма намаления.
Аз синьото ЛЕГО го взех за 60 ЛВ от My Toys ,  а в Редута е 100 лв  newsm53
редактирах се

Последна редакция: нд, 08 мар 2009, 23:56 от poli_

# 100
Честит празник на всички, които празнуват!

Мацки, не мога да поръчам вече втори ден, само при мен ли е така  newsm78

# 101
Може ли някой компетентен да ми преведе функц. на това бебече,че с преводача нещо .... newsm78
http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.to.ca02.12/1830638

# 102
Може ли някой компетентен да ми преведе функц. на това бебече,че с преводача нещо .... newsm78
http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.to.ca02.12/1830638
тази кукла знае твърде много за своята възраст
сложи ли момичето ръцете й върху очите тя казва например наизуст Азбуката , играе игри , назовава части на тялото като : пръсти на крака , корем , уста , уши и може  много по - вече .
някои от частите на тялото си ги разпознава / назовава / на Английски

работи с 3 батерии
нов продукт - няма отзиви

# 103
честит празник и много целувки от мен Hug Heart Eyes  bouquet

# 104
Може ли някай да ми каже, каква е цената на доставката, някой който е получил стока ?  Благодаря предварително !

Общи условия

Активация на акаунт